wit kanthi godhong ijo gedhe

Kaisar Paulonia (Paulownia elongata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, budidaya lan panggunaan wit Paulonia kekaisaran supaya bisa diselehake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Genus Protea

protea

Ketik ing kene lan ngerti kabeh ciri lan perawatan tanduran genus Protea, shrubs sing bisa nolak geni.

Dekorasi japonica Lonicera

Honeysuckle Jepang (Lonicera japonica)

Sinau ing kene babagan ciri, panggunaan lan perawatan honeysuckle Jepang (Lonicera japonica). Kabeh dakkandhani supaya sampeyan bisa nikmati ing kebon sampeyan.

Phlomis purpurea grumbul kebak

Matagallo (Phlomis purpurea)

Sinau kabeh panggunaan Matagallo (Phlomis purpurea) lan perawatan sing dibutuhake kanggo nambah menyang kebon sampeyan. Kita nerangake kabeh kanthi rinci.

Acer palmatum 'Osakazuki'

Apa iklim maple?

Mlebu kanggo nemokake iklim sing paling apik kanggo maple, lan priksa manawa sampeyan bisa nandur ing kebon utawa teras kanthi gampang. Aja nganti lali.

Cynaroides Protea

King Protea (Protea cynaroides)

Protea cynaroides minangka shrub sing ngasilake kembang gedhe banget, diametere nganti 10cm. Apa sampeyan pengin ngerti cara nikmati ing kebon sampeyan? Mlebu;)

grumbul kebak kembang putih

Rockval cerval (Cistus populifolius)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal lan budidaya Cerval Rockrose utawa Cistus populifolius sing bisa diselehake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Privet saka Jepang

Jepang privet (Ligustrum japonicum)

Salah sawijining semak sing paling akeh digunakake yaiku privet Jepang (Ligustrum japonicum). Ing kene, dakcritakake kabeh sing kudu dingerteni kanggo ngrampungake. Mlebu!

Deleng saka Spiraea japonica

Jepang spirea (Spiraea japonica)

Ketik kanggo nemokake apa sing dikarepake lan perawatan sing dibutuhake kanggo Spiraea japonica, semak rontog sing ngasilake kembang sing apik nalika musim semi.

Tampilan kembang glauca Coronilla

Crown (glauca Coronilla)

Ana semak ... lan semak-semak, nanging glauca Coronilla luar biasa: ngasilake akeh kembang lan uga gampang dirawat. Temokake.

Kembang floribunda wisteria

Wisteria Jepang (Wisteria floribunda)

Apa sampeyan butuh semak-semak sing ngasilake kembang sing apik? Lan iku ngrusak? Yen sampeyan wis mangsuli ya, ketik lan temokake floribunda Wisteria.

alnus glutinosa

Alder (Alnus glutinosa)

Alnus glutinosa minangka wit rontog umur dawa sing sampurna bisa kasedhiya ing kebon kita. Sinau ing kene kepiye sampeyan kudu ngurus.

kacang diarani pistachios

Wiji pistachio

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, kapan lan kepiye carane wiji pistachio disebar supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tanduran petiveria alliacea

Anamu (Petiveria alliacea)

Kita bakal nyritakake babagan anamu, shrub sing ideal kanggo iklim panas sing bisa nyuda gejala penyakit. Ngerteni.

Halimium atripicifolium ing habitat

Halimium atriplicifolium

Apa sampeyan ora duwe pengalaman akeh ngurus tanduran? Yen sampeyan nggoleki sing ngasilake kembang sing apik lan tahan, ketik banjur temokake Halimium atriplicifolium.

Deleng saka Fumana thymifolia

Timor moor (Fumana thymifolia)

Apa sampeyan duwe kebon sing kurang nutrisi ing lemah? Rempah-rempah karo Fumana thymifolia, semak ijo sing ngasilake kembang sing apik lan bisa ngobati.

semak kanthi kembang jambon sing diarani Polygonum persicaria

St. Mary's wort (Polygonum persicaria)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Polygonum persicaria supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan grumbulan Teucrium fruticans

Teucrium (Teucrium fruticans)

Tahan tahan garing, pruning, panas ... Frutic Teucrium minangka keajaiban! Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan semak belukar sing megah iki? Mlebu;)

Lavandula dentata minangka shrub sing gampang dirawat

Lavender kriting (Lavandula dentata)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan? Ketik lan ngerti kabeh babagan Lavandula dentata, tanduran subshrub sing bakal menehi sampeyan seneng;)

tandur kembang cilik putih

Nangis Perawan (Allium triquetrum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Allium triquetrum supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan kembang julibrissin Albizia

Albizia

Apa sampeyan ngerti manawa ana luwih saka satus spesies Albizia? Ketik lan kita bakal ngandhani apa sing kudu dibutuhake supaya bisa ngasilake kembang sing larang regane.

Godhong lan woh-wohan saka faya Myrica

Faya (Myrica faya)

Sinau faya Myrica, wit utawa shrub khas alas laurel Atlantik kanthi adaptasi gedhe ... lan bebaya kanggo fauna lan flora.

heather putih

Heather putih (Erica arborea)

Heather putih (Erica arborea) minangka semak kanthi kembang sing cukup nuduhake yen digunakake kanggo dekorasi kebon kita. Mlebu lan sinau babagan cara ngurus dheweke.

gambar nutup eri kuku ing Uncaria tomentosa

Tanduran cakar kucing (Uncaria tomentosa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal lan panggunaan obat saka tanduran sing diarani Uncaria tomentosa supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Oak minangka wit gedhe

Oak (Quercus)

Oak minangka salah sawijining wit godhong paling endah sing ana. Temokake apa sing disenengi kanggo ditikmati ing kebon sampeyan.

