Kositëset më të mira të lëndinës së benzinës

Të kesh një lëndinë do të thotë të duhet të kalosh kohë duke u kujdesur për të. Unë nuk jam duke folur vetëm për parandalimin e dëmtuesve dhe sëmundjeve, por edhe për mbajtjen e saj në lartësinë e dëshiruar në mënyrë që të parandalojmë që ajo të bëhet një zonë e kopshtit pa kontroll ose urdhër.

Për këtë, është e rëndësishme të blini një makinë që ju ndihmon ta bëni atë punë sa më komode, siç është a kositës lëndine e benzinës. Edhe nëse mendoni ndryshe, mirëmbajtja e tyre është e thjeshtë, prandaj mos hezitoni të hidhni një vështrim në modelet më të mira.

Kositësja më e mirë e lëndës së benzinës për mendimin tonë

Ato që kemi parë deri më tani janë shumë të rekomanduara, por për shkak të cilësisë së tyre të shkëlqyeshme dhe çmimit të ulët, ne patjetër do të zgjidhnim këtë:

avantazh

 • Isshtë ideal për kopshte deri në 1400 metra katrorë.
 • Gjerësia e prerjes është 46 cm, dhe lartësia është e rregullueshme në 5 nivele nga 32 në 70 mm, kështu që puna do të jetë shumë e këndshme.
 • Depozita e saj me barishte ka një kapacitet prej 55 litrash, kështu që nëse nuk e keni kompozitorin afër ... nuk është problem.
 • Motori është benzinë ​​dhe ka një fuqi prej 2,17kW. Kjo do të thotë që sapo të mbushen rezervuarët e karburantit dhe të naftës, nuk do të shqetësoheni për asgjë tjetër që ta punoni siç duhet.
 • Peshon 31,4 kg. Mund të ketë shumë, por meqenëse ka rrota dhe një dorezë shumë ergonomike, do të jetë e lehtë ta bartni nga një vend në tjetrin.

meta

 • Për kopshtet e vogla ky është një model që rezulton të jetë shumë i madh.
 • Mund të duhet pak kohë për ta realizuar nëse nuk keni shumë forcë krahu.

Cila është kositësja më e mirë e lëndës së benzinës?

