Wiji flamboyan kudu dikethok

Apa gunane wiji?

Apa sampeyan pengin ngerti apa scarification wiji kalebu? Iki minangka perawatan kehamilan sing gampang banget. Ayo mlebu lan kita bakal nerangake sampeyan.

shrub metu saka lemah kanthi kembang jambon

Colleja (Silene colorata)

Apa sampeyan golek tanduran sing gampang diopeni lan menehi kembang warna sing apik? Banjur iki minangka colorata Silene Sampeyan bakal kaget!

Bombax ceiba minangka wit tropis

8 wit kebon tropis

Wit tropis pancen nggumunake. Yen sampeyan duwe iklim sing anget ing saindhenging taun lan sampeyan ora ngerti sing bakal digunakake, temokake pilihan kita.

Tampilan oksalis triangularis

Temokake cara ngurus tanduran kupu

Tanduran kupu-kupu, sing jenenge ilmiah yaiku Oxalis triangularis, minangka salah sawijining kayu semanggi sing paling hiasan. Ketik banjur sampeyan bakal nemokake cara ngurus awake dhewe.

Tampilan peppermint pot

Cara ngrawat peppermint

Yen sampeyan golek tips babagan cara ngurus peppermint, artikel iki kanggo sampeyan. Temokake sepira kerepe disiram utawa kompos sing dibutuhake.

Magnolia duwe kembang gedhe

Pilihan wit kanthi kembang gedhe

Yen sampeyan pengin padhang kebon kanthi nampani musim semi kanthi wit paling apik kanthi kembang gedhe, mlebu lan temokake apa sejatine. Sampeyan bakal tresna mau.

Areca minangka wit kurma multikaula

Apa bisa ngethok wit kurma?

Apa sampeyan nate mikir apa sampeyan bisa nggawe potongan lontar? Iki minangka cara sing praktis banget, nanging kepiye sampeyan bisa ngethok saka tanduran iki? 

Woh Icaco

Icaco (Chrysobalanus icaco)

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing ora ana frost lan sampeyan pengin grumbulan sing ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan, bukak lan temokake icaco. Sampeyan bakal seneng;)

Ombú minangka tanduran taneman

Ombú, wit sing ayune endah

Ombú, uga dikenal minangka Wit saka iyub-iyub sing apik, minangka tanduran arborescent dekorasi sing gampang dijaga. Sinau luwih lengkap babagan dheweke.

semak liar sing kembangé wungu

Vetch (Vicia sativa)

Yen sampeyan mikir nandur tanduran taneman sing gampang dirawat lan duwe kembang ungu sing apik, iki Vicia sativa.

pakis karo godhong ijo cilik

Rambut Venus (Adiantum raddianum)

Apa sampeyan pengin tanduran hias lan becik ditanam ing njero ruangan lan uga hiasan kanggo godhonge? Iki minangka raddianum Adiantum.

Diospyros ebenum

Kepiye ciri khas wit ebony?

Wit ebony minangka tanduran sing apik banget kanggo iklim tropis. Temokake kepiye carane lan perawatan apa sing dibutuhake supaya sampeyan bisa ngrasakake kaendahane.

Wit-witan duwe oyot

Pira meter meter oyot wit mudhun?

Apa sampeyan ngerti pirang-pirang meter oyot wit kasebut mudhun? Mboten? Banjur mlebu lan kita uga bakal menehi pitutur marang sapa sing paling ora invasi. Aja nganti lali.

Tampilan jebakan bicalcarata Nepenthes

Nepenthes bicalcarata

Ketemu bicalcarata Nepenthes, karnivora kanthi nilai hias sing bisa tuwuh ing njero omah utawa ing kebon tropis sampeyan.

kembang tanduran sing diarani Arisarum vulgare sing katon kaya para pendeta

Arisaro (Arisarum vulgare)

Tanduran sing ora bisa absen ing kebon sampeyan, amarga sawetara kutha, sawetara penyakit lan tampilan kembang, yaiku vulgar Arisarum.