Sea Alder (Alysum Maritimum)

Sea Alder (Alysum Maritimum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya swl Alysum Maritimum supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

semak diarani Malva sylvestris utawa Malva kebak kembang

Mallow (Malva sylvestris)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan panggunaan Malva (syvaves Malis) supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan kembang Halimium halimifolium

Jaguarzo Putih (Halimium halimifolium)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan? Ketik lan temokake Halimium halimifolium, semak cemara sing tahan tahan garing lan ngasilake kembang sing apik.

Tampilan pendula Betula ing kebon

Pendulum birch (Betula pendula)

Apa sampeyan seneng wit rontog sing dhuwur? Mlebu lan ketemu pendula Betula, spesies sing cocog kanggo tuwuh ing wilayah sing asrep.

Godhong Myoporum laetum lanceolate lan ijo

Myopore (Myoporum laetum)

Myoporum laetum minangka wit sing gampang dirawat lan uga ngasilake kembang sing asri. Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan cara ngrampungake.

Wit kayu putih tuwuh kanthi cepet

Eucalyptus (Eucalyptus)

Apa sampeyan duwe rencana eucalyptus ing kebon? Sadurunge tuku, bukak lan temokake kabeh babagan: sing apik ... lan sing ora apik.

Tampilan umum Populus nigra

Poplar ireng (Populus nigra)

Yen sampeyan duwe kebon sing jembar lan golek wit sing tahan tahan es, mlebu lan ayo gunakake sampeyan babagan hiasan Populus nigra.

tomat kerdil abang

Tomat kerdil (Solanum pseudocapsicum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Solanum pseudocapsicum supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan kembang Salvia leucantha

Cordoncillo (Salvia leucantha)

Tanduran sing jeneng ilmiahe Salvia leucantha pancen apik banget, luwih apik tinimbang spesies liya kanthi genus sing padha. Y…

semak kanthi kembang kuning cilik sing diarani stan Tacoma

Amatilla bignonia (stan Tacoma)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Tacoma stans supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Convolvulus cneorum minangka tanduran kanthi kembang putih

Silverbell (Convolvulus cneorum)

Convolvulus cneorum minangka shrub evergreen cilik sing cocog kanggo taman pesisir utawa kanggo menehi dek utawa teras. Ayo mlebu lan kenal karo dheweke :)

Alnus glutinosa utawa alder mbentuk alas

Alder (Alnus)

Alder minangka salah sawijining tanduran paling pedesaan ing saindenging jagad. Sinau babagan ciri lan perawatan dhasar sing bisa nikmati.

Juniperus chinensis minangka konifer sing nyebabake

Juniper cina (Juniperus chinensis)

Juniperus chinensis minangka konifer dekorasi lan adaptasi sing apik. Ayo mlebu lan goleki kenapa aku ngandhani iki ... lan sampeyan uga bisa tresna karo dheweke;)

Tampilan ponticum Rhododendron

Rhododendron ponticum

Rhododendron ponticum minangka semak cemeng ijo sing apik banget kanggo pewarna teras utawa balkon sampeyan. Ketik banjur temokake cara ngurus awake dhewe.

Kembang monopetalum limoniastrum

Limoniastrum monopetalum

Sampeyan manggon cedhak segara? Temokake Limoniastrum monopetalum: tanduran sing garing lan tahan uyah sing ngasilake kembang sing asri.

cabang saka tanduran sing diarani Gaultheria procumbens kanthi woh-wohan abang

Wintergreen (Gaultheria procumbens)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya tanduran sing diarani Gaultheria procumbens supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Cupressus leylandi ing kebon

Cupressus leylandii

Cupressus leylandii minangka salah sawijining kembang empun sing ditandur ing kebon. Sampeyan pengin ngerti sebabe? Aja ragu-ragu ngetik lan nemokake kabeh babagan.

godhong ijo banget lan kembang semu putih sing ana ing grumbul Eleagnus ebbingei

Eleagno (Eleagnus ebbingei)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan panggunaan semak sing diarani Eleagnus ebbingei supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong cilik ulmus godhong

Ulmus suntingan

Ulmus minor minangka salah sawijining wit paling angel. Ketik lan kita bakal ngandhani apa ciri khas lan kabeh sing dibutuhake supaya sampurna.

Tampilan pandhita Pandanus

pandan

Pandano minangka wit utawa anak sing megah sing bisa ditandur ing ruangan uga ing kebon yen cuaca apik. Ayo mlebu lan kenal karo dheweke :)

Pandangan Sophora japonica 'pendula'

sophora

Apa sampeyan pengin tanduran sing apik nanging sekaligus ora biasa? Banjur Sophora minangka pilihan sing paling apik. Mlebu lan kenal karo dheweke.

Tampilan Tamarix Afrika

Tamarix Afrika

Sapa sing ujar yen duwe wit sampeyan kudu akeh papan ing kebon? Mlebu lan ketemu Tamarix Afrika, tanduran sing apik lan tahan tahan.

Juniperus phoenicea

Juniperus phoenicea yaiku konifer dhuwur wolung meter sing bisa digunakake kaya sing dikarepake: pager, klompok, terisolasi, ing pot ... Temokake.

Bauhinia purpurea ing kembang

Bauhinia purpurea

Apa ciri lan perawatan Bauhinia purpurea? Yen sampeyan mikir nandur wit ing kebon sampeyan, ketik lan temokake keajaiban iki.

Cotoneaster franchetii

Cotoneaster franchetii

Cotoneaster franchetii minangka shrub megah sing bisa dilatih kaya sing dikarepake. Ketik banjur temokake perawatan sing dibutuhake :).

Yucca mulya

Yucca mulya

Yen sampeyan butuh tanduran sing tahan garing, mula mlebu lan temokake yucca mulia, semak belukar sing apik banget.

Deleng saka Photinia serrulata

Photinia serrulata

Apa sampeyan butuh tanduran sing bisa dadi semak lan wit hiasan sing apik banget? Ketik banjur temokake Photinia serrulata.

