Herbarium virtual

Quercus canariensis

Lisi i tëmthit (Quercus canariensis)

Quercus canariensis është një pemë imponuese që mund të kalojë 20 metra në lartësi me kusht që kushtet të jenë të përshtatshme, dhe megjithëse ...
Quercus humilis i tërë

Quercus humilis

Sot do të flasim për një lloj lisi. Isshtë lisi i zbehtë. Njihet me emrin shkencor Quercus humilis dhe gjithashtu me ...
Quercus robur

Quercus robur, lisi i kalit

Nëse jeni nga veriu i Spanjës ose nëse jetoni në një klimë të butë-të ftohtë, është shumë e mundur që të keni parë më shumë se një herë ...
pennisetum clandestinum

Quicuyo (Pennisetum clandestinum)

Dëshironi të keni një lëndinë që duket e mrekullueshme edhe nëse ka shumë goditje gjatë gjithë ditës? Nëse jeni përgjigjur po, ...