Verrucaria

Heliotropium europaeum

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake ciri lan sipat obat Heliotropium europaeum. Sinau kabeh babagan panggunaan tanduran iki.

Nepenthes minangka tanduran karnivora

Ngurus Nepenthes

Yen sampeyan seneng karnivora kanthi jebakan dekoratif, temokake ciri lan perawatan Nepenthes. Dheweke bakal kaget.

kembang colr putih mbukak tanduran fontanum Cerastium

Merusa (Cerastium fontanum)

Yen sampeyan pengin nandur tanduran groundcover ing kebon sing gampang dirawat, kajaba ora duwe kembang sing asri, iki minangka fontanum Cerastium.

Botol palem minangka tanduran tropis

Sawit Botol sing luar biasa

Botol palma minangka tanduran sing kepengin banget: mung nganggo godhong 4-6 lan trunk sing apik banget, mula cocog kanggo kebon sing anget lan ing njero ruangan. Mlebu

Wit palem luwih tahan adhem

Wit klapa tahan adhem

Iklim minangka faktor sing kudu dipikirake nalika tuwuh tanduran. Ngerti wit palem sing tahan adhem lan beku.

Kembang jacaranda minangka violet

Perawatan wit Jacaranda

Cantik banget, isi kembang lilac ing musim semi. Nanging, kepiye carane duwe larang regane? Ketik banjur bakal dikandhani apa sing ngurus wit jacaranda.

tanduran memanjat sing kembange ngelingake anggrek

Pelailla (Lathyrus clymenum)

Apa sampeyan seneng yen kebon utawa teras wis ganti? Yen mangkono, ketik lan temokake Lathyrus clymenum, tanduran sing ora bisa ilang ing omah sampeyan.

Kanthi fotosintesis, wit ngusir oksigen

Kepiye wit fotosintesis

Apa sampeyan nate kepiye carane pola fotosintesis? Thanks kanggo proses iki, urip bisa urip, nanging apa sing kedadeyan nalika ora ana godhong?

Wit oak Holm

Kepiye pruning holm oaks?

Kita ngandhani kabeh babagan pruning holm oaks: proyek sing kudu sampeyan lakokake kanggo ningkatake produktivitas lan, kanthi nambahake kaendahan. Mlebu

Tampilan kembang ceiba

Wit ceiba, ngemot ... lan eri

Wit Ceiba nyengsemake: bisa nganti dhuwur 10 meter, kanthi batang ditutupi eri sing kandel. Temokake kembang sing apik.

Ficus Enom

Kepiye cara motong Ficus?

Apa sampeyan duwe wit sing apik ing omah sampeyan lan butuh sesi tata rambut? Temokake kapan lan carane prune Ficus supaya katon sampurna.

Tampilan spatulata Drosera

Sundew spatulata

Apa sampeyan seneng tanduran karnivora? Yen sampeyan ora duwe ruangan, bukak Drosera spatulata: gampang dirawat lan mung ukuran 4 sentimeter!

grumbulan kanthi kembang kuning

Mustar lapangan (Sinapis arvensis)

Yen sampeyan pengin nandur ing kebon utawa teras, tanduran sing menehi kembang kuning luar biasa, ketik artikel iki lan temokake Sinapis arvensis!

kembang liar diarani Poa bulbosa

Meadow bulbous (Poa bulbosa)

Yen sampeyan pengin nandur spesies suket sing bisa diwenehake ing taman lan kebon, ketik banjur temokake Poa bulbosa!

Wit Jupiter minangka wit cilik

8 wit kanthi kembang jambon kanggo kebon

Apa sampeyan seneng wit kanthi kembang jambon? Apa sampeyan pengin duwe kebon ing kebon sampeyan nanging ora ngerti sijine sing endi? Ketik banjur temokake pilihan kita;)

wit kebak kembang lilac

Pawlonia fortunei

Yen sampeyan pengin ngisi kebon karo tanduran lan kembang sing warna, wit sing diarani Pawlonia fortunei yaiku. Ayo mlebu lan goleki!

semak kanthi kembang oranye sing apik banget

Buntut singa (Leonotis leonurus)

Yen sampeyan pengin nandur ramuan ing kebon sampeyan, kajaba ora menehi kembang oranye sing asri banget akeh properti, rasakake leonurus Leonotis.

