Kasale klaudi

Përmes bizneseve familjare, unë kam qenë gjithmonë i lidhur me botën e bimëve. Veryshtë shumë kënaqësi për mua të jem në gjendje të ndaj njohuritë dhe madje të jem në gjendje të zbuloj dhe të mësoj ndërsa e ndaj. Një simbiozë që përshtatet në mënyrë të përsosur me diçka që edhe mua më pëlqen shumë, duke shkruar.