Tampilan sangusus Cornus

cornus sanguinea

Ketik kanggo ngerti apa ciri-ciri Cornus sanguinea, semak-semak kaendahan sing luar biasa sing adaptasi kanggo pot lan taman.

Deleng saka Pinus ponderosa

Pinus (Pinus)

Apa sampeyan ngerti manawa pinus minangka tanduran primitif? Katon udakara 300 yuta taun kepungkur, lan saiki wis misuwur ing kebon. Ayo mlebu lan ngerteni.

Kembang arborescens colutea

Arborescens Colutea

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan, lebokake lan ketemu arborescens Colutea, semak sing bisa diduweni ing kebon lan ing teras.

Tampilan godhong Casuarina cunninghamiana

Casuarina cunninghamiana

Mlebu lan nemoni Casuarina cunninghamiana, wit ijo sing tahan garing lan bakal njaga kebon sampeyan ayu.

Kembang salviifolius Cistus putih

Cistus salviifolius (Ireng rockrose)

Yen sampeyan manggon ing zona temperate sing ora udan udan, lebokake lan ketemu karo Cistus salviifolius, semak belukar sing apik banget sing bakal menehi kembang sing apik.

Tampilan orientalis Thuja 'Aurea nana'

thuja orientalis

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan orientalis Thuja, bisa uga konifer sing paling akeh ditanam ing jagad iki amarga rustitas lan adaptasi? Mlebu;)

Kalmia latifolia

Kalmia (Gunung Laurel)

Kalmia minangka shrubs sing cukup cilik sing cocog kanggo tuwuh ing teras utawa teras sajrone urip. Wani ngerti dheweke.

Ceanothus minangka shrub sing ngasilake kembang sing apik

Ceanothus

Apa sampeyan butuh tanduran sing ngasilake akeh kembang lan gampang dijaga? Bebas bae mlebu lan ketemu karo Ceanothus.

kembang terbuka saka tanduran Epilobium roseum putih

Pink willowweed (Epilobium roseum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan macem-macem panggunaan tanduran Epilobium roseum supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Perovskia atriplicifolia

Perovskia

Apa adhem ing wilayah sampeyan nalika musim salju? Apa sampeyan butuh tanduran sing menehi warna ing kebon sampeyan? Ketik lan temokake Perovskia, grumbulan sing luar biasa;)

Larix decidua minangka konifer kanthi iklim pegunungan

larix deciduous

Apa ana es sing dadi protagonis ing wilayah sampeyan lan apa sampeyan butuh tanduran sing bisa ngejarke? Aja ragu-ragu: mlebu lan gumun karo Larix decidua.

Cabang semak diarani Retama raetam kebak kembang putih

Sapu Moor (Retama raetam)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan macem-macem panggunaan tanduran Retama raetam supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Wit cemara Natal akeh digunakake kanggo dekorasi omah ing wulan Desember / Januari

Cemara Natal (Abies nordmanniana)

Yen sampeyan pengin utawa pengin seneng wit cemara Natal ing kebon sampeyan, aja ragu-ragu mlebu kanggo menehi perawatan sing paling apik.

Stellata Magnolia

Stellata Magnolia

Apa sampeyan seneng kembang gedhe sing ngetokake aroma wangi? Nah, sampeyan wis beruntung: Magnolia stellata minangka salah sawijining, lan saiki sampeyan wenehake ing kene.

Kigelia kembang africana

kigelia afrika

Apa sampeyan ngerti manawa ana wit tropis sing ngasilake kembang gedhe sing disenengi lawahe? Yaiku Kigelia africana, lan minangka tanduran sing apik. Ngerti

Godhong Catha edulis

Catha Edulis

Ana akeh tanduran sing asipat ketagihan, nanging sawetara bisa dibandhingake karo Catha edulis, wit sing, yen ora dingerteni, bisa mbebayani. Mlebu

Kembang Grevillea sprouts nalika musim semi

Grevillea

Grevillea minangka semak ijo lan wit-witan sing ngasilake kembang sing apik sing bisa nyenengi taman apa wae. Ketik banjur kita bakal crita kabeh babagan sampeyan.

nutup cabang saka wit makro Cupressus utawa Cypress lemon

Lemon Cypress (Cupressus macrocarpa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya, jinis lan hama wit sing diarani cemara Lemon supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

guillomo

Guillome (Amelanchier ovalis)

Guillomo (Amelanchier ovalis) minangka semak-semak lan woh-wohan sing legi legi banget lan enak. Sinau ing postingan iki kabeh babagan perawatan lan properti.

kumis

Mostard (Sorbus aria)

Mostard (Sorbus aria) yaiku wit kanthi ciri khas hias lan panggunaan liyane sing nyebar. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Kembang warna sing warna pinkish diarani Centaurea aspera

The Centaurea aspera (Tramaladros)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya, jinis lan panggunaan tanduran sing diarani Centaurea aspera supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Spartium junceum ngasilake kembang kuning

Spartium junceum

Spartium junceum minangka shrub dekoratif sing cocog kanggo taman xero: dekoratif, gampang dirawat ... Ayo lan wenehi kesempatan kanggo ketemu.

Carissa macrocarpa bisa dipotong nalika pungkasan mangsa salju

Carissa macrocarpa

Apa sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim anget lan butuh semak-semak sing gampang dirawat lan uga duwe kembang wangi? Temokake makrocarpa Carissa. :)

Wit mulberry dikalikan karo wiji utawa stek

Mulberry

Wit mulberry minangka wit rontog sing bisa nyenengake kita: ora mung menehi shade nanging uga bisa dipangan. Mlebu lan ketemu.

granadilla

Granadillo (Dodonaea viscosa)

Apa sampeyan urip ing wilayah sing tuwuh frost nganti -7ºC utawa yen sampeyan manggon ing wilayah tropis, teka lan ketemu wong lanang gedhe kasebut. Sampeyan bakal seneng! ;)

Bencomia caudata

Bencomia caudata

Yen sampeyan butuh tanduran ijo sing bisa dirawat tanpa kuwatir bab apa-apa, bukak lan lawuhi Bencomia caudata.