Woh-wohan cemara yaiku strobili

Minterake

Spruces minangka konifer sing apik ing kebon gedhe, lan bisa uga disimpen ing pot nalika isih enom. Ketik banjur temokake.

Godhong pubescens Betula ijo

Downy birch (Betula pubescens)

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing cenderung beku lan salju saben taun, teka lan temokake Betula pubescens, sawijining wit sing bisa ndhukung nganti -20 derajat Celcius.

grumbul kebak kembang bunder

Heather putih (Erica umbellata)

Heather putih (Erica umbellata) minangka semak kanthi kembang sing cukup pamer sing digunakake kanggo dekorasi kebon kita. Mlebu lan sinau babagan cara ngurus dheweke.

Tampilan cemara Jepang

11 jinis wit Jepang kanggo ruangan

Apa sampeyan ngrancang taman Jepang? Yen mangkono, mlebu lan temokake pilihan 11 wit Jepang kanggo digunakake ing njaba ruangan. Sampeyan bakal tresna mau.

Tampilan tanduran Erodium ing habitat

Musk (Erodium moschatum)

Apa sampeyan seneng nandur tanduran liar? Yen mangkono, aja ragu-ragu mlebu lan ketemu Erodium moschatum, ramuan obat kanthi kembang ungu sing apik.

Tampilan kembang mawar

Kepiye cara tanduran anggur?

Temokake cara nandur wit anggur kanthi langkah demi langkah supaya bisa ROOT lan adaptasi sanalika bisa menyang omah sing anyar, kanthi cepet tuwuh maneh.

tanduran kanthi godhong gedhe kanthi warna ijo tuwa

Hosta (Hosta fortunei)  

Yen sampeyan pengin nyelehake tanduran ing kebon sing menehi kembang putih sing asri lan godhong sing apik banget, iki minangka Hosta fortunei. Temokake!

kebon kebak kembang cilik warna kuning lan putih

Teh kanaria (Bidens aurea)

Apa sampeyan ngerti sifat lan mupangat Bidens aurea utawa teh Canaria? Yen jawabane negatif, bukak lan goleki, ora luwih saka limang menit sampeyan!

Camellia minangka semak hias

Camellia (Camellia)

Temokake kabeh babagan Camellia: spesies sing paling populer, perawatan, hama ... lan liya-liyane. Ayo mlebu lan coba kaget;)

Spesimen oleander kembang kuning

Kapan oleanders dipotong?

Apa sampeyan kudu menehi cukuran rambut? Temokake nalika oleander dipotong lan tindakan pencegahan apa sing kudu ditindakake kanggo ngindhari masalah.

kebon kebak kembang sing diarani Lippia nodiflora

Karpet ayu (Lippia nodiflora)

Apa sampeyan nggoleki tanduran sing bakal ngebaki kebon sampeyan kanthi kembang putih sing apik? Ketik banjur temokake nodhlora Lippia, sampeyan bakal kaget!

hollyhock karo woh wohan beri abang

Acebino (Ilex canariensis)

Yen sampeyan duwe kebon utawa teras lan pengin wit sing ngasilake woh-wohan warna-warni lan ora tuwuh akeh, ketik lan temokake canariensis Ilex.

Tampilan elegan Chamaedorea

8 jinis wit kurma njero ruangan

Apa sampeyan pengin nghias omah kanthi tanduran sing elegan? Ayo mlebu lan deleng 8 jinis wit kurma ing njero ruangan sing disaranake. Dheweke bakal kaget!

Kenari

Bryonia dioica

Kita nuduhake kabeh karakteristik, properti lan perawatan sing dibutuhake dening Bryonia dioica. Ketik ing kene kanggo sinau luwih lengkap babagan tanduran iki.

