Tanduran Astilbe ngasilake akeh kembang

Astilbe

Apa sampeyan kudu menehi warna teras, kebon, ... bisa uga urip sampeyan? Teka lan tresnani karo Astilbe, tanduran sing ngasilake kembang luar biasa saben musim panas.

Kembang jambon koronaria Anemone

Anemone (Anemone coronaria)

Apa sampeyan pengin kembang ing kebon utawa teras nalika musim semi? Temokake koronaria Anemone, herba abadi sing gampang banget dirawat;)

Zinnia warna-warni

Zinnia

Sinau babagan cara tuwuh zinnia ing kebon karo terwelu. Sampeyan bisa ngasilake kebon kanthi tanduran sing mulia iki lan kembang sing apik.

Asphodelus fistulosus

Asphodelus fistulosus

Ketik ing kene kanggo ngerti ciri, habitat lan cara ngolah fistulosus Asphodelus. Coba gunakake nilai hias kanggo dekorasi.

Kembang utama utama

Utama utama

Ketik ing kene kanggo ngerti pedoman tanduran utama Vinca lan perawatan sing dibutuhake. Tambah kembang iki ing sisih teduh ing kebon sampeyan.

Margarita Margarita

Maroon daisy (Erigeron karvinskianus)

Apa sampeyan seneng tetanduran sing ngasilake akeh kembang sajrone setaun? Banjur mlebu ing njero lan nemokake karvinskianus Erigeron. Sampeyan bakal seneng.

Coklat kuning

Apa kembang banyu iku?

Apa sampeyan seneng kembang banyu? Yen sampeyan pengin duwe kolam utawa pot tanpa bolongan, aja ragu-ragu mlebu lan nemokake sing paling ayu.

Kembang kembang daffodil putih mbukak kanthi kebak

Daffodil (Narcissus)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan hama Narcissus supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Dekorasi karo nobile Dendrobium

dendrobium nobile

Ketik ing kene kanggo ngerti kabeh ciri lan perawatan sing dibutuhake Dendrobium nobile, jinis anggrek sing larang kanggo dekorasi.

Keracunan aconite

Aconite

Ketik ing kene kanggo sinau kabeh babagan aconite, salah sawijining tanduran paling beracun sing ana. Sinau babagan gejalanya lan cara ngobati.

Waru (Bunga raya rosa-sinensis)

Kita ngandhani kabeh babagan budidaya kembang waru (Hibiscus rosa-sinensis) ing njero omah lan ing njobo. Sinau babagan carane seneng.

Kembang Tigridia Jambon

Kembang Day (Tigridia)

Kembang sedina minangka tanduran sing apik lan gampang ditanam, nanging yen sampeyan pengin ngasilake kembang sing akeh, sampeyan ora bakal kliwat menehi saran.

Achillea millefolium

Yarrow (Achillea millefolium)

Yarrow (Achillea millefolium) minangka tanduran abadi sing bisa digunakake ing macem-macem bagian kebon. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Kembang lali-aku-ayu banget

Lali-aku-ora (Myosotis)

Ketik kanggo sinau kabeh babagan lali-aku-ora, tanduran cilik nanging hiasan banget sing katon apik ing kebon lan panci.

Genus Crocus

crocus

Ketik ing kene lan sinau babagan ciri, panggunaan lan perawatan sing dibutuhake tanduran genus Crocus ing musim gugur lan musim semi.

Dekorasi taman kanthi nazarenes

Nazarene (Muscari nglirwakake)

Kita nerangake babagan perawatan sing dibutuhake kanggo Nazarenes (Muscari neglectum) kanthi rinci uga menehi tips dekorasi. Ayo mlebu saiki!

Viola triwarna

Kepiye kembang Viola?

Temokake tampilan kembang Viola, kaendahan sing diprodhuksi dening tanduran herba cilik sing tuwuh subur ing pot.

Genus Protea

protea

Ketik ing kene lan ngerti kabeh ciri lan perawatan tanduran genus Protea, shrubs sing bisa nolak geni.

anggrek kanthi kelopak jambon sing katon kaya tawon

Anggrek Iberia (spekulum Ophrys)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya, hama lan penyakit Iberian Orchid supaya bisa dilebokake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Asters minangka tanduran hias banget

aster

Temokake cara ngrawat Asters, tanduran sing apik sing bisa urip ing pot utawa ing kebon sampeyan tanpa perawatan.

Kembang lili mambu

Stink Lily (Iris foetidissima)

Apa sampeyan seneng tanduran rhizomatous? Mlebu lan ngerti cara ngrawat kembang lili sing mambu: gampang banget dijaga! Temokake.

aster kuning kanthi kelopak gedhe

Cape daisy (kalkulator Arctotheca)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya calendula Arctotheca supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Sayap Naga Begonia, kembang putih

Begonia Naga Wing

Temokake Sayap Naga Begonia, kultivar kebon lan balkon sing apik banget, mula kayane ora angel dirawat. Mlebu;)

Kembang geranium purpureum iku jambon

Rook leg (Geranium purpureum)

Apa sampeyan seneng geranium? Yen mangkono, mlebu lan ketemu Geranium purpureum, tanduran Kanada kanthi kembang sing asri lan gampang ditandur.