Skimmia japonica

Skimmia japonica

Skimmia japonica minangka semak kembang wangi sing apik banget sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon sampeyan. Ketik banjur temokake cara ngrampungake.

Maneka jinis tanduran sing diarani Kochia scoparia ditandur ing lemah

Kochia scoparia (Bassia scoparia)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan tanduran sing diarani Kochia scoparia supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tanduran Russelia

Russelia equisetiformis

Yen sampeyan seneng nggantung semak-semak sing ngasilake kembang sing apik banget, mula mlebu lan temokake Russelia equisetiformis.

Acer Holdreichii

Maple Yunani (Acer Holdreichii)

Maple Yunani minangka wit rontog sing bakal katon apik ing kebon sampeyan. Ketik banjur temokake cara ngurus supaya bisa ngrasakake kaendahane.

Kembang metel datura

Datura metal

Metel Datura iku ayu banget, nanging sampeyan kudu ngajeni banget. Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan cara ngrampungake supaya sehat.

Tampilan klompok pungens Picea

spruce pungens

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing iklim kasebut adhem? Mlebu lan ketemu Picea pungens, konifer ijo sing mesthi ayu ing kebon sampeyan.

robinia hispida

robinia hispida

Yen sampeyan duwe kebon sing rada cilik lan butuh wit sing bisa ngasilake kembang sing apik, ketik banjur temokake hispida Robinia.

bagean saka kebon kanthi kembang warna sing beda-beda, kalebu Craspedia globosa

Craspedia globosa (Pycnosorus globosa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan nyebar tanduran sing diarani Craspedia globosa supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Hebe x Andersonii

hebe andersonii

Hebe andersonii minangka salah sawijining shrubs paling gampang kanggo dirawat. Sanajan butuh perlindungan saka kadhemen, nanging cocog kanggo pamula. Ngerteni.

Croton gratis

Lavender croton (Croton gratissimus)

Yen sampeyan nggoleki semak utawa wit sing hiasan banget lan gampang dirawat, mlebu lan temokake Croton gratissimus. Iki minangka tanduran sing ora bakal menehi sampeyan preduli.

Ardisia krenata

Ardisia krenata

Apa sampeyan pengin dekorasi omah utawa teras kanthi grumbulan sing apik? Ketik banjur temokake Ardisia crenata, tanduran sing ana woh-wohan sing apik banget.

kembang diarani Pulmerias putih sing narik kupu

Bunga tembok putih (Plumeria alba)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, sifat, penyakit lan budidaya Plumeria Alba supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Chinense Alangium

Chinense Alangium

Yen sampeyan pengin duwe wit sedheng sing tahan es, lebokake banjur temokake chinense Alangium. Ora mung ayu, nanging uga gampang dirawat;)

Furcraea foetida mediopicta

Furcraea foetida 'Mediopicta'

Ayo mlebu lan ketemu Furcraea foetida 'mediopicta', semak-semak sing sampurna kanggo iklim panas lan garing uga kanggo taman perawatan sing kurang. Temokake

Pinus contorta nanas

lodgepole pinus

Kontur Pinus minangka wit sing paling apik sing uga nolak banget karo embun beku. Yen sampeyan duwe kebon sing jembar, aja ragu-ragu riko.

Cassia didymobotrya

Cassia didymobotrya

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora ana es? Ketik lan temokake Cassia didymobotrya, semak belukar mekar kanthi kembang kuning sing apik banget.

Acer Mono Kab

Maple sing dicet (Acer mono)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing tuwuh saben beku? Mlebu lan ketemu Acer mono, wit sing tahan nganti minus 18 derajat.

Kembang damiana cilik lan kuning

Damiana (Tunera diffusa)

Damiana minangka tanduran shrubby kanthi dhuwur rong meter (utawa kurang) lan kembange nggawe wilayah apa wae katon apik banget. Ayo mlebu lan ngerteni.

Pistacia atlantica minangka semak utawa wit hiasan sing apik banget

Pistasia Atlantik

Pistacia atlantica minangka wit hiasan sing tahan tahan garing luwih apik tinimbang liyane. Ketik banjur temokake perawatan sing gampang.

Kanadensis populus

Kanadensis populus

Populus canadensis minangka wit sing tuwuh cepet, kanthi gampang ngidinke mbanyoni banyu. Ketik banjur temokake cara ngurus awake dhewe.

Kembang jambon ing alas sing diarani Peonia

Peony (Peony umure)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri lan sifat sing dibutuhake Peonies supaya bisa diselehake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Kembang juncea coronilla

Makutha ragi (Coronilla juncea)

Juncea Coronilla minangka shrub sing tahan banget kanggo kahanan garing, saengga bisa tuwuh ing kebon xero tanpa kuwatir. Ayo mlebu lan ngerteni.

Godhong truncatum Acer

Shantung Maple (Acer truncatum)

Apa sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim sedheng? Mlebu lan ketemu Acer truncatum, wit godhong hiasan sing uga gampang diopeni.

Perkebunan pinus ing dharatan

Kapan nandur wit lan semak?

Apa sampeyan kudu ngerti kapan nandur wit lan semak ing kebon? Ketik banjur kita critakake kapan wektu paling pas kanggo urip ing pojok ijo favorit.

Woh-wohan kayu waja

Log baja (Bumelia lycioides)

Tanduran utawa wit sing diarani kayu waja cocok kanggo kebon cilik. Ketik banjur temokake perawatan sing dibutuhake.

Fir minangka tanduran njaba

Apa sing diarani abietáceos?