Tampilan maple Jepang

Maple (Acer)

Yen sampeyan seneng wit lan godhong-godhongan enom sing rontog nalika musim gugur, bebas mlebu lan ketemu maple. Sampeyan bakal seneng;)

semak kembang putih invasi

Uler (Arabidopsis thaliana)

Yen sampeyan pengin duwe ramuan sing, kajaba menehi kembang putih cilik, nawakake mupangate akeh, iki Arabidopsis thaliana. Teka lan temokake!

Maple Jepang dadi abang nalika musim gugur

10 tanduran kanthi godhong abang

Apa sampeyan pengin ngerti apa tanduran sing paling apik nganggo godhong abang kanggo dekorasi? Ketik banjur priksa sepuluh sing disaranake.

kuping rye utawa Secale Cereale

Rye (Secale cereale)

Apa sampeyan mikir nandur tanduran tahunan ing lapangan sing akeh properti kanggo awak kita? Iki Rye. Ayo mlebu lan ngerteni !!

Deleng saka intermedia Drosera

7 tanduran karnivora ing Spanyol

Yen sampeyan pengin ngerti 7 jinis tanduran karnivora paling populer ing Spanyol, aja ragu-ragu mlebu lan nemokake. Sampeyan mesthi tresna karo dheweke;)

Deleng saka Dryopteris filix-mas

Dryopteris

Temokake Dryopteris, pakis sing apik banget sing bisa dihiasi kanthi kebon utawa teras, uga interior omah sampeyan.

Cataria Nepeta minangka ramuan

Suket Kucing (Nepeta cataria)

Temokake cataria Nepeta, abadi sing gampang banget kanggo dirawat lan bakal ngrasakake kucing ... lan sampeyan uga. Mlebu

Ruta Chalepensis shrub kanthi kembang kuning

Rue lanang (Ruta Chalepensis)   

Sinau kabeh babagan Rute Chalepensis, tanduran kanthi macem-macem panggunaan sing bisa sampeyan nikmati ing kebon utawa teras sing menehi perawatan minimal.

Rosemary creeping

Tips Babagan Ngrawat Rosemary

Rosemary creeping minangka shrub sing ideal kanggo kebon sing anget lan sedheng. Gampang banget dirawat, lan Kajaba iku, nolak hama. Apa maneh sing dikarepake? Mlebu

Infloresensi Spatiphyllum

Kepiye perawatan spatifilo?

Iki minangka salah sawijining tanduran njero ruangan sing paling apik lan endah ing jagad iki. Yen sampeyan wis entuk, mlebu lan temokake perawatan spatifilo.

Spesies Osmanthus kanthi kembang putih

Osmanthus

Apa sampeyan pengin ngrasakake semak semak kanthi kembang sing akeh lan mambu? Ketik lan temokake Osmanthus, sampeyan bakal kaget!

grumbulan kanthi kembang kuning ing lemah garing

Chicory palsu (Crepis vesicaria)

Yen sampeyan pengin seneng kebon kanthi tanduran sing gampang dirawat lan akeh kembang, iki yaiku Crepis vesicaria. Ayo mlebu lan goleki !!

Ammophila arenaria

Ammophila arenaria

Ing artikel iki, kita nyritakake babagan kabeh sing perlu sampeyan ngerti babagan tanduran Ammophila arenaria. Ketik ing kene kanggo ngerti adaptasi lingkungane.

Kendi Nepenthes alata semu abang

Nepenthes alata

Mlebu lan nemoni Nepenthes alata, karnivora perawatan sing gampang ngasilake jebakan sing bentuke bentuke jar.

pakis diarani Selaginella

Immortelle (La Selaginella)  

Apa sampeyan pengin seneng kebon utawa teras sing kebak urip lan tanduran hiasan kayata La Selaginella? Ketik banjur temokake cirine!

Utricularia minangka tanduran karnivora

Utrikel

Temokake Utricularia, tanduran karnivora sing asring tuwuh ing rawa lan ngasilake kembang cilik sing paling asri ing saindenging jagad.

