Cara entuk privasi ing kebon

Taman modern kanthi kembang

Apa sampeyan duwe sebidhang ing tengah lapangan utawa ing kutha utawa kutha, mesthine sampeyan pengin bisa ngrasakake kanthi bebas, tanpa mripat. Privasi minangka masalah sing penting banget, amarga umume gumantung karo apa sing sampeyan karepake lan nalika sampeyan pengin ing bagean omah sing dianggep akeh minangka wilayah santai.

Yen sampeyan ora duwe, mula apa sing kudu sampeyan entuk yaiku supaya bisa entuk. Pitakonane yaiku, Kepiye entuk privasi ing kebon kanthi cara sing gampang? Mangkene sawetara ide 😉.

Tandur wit…

Wit ing taman

ing wit dheweke minangka cara sing apik kanggo entuk privasi sing kita idham-idhamake. Dheweke minangka makhluk urip sing bakal ngidini kita duwe kebon sing luwih apik, kanthi keanekaragaman hayati sing luwih gedhe kanthi narik serangga, lan uga luwih warna yen kita milih spesies dekoratif, kayata spesies Prunus, Cercis, Acerutawa Laburnum, sing uga bisa tahan es.

... utawa konifer

Pager konifer

Yen sing digoleki kudu duwe pager resmi karo tanduran ijo, pilihan sing paling apik yaiku konifer. Cupressus lan Thujas paling umum, nanging bisa uga digawe nganggo Spruce.

Gawe teras

Teras kebon

Gambar - Elmueble.com

Serambi minangka elemen sing menarik banget kanggo kebon, sanajan wis dipasang ing omah. Kanthi menehi iyub-iyub, ora mung ngidini kita nduwe tanduran iyub-iyub, nanging uga kita bisa ngaso ing sofa tanpa srengenge utawa ora ana sing repot. Kayane ora cukup, kita bisa nghias loro-lorone tiang lan plafon kanthi tanduran menek, kayata Bougainvillea, Wisteria, melati o clematis.

Panel kayu lay

Panel kayu Taman

Gambar - Whatsyourplant.com

Kayu minangka bahan tahan tahan sing katon apik ing kebon, amarga nyaman banget. Supaya luwih awet, disaranake menehi utawa rong minyak kayu saben 1 utawa 2 taun sepisan.

Apa sampeyan duwe ide liyane kanggo entuk privasi ing kebon?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.