Monica Sanchez

Studiues i bimëve dhe botës së tyre, aktualisht jam koordinator i këtij blogu të dashur, në të cilin kam bashkëpunuar që nga viti 2013. Unë jam një teknik kopshti, dhe që kur isha shumë i ri më pëlqen të rrethohem nga bimët, një pasion që unë e kam trashëguar nga nëna ime. Njohja e tyre, zbulimi i sekreteve të tyre, kujdesi për to kur është e nevojshme ... e gjithë kjo ushqen një përvojë që nuk ka pushuar së qeni tërheqëse.