Pandangan elm gunung

10 jinis wit sing asale saka Spanyol

Apa sampeyan pengin ngerti jinis wit-witan sing asal saka Spanyol duwe kebon sing apik? Dadi, aja ragu-ragu: ketik lan temokake 10 spesies sing paling populer.

godhong ijo lan gagang kandel

Kembang musim semi (Arum italicum)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon tanduran gampang-perawatan sing duwe akeh panggunaan nalika dekorasi, kayata Arum italicum? Ayo mlebu lan goleki!

lavender

Lavender Prancis (Lavandula pedunculata)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan? Ketik lan ngerti kabeh babagan Lavandula pedunculata, tanduran subshrub sing bakal menehi sampeyan seneng banget!

Ndeleng Drusophyllum lusitanicum

Drosophyllum lusitanicum

Temokake tanduran karnivora Drosophyllum lusitanicum. Menehi godhong sing penasaran banget, lan kembang sing apik banget. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

Tampilan alba Bryonia kanthi woh-wohan

Bryonia

Bryonia iku tanduran nanjak sing cantik, nanging mbebayani. Penting, sampeyan ngerti dheweke lan, utamane, aja nganti dikonsumsi, amarga wisa. Temokake.

kebon kebak tanduran sing diarani Phleum pratense

Suket Timotius (Phleum pratense)

Herb Timotius, yaiku ramuan sing akeh mupangat kanggo kewan, nanging mung sithik kanggo wong, amarga nyebabake panandhang asma lan konjungtivitis. Temokake!

Kembang saka grandiflora Pinguicula wungu

Tirana (Pinguicula grandiflora)

Pinguicula grandiflora minangka tanduran karnivora cilik, sing cocog kanggo terrarium lan tanduran, sing bisa nikmati kanthi menehi perawatan minimal. Ngerteni.

Nenek moyang Arenaria

Suket watu (Arenaria grandiflora)

Apa sampeyan pengin nggawe taman rock sing narik perhatian? Grandiflora Arenaria minangka semak kanthi kembang sing asri lan gampang dijaga. Ayo mlebu lan goleki !!

Mimosa pudica minangka ramuan

Penasaran tanduran mimosa

Kanthi tutul sethithik, lembaran kasebut cepet dilipat. Ngopo Sinau babagan iki lan rasa penasaran liyane saka tanduran mimosa.

Tampilan rotasi Drosera

Sundew umum (Drosera rotundifolia)

Yen sampeyan seneng tanduran karnivora, nanging pengin tanduran sing gampang banget dirawat, bukak lan temokake Drosera rotundifolia. Sampeyan bakal kaget.

Tanduran Herbaceous sing bakal nambah padhang utawa teras kanthi gampang. Budidaya lan kembang putih iku luar biasa

Arenaria (Arenaria serpyllifolia)

Arenaria serpyllifolia minangka tanduran taneman sing bakal menehi taman utawa teras kanthi gampang. Budidaya lan kembang putih iku luar biasa. Temokake !!

Sileen minangka tanduran taneman

Silene

Apa sampeyan seneng tanduran cilik? Yen ngono, ketik lan sampeyan bakal nemokake Silene, jamu sing uga bisa dikonsumsi minangka sayuran.

Tabebuia rosea kembang

Perawatan Lapacho

Lapacho minangka wit tropis sing ngasilake kembang megah kanthi warna wiwit putih nganti abang. Ayo mlebu lan goleki.

Zelkova minangka wit gedhe

Zelkova

Zelkova minangka wit godhong lan semak sing subur banget kanggo kebon perawatan kurang. Ketik lan ngerti kabeh babagan dheweke.

Pilih wit pedesaan kanggo kebon sampeyan kanthi frost

13 wit tahan es

Yen sampeyan manggon ing iklim kanthi musim salju sing angel banget lan sampeyan ora ngerti wit sing bakal dilebokake ing kebon sampeyan, ing artikel iki bakal dikandhani babagan sawetara sing tahan tahan salju.