Ketik lan temokake apa sing diarani abietáceos lan perawatan apa sing dibutuhake kanggo tuwuh kanthi apik, tanpa masalah, ing kebon sampeyan. Aja nganti lali.

kayu manis

Kayu manis (Melia azedarach L.)

Kayu manis (Melia azedarach L.) minangka wit kanthi hiasan kanggo menehi shade ing taman lan kebon. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Thevetia Peru

Wit Ayoyote (Thevetia peruviana)

Apa sampeyan duwe kebon sing cilik utawa yen mung duwe teras, Thevetia peruviana minangka shrub sing sampurna kanggo sampeyan. Ayo mlebu lan kenal karo dheweke :)

Wit Acer velutinum

Maple Beludru (Acer velutinum)

Yen sampeyan duwe kebon gedhe ing wilayah kanthi iklim sing adhem, adhem banjur temokake maple sing alus. Yaiku wit sing bakal sampeyan tresnani. ;)

Tinus Viburnum minangka semak dekoratif banget

Laurustinus (Viburnum tinus)

Viburnum tinus minangka semak utawa wit sing asem banget, gampang dirawat kaya umume. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

labiernago

lambwing (Phillyrea angustifolia)

Labiatae (Phillyrea angustifolia) minangka shrub sing digunakake kanggo nambah ornamen taman lan kebon. Sinau kabeh babagan perawatane ing kene.

Cassia Cinnamomum minangka wit ijo sing asale saka Indochina

Cassia (Cinnamomum Cassia)

Apa sampeyan pengin ngerti perawatan lan tanduran sing kudu ditanam Cinnamomum Cassia ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

cendol

Celindo (Philadelphus coronarius)

Celindo (Philadelphus coronarius) minangka shrub sing akeh digunakake ing kebon kanggo ornamen taman lan kebon. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Godhong pleroksida Acer

Royal Maple (Acer platanoides)

Apa sampeyan kudu nyelehake wit gedhe sing menehi iyub-iyub apik? Ketik lan temokake maple sing nyata, tanduran sing bakal ngejutake sampeyan kanthi kaindahan lan gampang ditandur.

Godhong zapota Manilkara

Sapodilla (Manilkara zapota)

Sapodilla minangka wit tropis sing ternyata cocog banget kanggo kebon gedhe, amarga ora gampang dirawat, menehi papan warna. Ngerteni.

Tampilan wit Casuarina equisetifolia ing habitat

Casuarina (Casuarina equisetifolia)

Yen sampeyan manggon ing sacedhake segara, duwe kebon sing gedhe lan pengin golek wit sing tahan lan asri, mlebu lan nemoni ekuisetifolia Casuarina.

Kembang Gardenia putih lan wangi

Gardenia (Gardenia jasminoides)

Gardenia minangka shrub gedhe utawa sapling sing apik sing ngasilake kembang putih sing megah. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake? Mlebu!

Kembang celinda wernane putih utawa kuning

Celinda (Philadelphus coronarius)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing asrep? Apa sampeyan pengin semak sing menehi kembang wangi? Yen sampeyan mangsuli ya kanggo kalorone pitakon kasebut, mlebu lan nemoni Celinda. ;)

Liquidambar minangka wit sing megah

Liquidambar stycariflua

Yen sing sampeyan butuhake yaiku wit sing apik ing pirang-pirang taun lan bisa nahan hawa salju, mlebu lan ketemu karo Liquidambar styraciflua. ;)

Fremontia kembang abang

Fremontia (Fremontodendron)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing asrep? Aja padha sumelang! Ketik lan sampeyan bakal ketemu karo fremontia, sawetara wit gedhe utawa semak sing sampeyan bakal seneng.

Kembang akokantera

Acokanthera (Acokanthera oblongifolia)

Yen sampeyan butuh grumbulan gedhe utawa wit cilik sing bisa ngasilake kembang sing asri lan bisa urip kanthi apik nalika anget, mlebu lan temokake akasia. ;)

Tanduran evonim akeh digunakake minangka pager sing kurang

Evonimo (Euonymous japonicus)

Eponim kasebut minangka wit cilik / shrub sing apik banget sing bakal menehi sampeyan kepuasan: gampang banget dirawat, lan dekorasi banget yen bisa ngrasakake. Mlebu!

Birch putih

Birch putih (Betula alba)

Birch Putih (Betula alba) minangka wit sing ditemokake ing wilayah sing adhem. Wit kasebut minangka wit sing diarani cadufolio. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Tanduran alang-alang

Reed (Arundo donax)

Reed minangka vegetasi sing tuwuh kanthi cepet, saengga bisa diwatesi kanthi winates. Ayo mlebu lan ngerteni.

Quercus alnifolia

Oak emas (Quercus alnifolia)

Yen sampeyan butuh wit ijo sing bisa menehi iyub-iyub sing apik lan tahan frosts moderat, bukak lan ketemu wit emas kasebut.

kolumbia billia

Billia

Yen sampeyan nggoleki wit tropis sing menehi iyub-iyub lan kembang sing luar biasa, ayo mlebu lan ayo ngerti babagan Billia. ;)

Tampilan microcarpa Ficus diwasa

Laurel India

Lurel India duwe tampilan sing padha lan panggunaan karo laurel umum. Sinau kabeh babagan spesies iki ing artikel kasebut. Ketik ing kene!

Gypsophila utawa Gipsófila umume diarani jilbab manten

Kerudung Pengantin (Gypsophila)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon utawa dekorasi omah kanthi tanduran sing apik banget? Temokake ciri, perawatan lan budidaya Bril Veil.

Ndeleng saka Cercis occidentalis

Cercis occidentalis

Yen sampeyan kepengin golek wit godhong utawa asem yen nalika mekar cukup katon, mlebu lan nemoni oktalisalis Cercis. ;)

Tanduran Nematanthus

Hypocirta (Nematanthus)

Kita menehi shrub hipocirta kanggo sampeyan, tanduran sing apik banget sing bisa diduweni minangka liontin ing pot, ing njero omah lan njaba omah.