Tanduran Digitalis purpurea bisa ditandur ing pot

Foxglove (Digitalis purpurea)

Digitalis purpurea minangka tanduran sing, sanajan umure suwene rong taun, ngasilake kembang sing megah. Apa sampeyan pengin ngerti cara nikmati ing kebon sampeyan?

Ndeleng maculatum Lamium

Kepiye carane ngurus kembang Lamium?

Apa sampeyan butuh tanduran jamu ing kebon sampeyan? Yen mangkono, temokake Lamium, kanthi gampang ngrawat tanduran sing ngasilake kembang sing asri.

Alyssum minangka tanduran kebon sing megah

Alder (Alyssum)

Alyssum minangka tanduran taneman utawa shrubby sing ngasilake kembang sing megah. Pangopènane gampang banget. Dadi saiki sampeyan ngerti, mlebu lan ketemu karo dheweke :)

Kembang dianthus seneng banget

Anyelir (Dianthus)

Carnation minangka tanduran sing paling populer, bisa uga tanduran sing paling populer. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye cara ngurus awake dhewe lan hama sing paling akeh mengaruhi? Mlebu

Pentas lanceolata ing kembang, warnane abang

Pentas (Pentas lanceolata)

Mlebu lan ketemu Pentas lanceolata, tanduran kanthi kembang sing apik sing bisa narik kawigaten serangga kaya kupu-kupu.

Paeonia lactiflora

Paeonia lactiflora

Apa sampeyan golek kembang sing tahan adhem lan es? Ayo mlebu lan ayo dakwartakake karo laktiflora Paeonia, bisa uga sing paling bisa ngatasi kahanan kasebut.

Kembang prcon obconica

Primula obconica

Apa sampeyan ngerti manawa Primula obconica minangka salah sawijining tanduran kembang sing paling apik ing njero omah? Ketik lan kita bakal menehi pitunjuk cara ngrampungake.

Tampilan kembang difformis Vinca

Vinca difformis

Vinca difformis minangka tanduran tutup sing megah sing ngasilake kembang sing bakal katon apik banget ing musim salju lan musim semi. Aja ragu-ragu ketemu karo dheweke.

Tampilan gardnerianum Hedychium

Hedychium gardnerianum

Tanduran Hedychium gardnerianum minangka tanduran sing apik banget, nanging uga mbebayani lingkungan. Ketik lan kita bakal ngandhani carane sampeyan bisa ngenali.

rosebuds bahasa inggris nutup

Inggris Roses utawa David Austin

Yen sampeyan pengin ngerti sejarah kepiye mula diarani Roses Inggris utawa David Austin lan sapa sing dadi seniman kembang-kembang kasebut, priksa.

Dubium Ornithogalum ngasilake kembang jeruk

Ornithogalum (Ornithogalum)

Apa sampeyan nganggep sampeyan tresna marang tanduran bulbous? Banjur Ornithogalum bisa uga nyebul sampeyan. Ketik banjur temokake kepiye supaya dheweke sampurna.

Strelitzia reginae minangka tanduran sing apik banget

Strelitzia

Strelitzia reginae utawa manuk swarga minangka tanduran sing megah, sing ngasilake kembang sing apik banget. Kajaba iku, gampang diurus. Ayo mlebu lan ngerteni.

Rugosa agastache

Agastache

Agastache minangka tanduran abadi sing, kajaba larang regane, bisa uga obat lan tahan. Mlebu lan kenal karo dheweke.

Laelia tenebrosa kanthi kembang anggrek ungu khas

Laelia peteng (Laelia spp)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya, penyakit lan hama Laelia tenebrosa supaya bisa nyelehake tanduran iki ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Anthemis tinctoria

Anthemis tinctoria

Anthemis tinctoria minangka tanduran sing megah sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon. Dadi, apa sing nunggu sampeyan kepethuk karo dheweke? Mlebu;)

Aquilegia vulgaris gampang diurus

Aquilegia vulgaris

Apa sampeyan seneng duwe tanduran kanthi kembang biru utawa putih sing apik ing kebon sampeyan? Ya, aja ragu-ragu! Ketik banjur ketemu vulgaris Aquilegia.

Coryanthes speciosa

Coryanthes speciosa

Apa sampeyan seneng anggrek penasaran? Ayo mlebu lan ketemu Coryanthes speciosa, tanduran sing apik sing ngasilake kembang kanthi mambu mint sing enak.