Goodyear - Kositës lëndinë...
55 komente
Goodyear - Kositës lëndinë...
 • ✅ Kositje VETËLËZUESE ME REZULTATE TË SHKELQYER: Kositësja e lëndinës me benzinë ​​vetëlëvizëse Goodyear mundësohet nga një motor i fuqishëm 224cc 4.400W. Është një makinë kositëse vetëlëvizëse që garanton një rezultat efikas dhe karakteristika të shkëlqyera komforti. Është ideal për të punuar në sipërfaqe të mëdha deri në 2.500 m2.
 • ✅ PASTROHET ME 1 ZORË DHE QANTA HIQET ME 2 GJESTE: Kjo është një makinë kositëse vetëlëvizëse me benzinë, me gjerësi prerjeje të gjerë 46 cm, 7 lartësi prerjeje të rregullueshme midis 25 dhe 75 mm për prerje të saktë. Zona e prerjes mund të pastrohet vetëm duke kaluar zorrën. Falë sistemit të saj të klikimeve, çanta hiqet me 2 gjeste të thjeshta. Shasia e çelikut mbron trupin nga korrozioni, ajo përfshin gjithashtu një lidhje me zorrën e portit të pastrimit të ujit, për pastrim shumë të rehatshëm.
 • ✅ RROTA GOOYEAR ME DYFISHTE PËR KOFORTI MË TË MIRË: Me timon të palosshëm, kjo makinë kositëse vetëlëvizëse me benzinë ​​është shumë e lehtë për t'u ruajtur. Është projektuar për t'i dhënë përparësi rehatisë dhe një udhëtimi të lehtë. Është një kositëse bari me një timon të rregullueshëm në lartësi në 3 pozicione, me një sistem rrotash me dy mbajtëse. Garanton një udhëtim shumë më të qetë, si dhe punë më të saktë dhe të qëndrueshme. Rezervuari i tij i karburantit 1.2 litra siguron deri në 2 orë autonomi.
GRENCUT GLM660X -...
876 komente
GRENCUT GLM660X -...
 • Motor i fuqishëm me benzinë ​​OHV 4-vjeçar me 139cc 5 kf me ftohje ajrore me tërheqje manuale
 • Teh me dy presa me diametër 390 mm i përshtatshëm për kopshte të mesëm dhe të vegjël
 • Qese grumbullimi 35 litra
Einhell Lëndinë Mower ...
45 komente
Einhell Lëndinë Mower ...
 • Fuqia - motori 4-strok i kositësit të barit me benzinë ​​Einhell GC-PM 40/2 S ofron një fuqi prej 2 kW dhe një shpejtësi të boshtit prej 2900 rpm
 • Për kopshte të mëdha - kositësja e barit me benzinë ​​gjithashtu kosit zona të gjelbra të mëdha falë gjerësisë së prerjes prej 40 cm në asnjë kohë; Rekomandohet deri në sipërfaqe të mëdha prej 1000 m2
 • Lartësia e ndryshueshme e prerjes - lartësia e prerjes së makinës së barit me benzinë ​​mund të rregullohet nga qendra në 7 hapa midis 25 mm dhe 75 mm dhe të përshtatet individualisht për çdo lëndinë
Murray EQ700X-...
762 komente
Murray EQ700X-...
 • Motori i besueshëm, i fuqishëm dhe i lehtë për tu ndezur Briggs & Stratton 161cc 750EX Series benzinë
 • Kuvertë çeliku e qëndrueshme 21 "/ 53 cm për mbrojtje optimale kundër dëmtimeve dhe gërryerjes
 • Lartësia e prerjes nga qendra e rregullueshme nga 28mm në 92mm në 6 pozicione
Kositësja e barit PowerGround...
8 komente
Kositësja e barit PowerGround...
 • Motori: Benzinë ​​profesionale me sistem valvulash të sipërme 4 T
 • Zhvendosja: 199.6 CC
 • Sistemi i drejtimit: Vetëlëvizës
Kositës për lëndinë BRAST...
 • Me kositëset tona të barit me benzinë ​​RED LINE BRAST, ne jemi përpjekur t'ua bëjmë të lehtë klientëve tanë hyrjen në klasën përkatëse të gjerësisë së prerjes për sa i përket çmimit, pa pasur nevojë të heqin dorë nga cilësia e provuar e Brast.
 • Motori i BRAST tonë BRB-RM 18170 RL bën përshtypje me një vëllim prej 170 cc dhe një fuqi prej 3,5 kW (4,76 hp) me një gjerësi prerjeje prej 46 cm
 • Përveç kësaj, modelet tona të fuqishme, të çertifikuara nga TÜV, kanë një rregullim qendror të lartësisë së prerjes me gjashtë nivele, një qese grumbullimi bari 60 litra me tregues të nivelit të mbushjes, sistemin e sofistikuar të pastrimit Easy Clean, një furçë për krehjen e lëndinës dhe një furçë jashtëzakonisht të fortë. strehë prej fletë çeliku

Përzgjedhja jonë

Einhell GH-PM 40 F

Nëse jeni duke kërkuar një makinë prerëse të fortë të lëndës së benzinës, me një tank kapaciteti i të cilit është i lartë, por jo shumë, ky model do t'ju japë shumë gëzime. Lartësia e prerjes është e rregullueshme në tre nivele, nga 32 në 62 mm, dhe ka një gjerësi prerëse prej 40 cm, me të cilën mund të keni lëndinë tuaj gati në asnjë kohë.