Wit hias kanthi kulit putih mengkilap iki tahan adhem banget.

Himalayan Birch (Betula utilis var. Jacquemontii)

Birimal Himalaya kanthi jeneng ilmiah Betula utilis var. Jacquemontii lan anggota kulawarga Betulácea asale saka wilayah Himalaya, sing The Himalayan Birch minangka wit sing nyedhiyakake migunani lan mupangat kesehatan sing gedhe, kajaba digunakake kanggo dekorasi.

Tanduran juru kunci

Lockjaw (Sonchus congestus)

Cerraja minangka semak endemik ing Kepulauan Canary sing apik banget supaya katon apik ing kebon utawa teras. Ayo mlebu lan goleki.

Kembang akasia melanoxylon

Wattle Ireng (akasia melanoxylon)

Akasia ireng minangka wit sing megah tahan kanggo kahanan garing lan udan nalika sampeyan bisa ngrasakake kebon kaya liyane. Temokake.

Tanduran lavandula latifolia minangka semak dekoratif banget

Lavender (Lavandula latifolia)

Lavandula latifolia minangka shrub sing apik banget sing bakal menehi sampeyan kepuasan: gampang banget dirawat lan dirawat, lan uga tahan tahan garing! Mlebu

Asclepias curassavica

Kembang getih (Asclepias curassavica)

Apa sampeyan seneng kupu-kupu? Lan tanduran kembang? Yen mangkono lan sampeyan urip ing iklim sing anget, sampeyan bisa entuk loro karo Asclepias curassavica. Mlebu

Wit Acer x freemanii

acer freemani

Acer freemanii minangka wit godhong-godhongan sing apik banget lan sampeyan bisa nikmati taman sing luar biasa wiwit dina kaping pisanan. Ngerteni.

Vaccinium corymbosum

Kapan lan cara nandur blueberry?

Apa sampeyan pengin nandur blueberry ing kebon? Apa sampeyan duwe pot lan kudu transplan? Ya, aja ragu-ragu: mlebu banjur bakal mbantu sampeyan.

Kembang akasia Rusia

Akasia Rusia (arboresens Caragana)

Apa sampeyan nggolek grumbulan sing tahan suhu sing sithik? Mlebu lan ketemu akasia Rusia, tanduran sing apik banget sing bakal ngejutake sampeyan.

Wit Guernica

Apa wit Guernica iku?

Mlebu lan ketemu wit Guernica, tanduran sing makili kebebasan lan wis dilindhungi sanajan ana Perang Sipil Spanyol.

Asale Durian ditemokake ing Asia Tenggara.

Durian lan woh-wohan

Apa sampeyan ngerti Durian iku? Wit iku wit sing metokake woh telung kilogram lan dipangan panggang utawa digoreng. Ketik banjur temokake cirine.

Godhong Clusia rosea

Copey (Clusia rosea)

Copey minangka wit tropis sing megah sing bisa dimiliki ing kebon utawa ing pot. Kajaba iku, apik banget kanggo njaga. Ngerteni.

Apa sampeyan bisa ngganti warna kembang hydrangea? Ya, iku mung gumantung karo jinis hydrangea lan pH ing lemah sampeyan

Cara ngganti warna hidrangeas

Apa sampeyan bisa ngganti warna kembang hydrangea? Ya, gumantung karo jinis hydrangea lan pH ing lemah sampeyan. Kita bakal nerangake carane ngganti. Apa sampeyan pengin entuk hydrangea kanthi warna sing beda? Ketik kanggo nemokake apa sing kudu ditindakake supaya bisa ngrasakake kembang sing endah iki.

Pinus Siberia minangka wit sing katon apik banget

Pinus Siberia (Pinus sibirica)

Pinus Siberia minangka wit sing jebule ukuran gedhe lan duwe godhong ijo sing bentuke jarum. Yaiku wit sing wiwit diwiwiti. Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan Pinus Siberia, kayata karakteristik, panggunaan lan hama? Ayo mlebu lan goleki.

Iki minangka tanduran sing asale saka wilayah sing iklim tropis

Kembang laba-laba (Cleome)

Iki minangka tanduran sing asale saka wilayah sing iklim tropis. Klompok kembang sing nggegirisi kanthi kelopak gagang dawa lan stamen unik Cleome minangka tanduran sing klompok kelopak dawa duwe katon mekar ing salawas-lawase. Ketik lan temokake perawatan lan budidaya kasebut.

Hydrangea kembang lilac

Kepiye cara garing hydrangea?

Kita nerangake cara garing hydrangea kanthi langkah demi langkah supaya sampeyan bisa digunakake kanggo kerajinan utawa seni kembang.

Wit mur iku ana kulit kayu sing apik banget

Myrtle (Luma apiculata)

Myrtle minangka semak ijo utawa wit sing bisa digunakake kanggo nduwe teras utawa kebon sing dihias kanthi apik. Ayo mlebu lan ngerteni.

Wit bochi

Apa wit Bodhi iku?

Wit Bodhi minangka tanduran suci kanggo umat Buddha. Yen sampeyan pengin ngerti sejarahe, aja ragu-ragu, ketik banjur temokake.

Wit kamper yaiku wit gedhe

Wit Camphor (Cinnamomum camphora)

Wit camphor minangka wit sing cocog kanggo kebon gedhe. Yen sampeyan butuh iyub-iyub lan pengin tanduran sing gampang dirawat, wenehake lan goleki.

Cemara abang (Picea abies)

Spruce minangka konifer ijo sing apik banget sing bisa ditemokake ing kebon sampeyan tanpa masalah. Ayo mlebu lan ngerteni.

Aktofisis schefflera

Cheflera (Schefflera actinophylla)

Yen sampeyan duwe kebon ing wilayah sing nyenengake iklim anget utawa tropis lan sampeyan nggoleki wit sing tuwuh kanthi cepet, mlebu lan temokake Schefflera actinophylla.