Bouvardia ternifolia

Bouvardia ternifolia

Bouvardia ternifolia minangka semak kanthi kembang abang abang sing nambah nilai hias ing endi wae ditandur. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Martagon lagi mekar

Martagon (Lilium martagon)

Martagon minangka tanduran bulbous sing apik lan gampang dirawat ing pojokan sing ora akeh cahya. Ayo mlebu lan ngerteni.

Tanduran Adonis vernalis

Mripat partridge (Adonis vernalis)

Adonis vernalis minangka salah sawijining ramuan sing, yen digunakake kanthi apik, iku apik. Nanging penting banget kanggo ngerti supaya ora ana masalah. Ngerteni.

Siprus

Clog Lady (Siprus calceolus)

Ketik banjur temokake cara ngrawat anggrek Siprus calceolus, bisa uga salah siji sing paling cocog kanggo tuwuh ing iklim sedheng.

Kembang poppy kraton

Royal poppy (Papaver somniferum)

Poppy kerajaan minangka ramuan hiasan lan gampang dirawat sing bisa diduweni ing pekarangan utawa kebon sampeyan. Ketik banjur goleki kepiye carane bisa entuk.

Dimorfoteca minangka tanduran hiasan banget

dimorphoteca

Dimorphoteca minangka tanduran herbal sing menarik banget: hiasan, gampang dirawat, lan uga tahan tahan es. Ayo mlebu lan ngerteni.

Kembang lilac saka Impatiens dekorasi banget

Balsam (Impatiens walleriana)

Impatiens walleriana minangka tanduran sing apik banget lan gampang dirawat, sing bisa diduweni ing pot utawa ing kebon. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan dheweke? Mlebu!

Cambria lagi mekar

Anggrek Cambria

Anggrek Cambria, sanajan asil salib kanthi macem-macem jinis, iku apik banget. Ketik banjur temokake cara ngrampungake.

Fritillaria imperialis Rubra

Perawatan tanduran bulbous tiba

Apa sampeyan pengin ngerti apa ngurus tanduran bulbous musim gugur? Aja ragu-ragu: mlebu lan kita bakal menehi pitakon babagan kepiye supaya bisa nduwe kembang sing apik nalika musim semi.

Babiana stricta

Babiana

Babiana minangka jinis tanduran bulbous sing ngasilake kembang sing apik banget. Mlebu lan kenal supaya bisa nikmati ing kebon sampeyan.

pelargonium zonale

Cara nandur geranium ing njero omah

Kita nerangake babagan cara tuwuh geranium ing njero omah supaya sampeyan bisa duwe omah sing kebak warna lan bungahe karo tanduran sing apik iki.

Mawar kasar minangka kembang sing luar biasa

Mawar kasar

Rosa rugosa iku ayu, tahan, gampang dirawat ... Apa sing sampeyan ngenteni kanggo njupuk spesimen? Ayo mlebu lan goleki kabeh babagan dheweke

Penyakit anggrek

Perawatan anggrek sawise ngembang

Kita kabeh ngerti banget babagan perawatan sing kudu ditindakake dening anggrek, nanging apa sampeyan ngerti perawatan sing dibutuhake anggrek sawise ngembang?

Massif tanduran

Cara nduwe kasur kembang sing sehat

Apa sampeyan pengin ngerti babagan cara nggawe kasur kembang sing sehat? Yen mangkono, mlebu banjur tututi saran supaya bisa pamer kebon sampeyan.

Anggrek minangka tanduran sing paling diserang mealybugs

Kepiye cara ngilangi mealybugs ing anggrek?

Anggrèk minangka tanduran sing ngasilake kembang tropis sing éndah banget, saéngga bisa éntuk warna ing taman apa wae, nanging kaendahan kasebut ora bisa nulungi. Apa sampeyan seneng anggrek nanging sampeyan bosen kudu nglawan mealybugs? Ketik banjur temokake tips iki.

Coleus blumei

Cretonne (Coleu Blumei)

Cretonne (Coleu Blumei) minangka tanduran sing akeh digunakake kanggo interior. Sinau syarat lan perawatan sing dibutuhake ing kene.

karakteristik Rosa bankia

Rosa bankia (Rosa bankiae Lutea)

Ora mung istana sing pantes duwe Rosa Banksia (Rosa bankiae Lutea) ing kebon, sampeyan uga kudu duwe ing omah kanggo godhong-godhongan sing subur lan Temokake lan nikmati karakteristik lan perawatan jinis mawar sing diarani Rosa bankia. Sampeyan bakal kesengsem!