Tampilan lapacho jambon

Lapacho (Handroanthus impetiginosus)

Yen sampeyan seneng wit tropis kanthi kembang sing apik, lumebu lan sampeyan bakal ketemu lapacho, tanduran sing ngisi kembang megah ing musim semi.

semak kanthi kembang jambon sing diarani Cistus Crispus

Rockrose kriting (Cistus crispus)

Yen sampeyan pengin nghias kebon utawa papan liya ing omah sampeyan, ora luwih becik kudu nggunakake grumbulan sing gampang dirawat kaya Cistus crispus. Goleki !!

Aralia

Pandhuan perawatan Aralia

Aralia minangka tanduran sing asri kanthi godhong mengkilap dekorasi sing asale saka Tiongkok lan Jepang kanggo ndandani omah sampeyan. Temokake carane ngurus awake dhewe.

Lotus corniculatus minangka tanduran sing apik

Tanduk (Lotus corniculatus)

Lotus corniculatus minangka ramuan sing bisa ditrapake sajrone pirang-pirang taun. Ketik banjur temokake kabeh babagan tanduran pedesaan lan apik banget iki.

Kembang lavender

Nalika motong kembang lavender

Kita nerangake kepiye lan kapan cara motong kembang lavender kanthi langkah demi langkah, supaya gampang anggone ngrasakake aroma ing omah.

Kembang glomerata Dactylis yaiku paku

Dactyl (Dactylis glomerata)

Temokake kabeh babagan Dactylis glomerata, ramuan larang regane sing bisa sampeyan nikmati ing kebon utawa teras sajrone pirang-pirang taun.

Kembang Jamaika putih

Tanduran Jamaika (Hibiscus sabdariffa)

Tanduran Jamaika minangka vegetasi taunan sing hiasan banget, cocog kanggo dijupuk ing pot utawa ing kebon. Ketik banjur temokake cara ngurus awake dhewe.

Lavender minangka subshrub

Kapan lavender mekar?

Lavender minangka semak belukar sing apik banget sing bakal menehi sampeyan kepuasan: gampang banget dirawat lan dirawat, lan uga tahan tahan garing! Mlebu

spesies lidah buaya diarani Aloe maculata

Royal pita (Aloe maculata)

Mikir nandur tanduran ing kebon sampeyan sing nawakake mupangate lan mupangat obat? Iki Aloe maculata. Teka lan temokake !!

Kembang arenaria putih

Arenaria

Temokake Arenaria, sawijining jinis tanduran vegetasi sing apik banget kanggo tuwuh ing pot lan kebon kanthi macem-macem jinis. Mlebu

wit godhong diarani Quercus cerris

Oak Turki (Quercus cerris)

Apa sampeyan pengin nandur wit sing dhuwur lan menehi iyub-iyub? Ketik banjur temokake cerdas Quercus, sampeyan bakal kaget !!

Bauhinia variegata ngasilake kembang sing apik banget

Wit anggrek (Bauhinia variegata)

Sinau kabeh babagan variegata Bauhinia, wit sing apik sing bisa ditanam ing macem-macem kebon, lan uga bakal menehi sampeyan rasa seneng ing pot.

Calathea rufibarba ing pot

Calatea (Calathea rufibarba)

Apa sampeyan pengin nikmati tanduran sing hiasan amarga godhonge gedhe? Iki minangka rufibarba Calathea. Temokake ciri lan perawatan.

Kembang saka Erodium cicutarium jambon

Forks (Erodium cicutarium)

Temokake kabeh babagan Erodium cicutarium, ramuan umum ing Eropa sing bisa digunakake kanggo taman sing apik lan kesehatan sing luwih apik;).

cabang cemara kerdil kabeh-ijo

Pinus kerdil (Pinus mugo)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon semak sing ora dhuwur banget lan hiasan lan gampang dirawat? Ketik banjur temokake Pinus Mugo !!

grumbul kebak kembang putih

Lobak (Raphanus raphanistrum)

Apa sampeyan nggoleki semak sing bisa dilebokake ing kebon sampeyan lan ora butuh perawatan akeh? Iki raphanistrum Raphanus, mlebu lan goleki!

tanduran banyu saya dhuwur

Carrizo (Scirpus lacustris)

Apa sampeyan duwe kolam cilik ing kebon sampeyan lan pengin menehi tanduran banyu sing gampang diopeni? Ketik banjur temokake lacustris Scirpus !!