Punon me një motor benzinë ​​që ka një fuqi prej 1600 volt, aq sa të ketë një lëndinë deri në 800 metra katrorë kur prek. Dhe pesha e saj është 23 kg.

Greencut GLM690SX

Ky është një kositës lëndie për të punuar kopshte të mëdha, me rreth 1000 metra katrorë, dhe për ata që kërkojnë një model me një vlerë të mirë për para. Gjerësia e prerjes së saj është 40cm, dhe lartësia e saj është e rregullueshme nga 25 në 75 mm. Ai përfshin një rezervuar me kapacitet 40 litra.

Motori i tij është benzinë, me një fuqi prej 3600 volt. Ka një peshë 28,5 kg.

Garten XL 16L-123-M3

Një kositës më i fuqishëm duhet të jetë i fortë, i projektuar për të zgjatur me vite me kujdesin e duhur dhe jo i vështirë për tu ruajtur. GartenXL 16L-123-M3 është e tillë. Me një gjerësi prerëse prej 40 cm, dhe një lartësi të rregullueshme nga 25 në 75 mm, me të vërtetë nuk do të jetë e vështirë për ju të shijoni edhe më shumë lëndinën tuaj.

Motori i tij është vetëlëvizës me benzinë, me një fuqi prej rreth 2250 volt. Peshon gjithsej 26,9 kg.

Alpina 295492044 / A19 BL

Shtë një lëndinë për ata që kanë kopshte mjaft të mëdha, nga 1000 në 1500 metra katrorë. Ajo ka një gjerësi prerëse prej 46cm, dhe një lartësi që mund të rregullohet nga 27 në 80 mm. Meqenëse ka një rezervuar me kapacitet 55 litra, ju mund të punoni pak a shumë në hapësira të gjera pa qenë e nevojshme ta zbrazni atë shpesh.

Punon me një motor benzinë ​​me fuqi 2,20kW dhe peshon 28,1 kg.

Murray EQ700X

Kositësi i lëndinës së benzinës Murray EQ700X është krijuar posaçërisht për të punuar në kopshte të mëdha, prej rreth 1000 metra katrorë pa qenë i rëndë. Ka një gjerësi prerëse 53 cm, dhe një lartësi të rregullueshme nga 28 në 92 mm. Ajo gjithashtu ka një rezervuar me kapacitet 70 litra.

Mundësohet nga një motor benzinë ​​vetëlëvizës, dhe peshon 37 kg.

Udhëzues për blerjen e kositësit të lëndës së benzinës

Kositësja më e mirë e lëndinës së benzinës

Ju tashmë e keni vendosur mendjen tuaj. Ju keni ose do të keni një lëndinë të bukur dhe dëshironi që ajo të qëndrojë në atë mënyrë me ndihmën e një makinë prerëse të lëndës së benzinës. Por pastaj filloni të shihni, të hetoheni ... dhe e kuptoni që ka shumë modele. Shume. Si të zgjedhim më të mirën? 

I qetë. Këtu do t'ju japim disa këshilla që shpresojmë t'i gjeni të dobishme në mënyrë që blerja juaj të jetë më e suksesshmja:

Sipërfaqja e lëndinës tuaj

Gjëja e parë që duhet të bëni është të dini se sa zë lëndina juaj. Sapo ta dini, qëndroni në atë masë sepse kur shkoni të blini makinën tuaj, do të shihni se secili ka sipërfaqen e vet të rekomanduar; kjo eshte Ato janë makina të bëra për të kryer në maksimum në kopshte me një sipërfaqe të caktuar.

Gjerësia dhe lartësia e prerjes

Kositësit e benzinës në përgjithësi Ato kanë një gjerësi prerëse rreth 40cm pasi janë krijuar për të prerë lëndina të mëdha. Por nëse keni ose do të keni një model më modest, me një model me gjerësi prerëse rreth 30-35 cm dhe një lartësi të rregullueshme deri në 70 mm, me siguri do të keni më shumë se sa duhet.