Ing alas pinus, alas lan padang rumput ing Amerika Serikat, anggrek gedhe lan langka iki tuwuh

Anggrek bergaris kuning (Palanthera ciliaris)

Ing alas pinus, alas lan padang rumput udan ing Amerika Serikat, anggrek sing apik lan langka ukurane gedhe iki tuwuh, sing wis diancam lan ing Apa sampeyan ngerti kenalan Palanthera? Iki minangka anggrek kanthi garis kuning sing bakal sampeyan tresnani. Priksa fitur-fitur kasebut.

jinis bolam lan bedane

Jinis bolam lan bedane

Nalika ngomong babagan bolam utawa tanduran bohlam, tanduran sing apik kayata tulip, gladioli, iris, dahlias, caladium, lan liya-liyane. Sawetara minangka bolam. Yen sampeyan pengin ngerti macem-macem jinis bohlam sing ana saiki lan bedane, ketik artikel iki lan temokake.

kembang paling apik kanggo menehi nalika ulang taun

Kembang apa sing bakal diwenehake nalika ulang taun?

Akeh acara lan nalika ulang taune kanca utawa anggota kulawarga nyedhaki, ora mesthi ana hadiah sing bakal diwenehake. Yaiku Apa sampeyan duwe kuatir babagan kembang sing arep diwenehake marang wong? Ketik banjur temokake kembang sing paling apik sing bisa diwenehake miturut wulan bocah sing ulang taun kasebut.

Tuberose minangka kembang sing gedhe putih

Tuberose (Polianthes tuberosa)

Tuberose minangka tanduran tuberous sing apik sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon, sanajan minangka kembang potong. Ayo mlebu lan ngerteni.

bugenvil glabra

Bougainvillea (Bougainvillea glabra)

Bougainvillea (Bougainvillea glabra) minangka tanduran kanthi nilai hias sing dhuwur nanging sarat sing ketat. Sinau babagan cara ngrampungake ing kene.

Scadoxus multiflorus

Scadoxus

Scadoxus minangka dekorasi bulbous dekorasi sing gampang banget lan gampang banget kanthi gampang dekorasi teras utawa kebon sampeyan. Temokake.

Tagetes patula minangka jinis carnation Cina

Anyelir Tionghoa (Tagetes)

Carnation Cina minangka tanduran sing apik banget lan sampeyan bisa duwe kebon utawa balkon sing apik. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

Tampilan tanduran Alstroemeria aurantiaca

Astromelia (Alstroemeria)

Nggolek tanduran kembang sing gampang diopeni? Entuk alstromelia. Mesthi kanthi tips sampeyan, sampeyan bisa gumunggung nganti pirang-pirang taun.

Campanula carpathica

Campanula carpathica (bluebells)

Campanula carpathica minangka tanduran kaendahan sing mekar nalika musim semi. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake supaya bisa ditikmati ing kebon sampeyan?

Heliotropum arborescens

Heliotrope (Heliotropium)

Heliotrope minangka tanduran sing apik banget: ora mung gampang dirawat, nanging uga bisa dingerteni sunare nalika sunar srengenge! Ayo mlebu lan ngerteni.

Anemone (Anemone)

Anemon minangka tanduran sing apik banget lan akeh digunakake kanggo kekuwatan hias. Sinau babagan cara budidaya lan ngurus kanthi bener ing artikel iki.

Campanula carpathica

Bluebells (Campanula carpatica)

Campanula carpathica, sing dikenal kanthi jeneng bluebell, minangka tanduran abadi sing apik banget sing katon apik ing endi wae ... lan yen sampeyan menehi perawatan sing luwih penting, luwih-luwih. Mlebu ;)

Chamomile utawa chamomile

Chamomile (Chamaemelum nobile)

Sinau babagan ciri lan panggunaan obat sing kondhang utawa chamomile misuwur. Apa sampeyan pengin sinau cara tuwuh? Iki kiriman sampeyan.

Lewisia kotiledon

Apa lan kepiye carane ngurus Lewisia?

Lewisia minangka tanduran taneman cilik sing ngasilake kembang sing apik banget nalika musim semi. Ketik lan temokake perawatan sing dibutuhake supaya sehat.

Gerbera jeruk

Kepiye perawatan jeruk jeruk?

Gerbera jeruk minangka kembang sing apik banget: dawane umure kira-kira 30 inci, apike ditrapake ing pot utawa ing kebon. Ketik banjur temokake kepiye carane ngurus awake dhewe.

Dandelion, kembang sing larang regane

Dandelion, kembang sing umum nanging apik banget

Dandelion minangka ramuan umum sing gampang ditemokake ing kebon, nanging sampeyan ngerti manawa nduweni sifat lan panggunaan sing apik banget? Ketik banjur temokake apa sejatine. dheweke bakal kaget.

Bergenia cordifolia

Bergenia, tanduran kembang sing apik

Bergenia minangka tanduran sing apik: ngasilake kembang sing apik ing musim salju lan musim semi, lan gampang banget dirawat amarga tahan adhem tanpa masalah. Temokake.

Kembang kembang waru

Kepiye kembang kembang waru iku?

