Calandrinia grandiflora

Calandrinia grandiflora

Apa sampeyan seneng kembang iki? Pancen apik banget, nanging bisa uga katon luwih apik nalika dakkandhani, yen diprodhuksi dening tanduran sing rada cilik, nolak kahanan garing lan uga gampang dirawat. Jeneng ilmiah yaiku Calandrinia grandiflora, lan kalebu spesies sing cocog kanggo pamula.

Iki minangka salah sawijining sing bisa diduweni ing pot lan ing tanduran, utawa uga ing rockery kebon. Katon apik ing endi wae! Temokake.

Asal lan ciri

Calandrinia grandiflora

La Calandrinia grandiflora minangka tanduran abadi saka Argentina, Chili, Ekuador, Amerika Utara sisih lor lan Australia sing tekan dhuwur maksimal 20 sentimeter. Godhonge daging, ijo salaka lan daginge. Kembang kasebut jambon, utawa arang putih, lan diasilake mekar klompok ing sisih ndhuwur, lan asring nduwe batang. Woh iki ngemot nganti 20 wiji, sing gampang ditabuh.

Tingkat pertumbuhane cukup cepet, dadi yen sampeyan kesusu nutupi area kebon sing sampeyan ora seneng karo protagonis kita, sampeyan ora bakal ngenteni suwe.

Apa sing dadi perhatiane?

Calandrinia grandiflora

Yen sampeyan pengin duwe salinan, disaranake sampeyan menehi perawatan kasebut ing ngisor iki:

  • Lokasi: ing Calandrinia grandiflora Kudu ana ing njaba, nalika sunar srengenge.
  • Bumi:
    • Panci: landasan universal sing akeh dicampur karo perlite ing bagean sing padha.
    • Taman: mesthine kudu saluran pembuangan sing apik banget.
  • Irigasi: 2-3 kaping seminggu ing mangsa panas, lan saben 4-5 dina suwene taun.
  • Pelanggan: wiwit awal musim semi nganti pungkasan musim panas kanthi pupuk kanggo kaktus lan succulents liyane kanthi instruksi sing kasebut ing kemasan produk.
  • Multiplikasi: dening wiji ing musim semi. Disebar langsung ing wiji kanthi landasan budaya universal dicampur karo perlite ing bagean sing padha.
  • Tanduran utawa transplantasi wektu: ing musim semi. Transplantasi saben 2 taun.
  • Rustitasitas: tahan es nganti -3ºC.

Apa sampeyan mikir babagan tanduran iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.