Pemandangan Schinus molle utawa wit mrico palsu

Wit mrico (Schinus molle)

Wit mrico minangka tanduran hias sing uga bisa mbantu sampeyan kanggo nambah kesehatan. Ketik banjur temokake apa sing dadi perhatiane.

Inga feuillei

Pacay (Inga feuillei)

Pacay minangka wit ijo sing apik sing bisa sampeyan nikmati nalika duwe kebon sing amba. Kajaba iku, ndandani nitrogen lan bisa dipangan!

Pinus Skotlandia

Pinus Skotlandia (Pinus Sylvestris)

Pinus Skotlandia minangka salah sawijining wiyar paling wiyar ing saindenging wilayah Eropa. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh ciri lan perawatan?

Tanduran Erinacea

Bantal Nun (Erinacea anthyllis)

Erinacea anthyllis minangka tanduran sing apik lan wujud gumpalan mula kembang-kembang sing akeh muncul ing musim semi lan musim panas. Ketik banjur temokake.

Nerium oleander, umume diarani Oleander

Oleanders (Nerium Oleander)

Apa sampeyan kesengsem karo semak iki kanthi kembang gedhe lan apik sing diarani Oleanders? Ketik lan temokake ciri, perawatan lan budidaya.

Batang lan godhong Alnus cordata

Neapolitan alder (Alnus cordata)

Yen lemah kurang lan golek wit sing bisa urip kanthi apik ing kana, bukak lan temokake alap Neapolitan. Iki minangka tanduran sing megah, sampeyan bakal bisa ndeleng. Mlebu ;)

Kembang toxo

Tanduran toxo (Ulex europaeus)

Tanduran toxo minangka tanduran shrubby sing apik lan ora mbutuhake ati-ati supaya bisa tuwuh saben taun. Ketik banjur temokake.

Godhong Quercus pyrenaica

Oak pyrenean (Quercus pyrenaica)

Oak Pyrenean minangka wit godhong sing apik banget, kanthi minimal perawatan, bisa ndandani kebon wiwit dina kaping pisanan. Ngerteni.

Mulberry putih

Mulberry putih (Morus alba)

Mulberry putih minangka wit sing tuwuh cepet ing kebon: nyedhiyakake iyub-iyub sing apik, lan ora mbutuhake ati-ati. Temokake.

Atriplex halimus

Loaf (Atriplex halimus)

Grumbulan minangka semak belukar sing sampurna kanggo wong sing duwe kebon ing sacedhake segara: tahan angin segara, hama ... Temokake.

Eugenia uniflora minangka tanduran kebon hiasan banget

Pitanga (Eugenia uniflora)

Yen sampeyan nggoleki semak gedhe utawa wit cilik sing ana ing kebon utawa ing pot, ketik banjur temokake Eugenia uniflora. Sampeyan mesthi seneng. ;)

Wit agonis flexuosa

Wit pipermint (Agonis flexuosa)

Yen lemah kurang nutrisi lan pengin tanduran sing bisa urip kanthi apik, wit pipermint minangka pilihan sing paling apik. Ngerteni.

Genus Tamarix sing uga nampa jeneng taray

Tamarisk (Tamarix)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan perkalian semak iki sing diarani Tamarix? Ayo mlebu lan golek gampang.

Pruning woh

Kapan kanggo nyukur wit?

Temokake kapan kanggo motong wit, apa ana sing ijo utawa deciduous, lan turuti saran supaya tanduran sampeyan asri sawise umume dipotong.

Juniperus cedrus

Cedar kenari (Juniperus cedrus)

Cedar Kanada minangka tanduran kebon sing apik. Temokake apa sing kudu ditindakake supaya bisa nikmati kaendahane wiwit dina kapisan.

Erica multiflora metokake kembang cilik jambon

Heather (Erica multiflora)

Erica multiflora minangka tanduran ijo sing apik sing bisa diduweni taman, teras lan uga kesehatan sing apik. Temokake.

Rhododendron

Kepiye pruning rhododendron?

Yen sampeyan kudu ngerti pruning rhododendron lan nalika tugas iki kudu rampung, aja ragu-ragu! Ketik banjur cathet saran kita.

Kembang floribunda Abelia minangka pipa jambon

Abelia (Abelia floribunda)

Abelia floribunda minangka semak cemeng sing apik banget, mula ora duwe taman sing nyenengake kanggo sampeyan. Ayo mlebu lan ngerteni. :)

Nasturtium officinale utawa luwih dikenal minangka watercress, minangka tanduran akuatik

Krak banyu (Nasturtium officinale)

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh ciri lan perawatan sing dianggep shrub iki diarani Nasturtium officinale utawa kebutuhan Water Cress? Ayo mlebu lan goleki.

Skotlandia pinus ing habitat

Kepiye pinus silvestris?

Pinus silvestris minangka konifer sing tuwuh cepet banget ing kebon gunung. Ketik banjur temokake kepiye lan panggunaane diwenehake.

pinus radiata

Insignis pine, wit kanggo kebon desa

Kita ngandhani kabeh babagan pinus insignis, wit sing tuwuh kanthi cepet sing bisa digunakake minangka tanduran hias lan minangka alat pembentuk angin.

Glaucescens Lusea

Kepiye carane laurel palsu?

Laurel palsu minangka shrub utawa wit sing apik sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon. Sinau babagan apa lan apa sing dibutuhake.

Shaker mrico Jepang diwasa

Kepiye sampeyan ngrawat pengunyah mrica Jepang?

Wit mrico Jepang minangka semak rempah-rempah sing apik sing bisa sampeyan lakoni ing kebon utawa ing pot. Kajaba iku, sampeyan bisa ngrasakake woh-wohan sing enak lan pedhes ing musim gugur. Ngerteni.