Kita nerangake babagan kembang kembang apa lan kapan sampeyan bisa ngrasakake kaendahane sajrone taun. Kajaba iku, sampeyan bakal ngerti properti apa sing diduweni. Mlebu

Kembang Vallota

Vallota, tanduran kebon sing apik

Yen sampeyan nggoleki tanduran bulbous sing ngasilake kembang gedhe kanthi warna abang sing apik, aja ragu-ragu: ketik banjur temokake vallota kasebut.

Pupuk sing apik kanggo anggrek

Pupuk sing apik kanggo anggrek

Apa sampeyan duwe anggrek sing ditandur ing pot utawa ing kebon sampeyan lan pengin menehi perawatan sing dibutuhake? Ketik banjur temokake pupuk sing paling apik kanggo anggrek.

jinis anggrek

Kepiye cara milih pot kanggo anggrek?

Kepiye cara milih pot kanggo anggrek? Yen sampeyan kudu transplan sawetara lan sampeyan ora ngerti wadhah apa sing bakal dilebokake, mlebu lan kita bakal nulungi sampeyan.

carnation abang kanggo dekorasi omah sampeyan

Kepiye kembang kembang anyelir?

Apa sampeyan seneng karnaval lan pengin duwe kembang sing wangi lan wangi iki ing kebon utawa ing omah? Coba waca artikel kasebut.

Coreopsis verticillata

Kembang kebon sing paling apik

Kita nuduhake sawetara kembang kebon sing paling apik sing bisa ditemokake ing taman bayi: kembang sing wis pirang-pirang musim bisa ngasilake sing paling apik kanggo awake dhewe. Temokake.

Rudbeckia

Pilihan kembang musim semi sing apik

Kita nuduhake pilihan kembang musim semi sing apik sing ora bisa ilang ing teras utawa kebon sing pengin ngrasakake musim sing paling warna ing taun iki.

Tutuk Naga minangka kembang sing ngucapke matur nuwun banget

Antirrhinum utawa Snapdragon, sawetara kembang bisa dinikmati

Antirrhinum minangka tanduran sing, sanajan siklus urip rong taun, ngasilake akeh kembang supaya gampang duwe balkon utawa taman sing nyenengake banget. Dadi, yen sampeyan pengin duwe alesan supaya seneng, lebokake lan golek informasi luwih lengkap babagan dheweke.

Wallflower, kembang sing gampang banget dirawat

Kembang kembang, kembang sing padhang musim semi

Wallflower minangka tetanduran tanduran sing sukur banget: kanthi ati-ati, sampeyan bisa entuk taman utawa balkon sing nyenengake banget. Kowe ora precaya marang aku? Tututi saranku lan delengen dhewe. ;)

Tanduran bolam telung wulan sadurunge ngembang

Cara nandur bohlam ing pot

Kita ngandhani carane nandur bohlam ing pot supaya sampeyan bisa seneng teras, loteng utawa teras sing kebak kembang. Mlebu

hollyhock utawa mallow kerajaan kaya sing wis dingerteni

Perawatan Hollyhock

Apa sampeyan ngerti hollyhock utawa mallow kraton? Tanduran sing luar biasa lan dekorasi iki ngebaki kembang nalika musim panas lan kita bakal nuduhake carane tuwuh.

Tanduran Saintpaulia ionantha

Kepiye cara ngombe kembang ing mangsa adhem?

Kepiye cara ngombe kembang ing mangsa adhem? Yen sampeyan pengin nikmati tetanduran sajrone wektu paling kadhemen ing taun, mlebu lan kita bakal menehi katrangan cara menehi banyu.

spiralis Albuca

Albuca spiralis, tanduran spiral

Albuca spiralis minangka tanduran bulbous sing ora ana sing preduli. Godhonge tuwuh kanthi spiral! Ketik kanggo ngerti luwih lengkap babagan dheweke.

Lily umum yaiku marigold bulbous

Iris germanica, lily kebon umum

Iris germanica minangka tanduran rhizomatous sing sampurna kanggo pamula: mung butuh srengenge (utawa semi-shade) lan banyu sithik. Apa sampeyan wani ketemu karo dheweke? Mlebu ;)

Kembang saka tanduran bulbous Dahlia

Cara pupuk dahlias

Kepiye cara pupuk dahlias? Yen sampeyan pengin duwe tetanduran sing sehat lan nikmati kembang sing apik, ayo mlebu lan kita bakal menehi pupuk apa sing digunakake kanggo nggayuh.

canna indica

Nalika nandur tebu saka India

Apa sampeyan seneng kembang musim panas? Teka lan temokake nalika nandur tebu, tanduran sing luar biasa tanpa kembang lan tanpa kembang. ;)

Cymbidium Kirby Lesh

Kapan ngombe anggrek?

Kita nerangake nalika ngombe anggrek, epiphytic lan semi-terrestrial lan terrestrial. Temokake carane mbanyoni tanduran sing apik iki.

Klompok geranium mekar

Penasaran saka geranium

Kita ngandhani sawetara rasa penasaran saka geranium sing paling menarik. Sinau luwih lengkap babagan tanduran kembang sing apik iki.

