Mbajtësit më të mirë të druve të zjarrit për kopshtin

Sa vlerësoni pak zjarr natën ose keni një çokollatë të nxehtë pranë oxhakut në ditët e ftohta të dimrit. Në mënyrë që të ndizni një zjarr, keni nevojë për dru. Por ku vendosim kaq shumë dru? Gjithashtu, Ka shumë kuti me dru zjarri të dizajnuara si për brenda ashtu edhe për ambiente të jashtme.

Nëse jeni duke kërkuar dru zjarri për të dekoruar shtëpinë tuaj dhe për të vendosur dru për fireplace ose furrë, unë ju këshilloj të vazhdoni të lexoni. Ne do të flasim për prodhuesit më të mirë të druve të zjarrit në treg, ku t'i blini ato dhe aspektet që duhet të merren parasysh.

? Top 1 - Dyqani më i mirë i druve të zjarrit në treg?

Ne e nxjerrim në pah këtë mbajtëse metalike për çmimin e tij të ulët dhe modelin e saj të bukur të cilësisë së mirë. Kjo shportë e zezë me dru zjarri është bërë prej çeliku të qëndrueshëm dhe e pikturuar me bojë elektrostatike. Mbështetja e saj është shumë e qëndrueshme, e përsosur për grumbullimin e të dy trungjeve, peletave ose briketave. Përveç kësaj, ajo ka një dorezë praktike që lehtëson transportin e saj. Në këtë mënyrë është më e përshtatshme të bartni dru zjarri në një vend specifik, siç është furra ose oxhaku. Për sa i përket madhësisë, ky mbajtës trungu mat afërsisht 40 x 33 x 38 centimetra. Montimi i këtij produkti është i shpejtë dhe i lehtë.

rekuizitë

Ky shportë e bukur për dru zjarri ka disa përparësi. Së pari ne duhet të nxjerrim në pah çmimin e tij të ulët dhe dizajnin e tij të bukur fshatar dhe të cilësisë së mirë. Falë estetikës së saj është ideale për të dekoruar çdo shtëpi. Siç e kemi përmendur më lart, montimi i këtij mbajtësi log është i thjeshtë dhe i shpejtë. Ne gjithashtu mund ta përdorim këtë shportë të bukur për të ruajtur produkte të tjera, të tilla si peshqirët. Një avantazh tjetër për të nxjerrë në pah është doreza që ka, duke lehtësuar kështu transportin e druve të zjarrit, ose çfarëdo që duam të mbajmë në shportë.

Contras

Disavantazhi i vetëm që shohim në këtë kuti log është madhësia e tij e vogël. Nuk është i përshtatshëm për ruajtjen e sasive të mëdha të druve të zjarrit, kështu që këshillohet që të keni një dyqan tjetër druri që e përmbush atë funksion.

Prerjet më të mirë

Sot ka shumë modele të ndryshme të mbajtësve të druve të zjarrit në treg. Shumëllojshmëria e modeleve dhe madhësive është e madhe, kështu që mund të gjejmë mbajtës të druve të zjarrit që janë përshtatur në mënyrë të përsosur për shtëpinë dhe xhepin tonë. Tjetra do të flasim për gjashtë modele të ndryshme që ne i konsiderojmë si më të mirat aktualisht në shitje.

Relaxdays Shporta me dru zjarri me doreza

Ne e fillojmë listën me këtë shportë të bukur për dru zjarri. Isshtë ideal për të ruajtur dhe transportuar dru ose gjëra të tjera si revista, gazeta, libra, etj. Dizajni i saj fshatar e bën atë një pajisje të përsosur dekorative për shtëpinë. Përveç kësaj, ky mbajtës log ka një qëndrim të qëndrueshëm dhe është bërë prej çeliku. Për ta bërë atë edhe më praktik, ky produkt ka një qese bartëse për të transportuar drurin në furrë ose fireplace, duke shmangur ndotjen e rrobave ose duarve tuaja. Kjo çantë është bërë nga një pëlhurë fleksibël e aftë për të ruajtur formën. Sa i përket madhësisë së kësaj kutie dru zjarri, dimensionet e saj janë 32 x 43,5 x 32 centimetra.

Relaxdays Brendshme Ruajtja e drurit rrethore

Dyqani i drurit për të cilin do të flasim tani shquhet kryesisht për dizajnin e tij modern dhe fshatar në të njëjtën kohë. Isshtë bërë prej çeliku të fortë dhe veshja e saj është e veshur me pluhur, e cila shërben për të zgjatur jetën e dobishme. Forma e saj e rrumbullakët dhe e hapur i jep një prekje shumë të veçantë mjedisit. Prandaj, kjo kuti log ju lejon të dekoroni mjedisin ndërsa ruani dru. Ka dimensione të përafërta prej 65 x 61 x 20 centimetra në të cilat shkrimet mund të grumbullohen. Falë madhësisë së tij, kutia e brendshme me rrethore mund të vendoset gjithashtu në hapësira të mbyllura.

