viviana saldarriaga

Unë jam kolumbian por aktualisht po jetoj në Argjentinë. Unë e konsideroj veten një person kurioz nga natyra dhe jam gjithmonë i etur për të mësuar rreth bimëve dhe kopshtarisë pak më shumë çdo ditë. Kështu që shpresoj se ju pëlqejnë artikujt e mi.