Tanduran bolam tulip bebarengan

Tips kanggo tanduran tulip

Apa sampeyan pengin ngrasakake kaendahan tanduran sing gedhe banget iki? Tindakake tips kanggo tanduran tulip lan aku yakin sampeyan bakal sukses. ;)

Rooting jasmine cuttings

Motong mlathi

Melati minangka tanduran tahan lama lan tahan lama kanthi aroma sing enak sing bisa tuwuh kanthi cepet. Apa sampeyan pengin ngerti cara ROOT?

Rasakake petunias kanthi ditandur ing pot sing digantung

petunia

Apa sampeyan pengin bisa nikmati kembang ing taun? Goleki petunia lan wenehi ati-ati sing bakal diwenehake. Mesthi sampeyan ora bakal Getun. ;)

Kembang apipactis hacquetia

Apa ana kembang ijo?

Ijo biasane ora katon ing kelopak, nanging yen sampeyan pengin duwe kebon sing beda, aja ragu-ragu mlebu kanggo ndeleng kembang ijo sing disaranake.

Infloresensi tanduran sing jamu

Apa infloresensi kasebut?

Kita nerangake apa infloresensi lan macem-macem jinis supaya sampeyan bisa ngerti luwih akeh babagan tanduran sing ana ing kebon utawa teras.

Krisan

Kepiye perawatan krisan?

Apa sampeyan wis entuk tanduran sing apik lan apik iki? Temokake kepiye supaya sampurna kanthi menehi perawatan krisan paling apik.

Spesimen kembang saka Rosa bankiae var. lutea

Apa gunane munggah mawar ing pot?

Apa sampeyan pengin ngerti apa perawatan munggah kembang mawar ing pot supaya bisa nutupi teras utawa teras sing sampurna? Yen mangkono, aja ragu-ragu mlebu.

Phalaneopsis Orchid Keiki

Kepiye cara ngasilake anggrek?

Apa sampeyan pengin ngerti cara ngasilake anggrek? Aja ragu-ragu mlebu kanggo njaluk spesimen anyar tanduran sing larang regane.

phalaenopsis maki

Napa kembang anggrekku rontog?

Apa sampeyan kepingin ngapa anggrekku ngeculake kembang? Ketik banjur temokake sebab-sebab sing bisa ditindakake lan kepiye cara ngrampungake.

Kembang mawar 'Rahasia'

Mawar sing paling wangi

Yen seneng kembang sing menehi aroma sing apik banget, aja ragu-ragu mlebu kanggo nemokake kembang mawar sing paling wangi.

Lily banyu, tanduran banyu

Apa tegese lili putih

Apa sampeyan pengin ngerti arti kembang sing apik iki? Ing artikel iki, kita bisa nerangake kanthi luwih rinci kabeh simbol, ketik banjur temokake.

kembang zucchini

Kembang zucchini

Kembang zucchini katon cukup elegan lan digunakake ing akeh pawon ing saindenging jagad. Apa sampeyan pengin ngerti ciri lan panggunaane?

Dendrobium kinglanum

Cara transplantasi anggrek

Kita ngandhani babagan cara transplantasi anggrek kanthi langkah demi langkah, lan uga menehi sawetara tips kanggo ngrampungake sawise transplan.

Geranium mekar

Napa geraniumku duwe godhong kuning?

Apa sampeyan mikir kenapa geraniumku duwe godhong kuning? Yen mangkono, mlebu lan kita bakal ngandhani sebab-sebab sing bisa ditindakake lan apa sing kudu ditindakake kanggo mbalekake maneh.

digitalis

kembang wungu

Dekorasi kebon utawa teras karo 6 tanduran iki kanthi kembang ungu sing disaranake. Dheweke gampang banget dirawat lan larang, apa sampeyan ngerti kabeh?

Kembang saka Ageratum houstonianum 'Blue Mink'

Agerato, kembang sing paling apik

Apa sampeyan pengin nghias kebon utawa teras kanthi kembang sing apik banget? Temokake agerato. Gampang dirawat lan dekorasi banget. Mlebu

Tulip

Makna warna tulip

Kita nganalisa warna tulip lan maknane. Apa tegese tulip abang? Temokake ing kene bebarengan karo warna liyane

Tanduran kembang mawar tahan frost lan suhu dhuwur

Kepiye cara pupuk kembang

Kita nerangake cara ngasilake kembang, supaya sampeyan bisa ngrasakake kelopak sing apik saben musim. Ketik banjur temokake gampang banget. ;)

Tanduran bolam telung wulan sadurunge ngembang

Kepiye cara nyimpen bolam?

Tanduran bulbous apik banget, nanging apa sing kudu ditindakake nalika kembang rampung? Tindakake, mesthine. Mlebu lan kita bakal menehi pitunjuk cara nyimpen bolam.

