Erick Devel

Fillova në këtë botë të kopshtarisë që kur bleva uzinën time të parë dhe kjo ishte shumë kohë më parë dhe që nga ai moment po hyja gjithnjë e më shumë në këtë botë interesante. Kopshtaria në jetën time gradualisht është kthyer nga një hobi në një mënyrë për të siguruar jetesën prej saj.