Relaxdays Dru zjarri Qerre

Ne vazhdojmë listën me këtë karrocë nga Relaxdays. Ka dimensione afërsisht 100 x 41 x 42,5 centimetra. Ky mbajtës log metalik ka dy rrota gome dhe shufra për ta shtyrë atë. A) Po, transporti i druve të zjarrit është shumë më i rehatshëm, i lehtë dhe praktik. Isshtë bërë prej çeliku të zi dhe struktura e tij është e fortë, ideale për pirgun e trungjeve prej druri. Mund të përballojë një ngarkesë maksimale deri në gjashtëdhjetë kilogramë.

Ditë relaksimi pyje druri brenda dhe jashtë

Një tjetër dyqan druri për të nxjerrë në pah është ky model, gjithashtu nga Relaxdays. Isshtë i përshtatshëm për hapësira të brendshme dhe të jashtme. Materiali nga i cili është bërë ky mbajtës i gjatë trungu është çeliku i lehtë rezistent ndaj motit. 100shtë 60 centimetra i lartë, ndërsa gjerësia është 25 centimetra dhe thellësia arrin XNUMX centimetra. Dizajni i tij i hapur lejon ruajtjen dhe ruajtjen e druve të zjarrit të përshtatshme dhe lehtësisht të arritshme. Përveç kësaj, montimi i këtij mbajtësi log është mjaft i lehtë dhe nuk kërkon një stërvitje.

Relaxdays Fireplace me pajisje zjarri

Ne gjithashtu do të flasim për një tjetër prerës Relaxdays që vjen me një pajisje fireplace përfshirë. Ky grup përfshin një pluhur pluhuri dhe furçë për të pastruar fireplace dhe një poker për të ndezur zjarrin. Të tre aksesorët mund të varen nga e njëjta raft druri dhe janë të zeza me një dizajn të hijshëm. Përveç që është i dobishëm për ruajtjen e trungjeve të druve të zjarrit, ai gjithashtu lehtëson transportin e tij me dy rrota. Kjo karrocë është bërë prej çeliku dhe ka përmasa afërsisht 81 x 42 x 37 centimetra.

Mbajtësi i regjistrit të brendshëm CLP Irving I bërë nga çelik inox

Më në fund, ne do të paraqesim këtë kutinë e brendshme të çelikut të pandryshkshëm. Isshtë një strukturë moderne, dizenjimi i së cilës ka një efekt brinjë lundrues, duke i dhënë një prekje të veçantë rrethinës së saj. Mund të vendoset në mënyrë tërthore dhe vertikale. Në mënyrën e parë mund të përdoret edhe si një stol elegant. Plus, i njëjti dizajn i përjetshëm përshtatet në çdo lloj stili dhe shtëpie. Për të rritur cilësinë dhe qëndrueshmërinë e tij, ky mbajtës log është i punuar me dorë duke përdorur materialet më të mira. Lidhur me madhësinë, ajo ka një gjerësi prej 50 centimetra dhe një thellësi prej 40 centimetra, përafërsisht. Lidhur me lartësinë, ne mund të zgjedhim nëse duam të jetë 100 centimetra ose 150 centimetra. Alsoshtë gjithashtu e mundur të zgjidhni ngjyrën, e cila do të jetë e zezë mat ose çelik inox.

Udhëzues për blerjen e druve të zjarrit

Sapo të jemi të qartë se duam ose kemi nevojë për dru zjarri, qoftë për fireplace, furrë apo gjëra të tjera, ka një numër aspektesh që duhet të marrim parasysh përpara se të blini një kuti dru zjarri. Ne do të flasim për to më poshtë.

lloj

Para së gjithash, ku duam të vendosim kutinë e regjistrit? Nëse ideja është të ruash trungjet në kopsht, duhet të sigurohemi që druri të jetë i përshtatshëm për përdorim në natyrë. Në varësi të materialit, ai mund të përballojë kushte të ndryshme të motit më mirë ose më keq. Nga ana tjetër, nëse ideja jonë është që druri të bëhet brenda shtëpisë, ne mund të përdorim secilën prej tyre. Në përgjithësi, sharrëxhinjtë e brendshëm priren të jenë më të vegjël sesa prerësit e ambienteve të jashtme, pasi që disa drunj me dru zjarri zakonisht vendosen brenda shtëpisë. Kjo gjithashtu nënkupton që mbajtësit e regjistrit të lirë janë krijuar për hapësira të mbyllura për shkak të madhësisë së tyre të vogël.