Godhong saka discolor Ludisia var. Sunrise

Temokake warna Ludisia, permata anggrek

Yen sampeyan nggoleki anggrek asli sing padha utawa luwih hiasan tinimbang sing ditemokake ing nursery, ketik banjur temokake warna Ludisia. Sampeyan mesthi seneng. ;)

Kembang kembang daisy

Foto Daisy

Kita nuduhake seri foto aster sing apik nalika dikandhani babagan ciri khas. Ketik kanggo sinau luwih lengkap babagan tanduran sing apik tenan iki.

Kembang gerbera abang

Apa perawatan gerbera?

Yen sampeyan pengin menehi kabungahan lan warna ing omah sampeyan, aja ragu-ragu tuku tanduran kembang. Klik ing link lan temokake apa sing dadi perhatian gerbera.

fitur anggrek memedi

Karakteristik Anggrek Hantu

Anggrek hantu minangka tanduran eksotik sing dianggep saiki lagi mbebayani kepunahan lan duwe ciri khas sing khas.

Tanduran Azalea kanthi kembang putih

Azaleas kanggo kebon iyub-iyub

Azaleas minangka semak godhong lan kembang katon ing musim panas lan musim semi, kanthi pirang-pirang warna, kayata abang, jambon lan putih.

Kembang gondok

Kepiye perawatan hyacinths?

Hyacinths minangka salah sawijining tanduran bulbous sing paling populer: kembang sing apik sing diklompokake ing kembang sepatu ...

pamisah taman utawa pager ijo

Tanduran kanggo pager ijo

Pager ijo minangka pager kembang sing dingerteni utawa mung pager alami, sing bisa dihiasi nganggo macem-macem tanduran.

Mawar mekar

Nalika prune grumbul kembang mawar

Yen sampeyan pengin duwe tanduran sing kebak mawar sing apik, aja ragu-ragu mlebu kanggo nemokake kepiye lan kapan kembang mawar kasebut dipotong.

puser saka venus

Navel saka Venus

Temokake karakteristik Navel of Venus, minangka panggunaan medis sing bisa digunakake, saiki digunakake dening akeh suku lan uga sawetara naturalis.

Kembang gerbera jamesonii

Foto kembang

Kita nuduhake serangkaian foto kembang sing bakal sampeyan tresnani. Ayo mlebu lan priksa manawa sampeyan ngerti babagan saben wong.

Mekar tulip

Kepiye cara ngurus tulip ireng?

Tulip ireng minangka salah sawijining bulbous sing paling luar biasa sing bisa ditemokake ing omah utawa ing kebon. Sinau babagan carane supaya berkembang.

Wungu abang sing cantik banget

Mawar abang, sing paling ayu

Mawar abang paling populer. Dheweke elegan lan menehi aroma sing nyenengake. Tansaya seneng banget bisa dideleng. Apa sampeyan ngerti sejarahe? Mlebu

Pinggul mawar, woh saka grumbul mawar

Kepiye carane tanduran asu mawar hip?

Pinggul mawar minangka woh saka segawon mawar, tanduran sing bisa diduweni ing pot lan saka endi sampeyan bisa entuk spesimen anyar kanthi nyebar wiji.

lily kuning

Perawatan lili perdamaian

Ngerti perhatian sing dibutuhake lily perdamaian kuning lan sebab warna kasebut supaya sampeyan bisa duwe kembang sing apik ing njero omah.

Tumbuh Anggrek Phalaenopsis

Tuwuh anggrek Phalaenopsis

Apa sampeyan wis tuku anggrek Phalaenopsis lan ora ngerti perawatan sing dibutuhake? Kita pitutur marang kowe carane ngurus anggrek Phalaenopsis.

Plox arendsii ing kembang

Pilihan tanduran musim semi

Dekorasi kebon utawa teras karo tanduran musim semi lan nikmati musim iki kaya sadurunge. Ngerti kembang sing bakal padhangake omah sampeyan.

bouquets kembang beda

buket

Sinau apa buket kembang, macem-macem jinis buket sing ana, warna lan panggunaan kanggo dekorasi omah, pesta, acara, lsp.

Cah wadon enom rambut ing rambut

Kembang rambut

Nganggo kembang kanggo rambut iku nyenengake, nanging sampeyan ngerti manawa saben warna duwe arti? Ketik lan kita bakal menehi pitutur marang kowe sing endi kanggo ngrameke urip kanthi warna.

Kembang Ixia scillaris

Ixia, bulbous sing paling seneng

Ixia nggawa warna lan bunga kanthi kembang sing apik. Tanduran lan pangopènan sing gampang ndadekake tanduran penting kanggo kebon.