Tampilan wit spesies Salix atrocinerea

Salix atrocinerea: ciri lan perawatan

Salix atrocinerea minangka wit sing apik sing bisa diduweni ing kebon medium utawa gedhe. Gampang banget dirawat, amarga uga tahan es. Apa sampeyan wani nemokake?

Pinus longaeva

Apa wit paling tuwa ing donya?

Kita ngandhani manawa sampeyan minangka wit sing paling tuwa ing jagad iki, kenapa ilmu pengetahuan ora ateges persis ing endi ditemokake. Mlebu

Cypress rawa urip ing cedhak saluran banyu

Taxodium, wit sing megah

Taxodium minangka wit sing apik banget sing tuwuh cedhak dalan banyu. Yen sampeyan duwe kebon lan butuh tanduran akuatik utawa semi-akuatik, mlebu lan kenal karo dheweke.

Kanker hippomane

Apa wit paling mbebayani ing donya?

Apa sampeyan ngerti wit sing paling mbebayani ing jagad iki? Yen sampeyan ora mangu-mangu, mlebu lan kita bakal ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerti supaya gampang sampeyan ngenali.

Godhong cemara ireng

Kepiye pinus ireng?

Kita nyritakake babagan pinus ireng, sing bisa ditemokake ing kebon gedhe. Temokake babagan kepiye, lan perawatan apa sing kudu bisa dirasakake sajrone taun.

Camellia bisa ditanam ing pot

Camellia (Camellia)

Camellia minangka salah sawijining shrub sing paling apik ing donya. Nanging, yen sampeyan ora ngerti carane ngurus, aja ngenteni maneh! Mlebu :)

wit hias

Wit-witan kanthi ciri khas hias

Ing postingan iki, sawetara wit kanthi kekuwatan hias kacathet lan katrangan lan ciri utamane diterangake. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine?

Azalea, semak kembang sing apik

Azalea, semak kembang paling hias

Azalea minangka semak cemara ijo sing apik sing bisa dekorasi teras, balkon utawa kebon sampeyan. Temokake ciri khas, perawatan lan liya-liyane kanthi mlebu ing kene.

Gardenia brkukii

Kepiye kembang gardenia?

Kita bakal ngandhani babagan kembang gardenia, bagean penting saka tanduran sing apik lan dekorasi iki sing ngetokake aroma sing apik banget.

Tampilan spesimen megah saka kayu gabus utawa Quercus suber

Oork gabus, wit gabus

Oork gabus minangka wit sing kondhang amarga ora mung nduweni ciri sing apik banget, nanging uga gampang dirawat. Apa sampeyan pengin nemokake kabeh rahasia?

Birch, wit kebon sing apik

Birch, wit obat sing paling lengkap

Birch minangka wit sing apik banget: ora mung dekorasi banget, nanging uga akeh sifat obat. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan dheweke, ketik.

Prunus serrulata 'Kanzan' ing kembang

5 wit sing apik kanggo kebon

Kita nuduhake sampeyan 5 wit sing apik, saliyane duwe nilai hias sing dhuwur banget, cocog kanggo kebon cilik amarga ora duwe oyot sing nyerang. Temokake.

Stroberi ing kebon

Budidaya lan perawatan Stroberi

Apa sampeyan pengin nandur pirang-pirang tanduran stroberi ing kebon sampeyan, nanging sampeyan ora ngerti apa perawatan lan budidaya kasebut? Ayo mlebu lan golek gampang.

Palmatum Acer pot

Pilihan wit balkon

Apa sampeyan pengin wit balkon? Yen sampeyan ngimpi duwe dekorasi sing apik, mlebu lan priksa pilihan kita lan sinaoni cara ngrampungake.

Tanduran kembang

Cara nandur grumbul

Kita pitunjuk babagan cara nandur grumbulan ing kebon sampeyan. Temokake langkah-langkah apa sing kudu sampeyan tindakake kanggo entuk swarga sing apik ing omah sampeyan.

Taksi baccata

Tanduran wit yew ing endi?

Tanduran wit yew ing endi? Yen sampeyan pengin bisa ngrasakake konifer sing apik iki, ketik banjur temokake ing papan sing kudu ditemokake.

Camellia Jepang minangka tanduran kondhang ing wilayah Asia

Camellia saka Jepang ngurus lan budidaya

Apa sampeyan pengin ngerti babagan perawatan lan tanduran sing kudu ditindakake dening Camellia Jepang supaya bisa ditandur ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Spesimen Acer palmatum 'Koto no Ito'

Napa witku ora ganti warna

Napa witku ora ganti warna? Yen kuwatir yen godhong tanduran durung larang regane, mlebu banjur kita critakake apa sebabe.

Vaccinium corymbosum

Kepiye cara nyebarake blueberry?

Apa sampeyan pengin duwe grumbulan obat ing halaman utawa kebon sampeyan? Ketik lan bakal dikandhani kepiye cara nyebarake blueberry, tanduran sing bakal nglindhungi lan ngurus kesehatan sampeyan.

Wit tanpa godhong ing mangsa adhem

Apa sing kudu ditindakake yen wit tiba

Ora yakin apa sing kudu ditindakake yen wit tiba? Ketik banjur temokake langkah-langkah apa sing kudu sampeyan lakoni yen sampeyan ana ing kahanan kasebut.

Jeneng botani kanggo Sauco yaiku Sambucus nigra L

Perawatan lan properti Elderberry

Kanggo ngrasakake taman, penting diwenehi pitulung tetanduran, kembang lan semak, salah sawijining sing paling disaranake yaiku Elderberry. Ngerteni.

Godhong Ficus robusta gedhe lan apik

Ficus robusta, wit hiasan sing apik banget

Ficus robusta minangka wit sing akeh digunakake kanggo dekorasi interior, uga kebon gedhe. Nanging ... sampeyan ngerti carane ngurus? Mboten? Banjur aja ragu-ragu: mlebu!