Енкарни Аркоја

Страста за растенијата ми ја всади мајка ми, која беше воодушевена од тоа што има градина и цветни растенија што ќе и го разубават денот. Поради оваа причина, малку по малку истражував ботаника, грижа за растенијата и запознав други што го привлекоа моето внимание. Така, ја направив мојата страст дел од мојата работа и затоа сакам да пишувам и да им помагам на другите со моето знаење, кои исто како мене, сакаат цвеќиња и растенија.