Pelargonium kuburan

Ketemu 4 jinis Pelargonium

Pelargonium ngasilake kembang sing nyenengake sajrone pirang-pirang wulan taun. Dekorasi kasebut hiasan banget, saengga bisa digunakake kanggo dekorasi pojokan. Mlebu

Jambon pink

Gambar mawar

Kita nuduhake sampeyan seri gambar kembang mawar nalika menehi katrangan babagan tanduran sing apik banget. Mlebu

Werna biru mawar

Apa mawar biru ana?

Mawar biru minangka kembang sing paling dikarepake. Apike banget lan katon apik banget ing vas utawa vas apa wae. Nanging kepiye carane entuk?

Lindhungi tanduran njero ruangan saka adhem

6 kembang kanggo diparingi dina Valentine

Ora yakin apa sing bakal diwenehake wong istimewa kasebut ing Dina Valentine? Aja padha sumelang. Ketik banjur saranake 6 kembang kanggo diwenehake nalika Dina Valentine.

Nelumbo nucifera

Kaendahan Kembang Teratai

Informasi babagan Kembang Lotus sing luar biasa. Kita nuduhake kabeh rahasia babagan budidaya, pangembangan, perawatan, asal usul lan panggunaan kanggo manungsa.

Aster putih

Penasaran babagan aster

Daisies minangka salah sawijining kembang sing paling populer ing saindenging jagad. Nanging, mesthine bakal ana sawetara perkara sing sampeyan ora ngerti. Ayo mlebu lan goleki.

Kembang murielae gladiolus

Ngrawat Gladiolus Abyssinian

Gladiolus Abyssinian minangka bulbous sing tuwuh nganti 100cm. Ngasilake kembang sing asri lan wangi iku cocog kanggo ditandur ing kebon.

Sampeyan kudu ngerti babagan Vinca minor

Vinca minor minangka tanduran kembang sing hiasan banget, cocog kanggo nutupi jubin. Kita ngandhani apa sing kudu diwenehake supaya kesehatan sampeyan tetep sehat.

Gerberas ing gelas

Tips menehi kembang menyang kanca

Apa sampeyan pengin menehi kembang menyang kanca nanging sampeyan ora ngerti sing milih endi? Aja padha sumelang. Mlebu lan tututi tips supaya dheweke dadi hadiah sing spesial.

Calceolaria ing kembang

Kepiye cara ngembangake Sepatu Cilik

Nggolek tanduran sing pancen unik? Yen mangkono, goleki Calceolaria, sing dikenal kanthi jeneng Zapatitos, lan sampeyan bakal duwe sudut sing spesial. Temokake carane ngurus awake dhewe.

phalaenopsis

Cara ngrawat anggrek Phalaenopsis

Apa sampeyan nate tuku anggrek kupu lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Yen mangkono, aja padha sumelang. Kita pitutur marang kowe carane ngurus anggrek Phalaenopsis.

Poppies

Poppies: file lengkap

Apa sampeyan mikir ngerti babagan popi? Ayo kita kaget. Ketik lan ngerteni luwih jero: panggunaan, budidaya, lan liya-liyane.

Lily saka lembah

Lily ing Lembah sing megah

Lily of the Valley minangka tanduran kanthi kembang lonceng kanthi warna putih utawa jambon sing katon apik ing sudhut sing dilindhungi srengenge. Ngerteni.

Kembang amaryllis

Amaryllis, kembang musim panas

Amaryllis minangka salah sawijining kembang bulbous sing mekar nalika musim panas. Nanging kepiye carane ngurus tanduran sing apik iki? Aja tetep tanpa ngerti. Mlebu

Pea Manis

Cara nandur kacang polong manis

Tanduran kasebut apik banget sing katon apik ing kebon lan ing pot. Rasakake kaendahane kanthi sinau cara tuwuh kacang polong.

alcea rosea

Moose utawa mallow kerajaan

Mallow utawa elcea kerajaan minangka tanduran kembang sing luar biasa sing bakal katon apik ing kebon utawa teras sampeyan. Ayo sinau kabeh babagan dheweke. Sampeyan bakal seneng.

Zinnia

Kembang musim panas

Apa sampeyan mikir sampeyan mung bisa duwe taman sing warna ing musim semi? Ayo dakwartakake: ana kembang musim panas. Sing paling nunggu sampeyan ing kene. Mlebu

Tagetes

kembang semi

Kita nuduhake kembang musim semi utama supaya sampeyan bisa ngrasakake taman utawa teras kanthi warna. Kita uga mulang sampeyan carane nyebar. Aja nganti lali.

Kembang geranium

Cara prune geranium

Kita nerangake kapan lan carane gampang prune geranium supaya tuwuh sehat lan ngasilake kembang sing akeh. Mlebu

Cymbidium 'Clarisse Best Pink' ing kembang

5 jinis anggrek kanggo omah sampeyan

Apa sampeyan wis menyang nursery lan ora ngerti kembang sing bakal digawa mulih? Ketik lan ngerti 5 jinis anggrek utama. Sampeyan mesthi tresna karo dheweke.