Fuqia e motorit

Sa më e lartë të jetë fuqia, aq më e lartë është performanca e saj,… por edhe zhurma Çfarë të bëni nëse nuk keni një silenciator. Nëse nuk keni një lëndinë në një zonë shumë të madhe, një motor 2000 volt është ideal për ju.

buxhet

Alsoshtë gjithashtu shumë e rëndësishme. Ka disa shumë të lira, dhe ka disa që janë më të shtrenjta, por mendoni se cilësia nuk është në kundërshtim me çmimin. Nëse keni mundësi, lexoni mendimet e blerësve të tjerë, krahasoni çmimet, ... dhe do të shihni se si e gjeni atë që po kërkoni.

Cila është mirëmbajtja e kositësit të lëndinës së benzinës?

Mirëmbajtja e kositësit të lëndinës së benzinës

Rezervuarë karburanti

Kositësja e lëndinës së benzinës kërkon mirëmbajtje që është krejtësisht e ndryshme nga ajo elektrike, për shembull. Motori është i ndryshëm, pasi i duhet benzinë ​​dhe vaj specifik për të punuar. Secili prej këtyre lëngjeve ka rezervuarin e tij, i cili do të ketë një kapacitet të kufizuar të treguar në manual.

Pas çdo X orë (ato gjithashtu do të tregohen në manual) do të duhet të pastroni rezervuarin e vajit, thjesht duke nxjerrë atë brenda duke hapur vrimën e daljes që ndoshta do të ketë anash.

Filter ajri

Filtri i ajrit nuk është asgjë më shumë se një copë gome shkumë që është në një rast metalik, dhe që është e bashkangjitur në karburator me një vidë. Kjo pjesë, si gjithmonë është e lagur me vaj motori, duhet të lahet herë pas here me pak detergjent.

Pasi të jetë pastruar, lageni me vaj dhe më pas vendoseni në vend.

Blades

Blades duhet t'i merrni për t'u mprehur aq shpesh (në varësi të frekuencës së përdorimit, mund të jetë çdo tre muaj ose më shumë). Nëse vini re se ata fillojnë të priten keq, mos hezitoni t'i merrni ose t'i ndryshoni.

Ku të blini kositësen më të mirë të lëndës së benzinës?

Kositës lëndine e benzinës

Ju mund të blini kositësen tuaj të lëndës së benzinës në ndonjë nga këto vende:

bricodepot

Në këtë qendër tregtare, të specializuar në mjetet dhe makineritë e kopshtit, ata nuk kanë shumë modele, por fletët e produkteve të tyre janë shumë të plota. Ju mund t'i blini tuajat nga një dyqan fizik, pasi ato nuk shesin në internet.

ndërprerje

Në Carrefour ata shesin disa modele të kositësve të lëndinës me benzinë ​​me çmime shumë tërheqëse që ju mund të blini nga faqja e tyre e internetit ose nga ndonjë dyqan fizik.

Wallapop

Në Wallapop gjen makina të përdorura për lëndinë benzine që janë të mira. Por kujdes lexoni reklamat në mënyrë të plotë dhe bëni pyetjet që keni tek blerësi. Gjithashtu, hidhni një vështrim në reagimet që ka marrë në mënyrë që të mos lindin probleme.

Shpresojmë që tani të jetë e lehtë për ju të zgjidhni një makinë prerëse të lëndës së benzinës.

Nëse dëshironi, ju gjithashtu mund të hidhni një vështrim në modelet më të mira manuale për kositësin e lëndinës, një makinë kositëse elektrike, kositësja më e mirë e lëndinësose një kositëse robotike.

Vetëm në rast se keni harruar, ne gjithashtu ju kujtojmë se kemi një të madhe zgjedhja e makinave më të mira për lëndinë, për t'ju ndihmuar të vendosni në procesin e blerjes.