Silvia Teixeira

Unë jam një spanjoll që e do natyrën dhe lulet janë përkushtimi im. Dekorimi i shtëpisë me ta është mjaft përvojë, gjë që ju bën të pëlqeni më shumë të jeni në shtëpi. Përveç kësaj, më pëlqen të njoh bimët, të kujdesem për to dhe të mësoj prej tyre.