material

Shumica dërrmuese e sharrëxhinjve ato zakonisht janë prej çeliku. Disa mund të kenë veshje speciale për të zgjatur jetën e tyre të dobishme kur ekspozohen ndaj elementeve. Sidoqoftë, ne gjithashtu mund të gjejmë mbajtës të druve të zjarrit të bëra nga materiale të tjera të tilla si pëlhura, druri ose plastika.

rritje

në përgjithësi, montimi i mbajtësve të regjistrit është mjaft i lehtë dhe i shpejtë, pasi ato zakonisht janë struktura themelore. Prandaj, mund të jetë edhe më e lehtë sesa montimi i një orendi Ikea. Varet nga modeli dhe madhësia, mund të kërkohet shpimi, por është e rrallë që gjërat të ndërlikohen.

Kapaciteti ose madhësia

Dollapët e brendshëm të drurit zakonisht janë relativisht të vegjël, pasi ato duhet të përshtaten në ambiente të mbyllura dhe kanë për qëllim të ruajnë disa trungje dru zjarri të nevojshëm për një fireplace ose furrë furre. Në vend të kësaj, Dollapët e trungjeve në natyrë priren të jenë dukshëm më të mëdha. Kjo sepse qëllimi i tij është të ruajë sasi të mëdha të druve të zjarrit, të cilat shpesh bëhen në kopshte.

çmim

Lidhur me çmimin e mbajtësve të druve të zjarrit, këto ndryshojnë shumë, varësisht kryesisht nga madhësia. Sa më i madh të jetë, aq më i shtrenjtë është zakonisht dyqani i drurit. Për këtë arsye ne mund të gjejmë kuti shtëpie për dru zjarri për 30 € ndërsa disa në natyrë tejkalojnë 700 €. Sidoqoftë, ne kemi një zgjedhje të gjerë në treg, kështu që mund të gjejmë modele të të gjitha llojeve dhe çmimeve.

Ku t’i vendosni mbajtësit e druve të zjarrit?

Ka furra druri si për ambientet e brendshme ashtu edhe për ato të jashtme

Për të vendosur kutitë e druve të zjarrit në natyrë në kopsht, duhet të zgjedhim një zonë dhe ta rezervojmë për të, pasi ato zënë një hapësirë ​​të konsiderueshme. Sa për raftet e brendshme të drurit, në një nivel praktik dhe shpesh estetik, vendi më i mirë është pranë oxhakut.

Si të bëni kuti shtëpie për dru zjarri?

Me disa paleta të thjeshta mund të ndërtoni një derdhje origjinale për të ruajtur dru zjarri, mjete ose çfarëdo tjetër. Për ta bërë këtë, ne duhet të presim vetëm pjesët e nevojshme për të matur strukturën dhe t'i bashkojmë ato duke përdorur vida me vonesë. Pastaj duhet të vendosni çatinë, duke e rregulluar atë me një kornizë. Lidhur me përfundimin, ne mund të përdorim smalt me ​​bazë uji, e cila është shumë e përshtatshme për jashtë.

Ku për të blerë

Aktualisht ka shumë vende për të blerë dru zjarri. Ne do të përmendim disa prej tyre më poshtë.

Amazona

Amazon, platforma më e famshme në internet sot, ofron shumë modele të ndryshme të mbajtësve të druve të zjarrit. Cfare ka me shume, mund të gjejmë shumë aksesorë për zjarrit.

Leroy Merlin

Një tjetër mundësi që kemi është të konsultohemi me modelet e Leroy Merlin. Aty ata kanë raftet e druve të zjarrit të bëra prej çeliku, druri, alumini, etj. Një avantazh i këtij vendi është se ata kanë profesionistë në dispozicionin tonë për çdo pyetje që mund të kemi.

Ikea

Ne gjithashtu mund të rishikojmë katalogun e Ikea dhe rastësisht na merrni disa ide për tu dekoruar kopshti ose zona e oxhakut.

Dora e dytë

Nëse duam të kursejmë sa më shumë që të jetë e mundur, Ne gjithmonë mund t'i drejtohemi tregut të dorës së dytë për të gjetur një dyqan të lirë druri. Sidoqoftë, gjithmonë duhet të sigurohemi që produkti të jetë në gjendje të mirë dhe se struktura mund të mbajë peshën e druve të zjarrit.

Siç mund ta shohim, është e mundur të kombinohen prakticiteti me estetikën. Ka mbajtëse të druve të zjarrit për të gjitha shijet, hapësirat dhe xhepat. Shpresoj që ky artikull të ketë qenë i dobishëm për ju. Mos harroni të ndani përvojat tuaja në komente.