Cabe mutiara ireng (Capsicum annuum)

Chili Perla Negra minangka kultivar sing apik banget, kanthi nilai hias sing ora bisa ditolak lan uga ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan. Ngerteni.

wit ditandur ing ngarep bangunan

Niaouli (quinquenervia Melaleuca)

Apa sampeyan pengin nandur wit sing menehi iyub-iyub sing apik lan bisa nggunakake rong batang, godhong lan woh-wohan? Temokake quinquenervia Melaleuca !!

alamo tremlon, wit sing warnane apik

Aspen (Populus tremuloides)

Apa sampeyan pengin nandur wit sing dhuwur banget lan warna? Banjur sampeyan kudu ngerti tremuloide Aspen utawa Populus. Ngenteni apa maneh?

Nicotiana

Nicotiana (Nicotiana benthamiana)

Apa sampeyan pengin nandur tanduran kanthi migunani ing kebon sampeyan? Banjur sampeyan kudu mlebu lan nemokake tanduran Nicotiana benthamiana. Sampeyan bakal kaget!

Krisan minangka kembang hias

13 tanduran tiba ing njobo

Apa sampeyan kudu nghias kebon lan ngupaya tanduran musim gugur kanggo digunakake ing njaba? Ketik lan sampeyan bakal nemokake 13 spesies sing mesthi bakal menehi kabungahan.

tanduran kembang diarani Stachys byzantina

Kuping terwelu (Stachys byzantina)

Apa sampeyan mikir nandur ing kebon tanduran sing hiasan lan ing wektu sing padha duwe macem-macem panggunaan obat? Ketik banjur temokake Byzantine Stachys!

wit kanthi pang-pang inggil sing kebak persimon

Kesemek liar (Diospyros Lotus)

Apa sampeyan pengin nandur wit ing kebon utawa ing kebon, sing nalika dekorasi, menehi woh-wohan sing enak? Ketik banjur temokake Diospyros Lotus !!

Oak Holm

Bentenipun oak holm lan oork gabus

Ing postingan iki, kita nerangake apa bedane antara holm oak lan oork gabus. Yen sampeyan duwe pitakon babagan, aja ragu-ragu mlebu ing kene.

shrub obat sing tuwuh liar

Suket silang (Helleborus fetidus)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon utawa ing pot minangka tanduran sing duwe mupangat kesehatan? Ketik banjur temokake Helleborus fetidus !!

Pinus pinea, pinus watu

Pinus pinea, pinus watu

Pinus watu ngasilake kacang pinus sing enak. Kajaba iku, menehi iyub-iyub sing apik banget, dadi apa sing sampeyan ngenteni kepiye? ;)

Pinus pumila ing kebon

Pinus kerdil (Pinus pumila)

Apa sampeyan pengin konifer cilik ing kebon utawa teras? Ketik banjur temokake pinus kerdil, tanduran sing megah lan gampang banget dirawat.

woh-wohan abang ing cabang Taxus brevifolia

Pasifik yew (Taxus brevifolia)

Yen sampeyan mikir nandur wit ing kebon utawa kebon, wit kasebut bisa diekstrak kanggo macem-macem panggunaan, ketik banjur temokake Taxus brevifolia!

Carqueja ing negara alam

Carqueja (Baccharis trimera)

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sifat obat, karakteristik lan panggunaan carqueja. Sampeyan bisa sinau kabeh mupangat kesehatan.

Cypress

Jinis wit cemara kanggo kebon

Apa sampeyan nggoleki jinis wit cemara sing gampang dirawat, hiasan banget lan uga tahan hawa adhem? Aja ragu-ragu mlebu. ;)

semak-semak diarani Hypecoum procumbens

Zadorija (Hypecoum procumbens)

Yen sampeyan pengin nikmati kebon kanthi tanduran sing langka banget ditemokake, bisa uga iki procumbens Hypecoum. Teka lan temokake !!

grumbul tuwuh alam bébas

Kunir wit (Berberis aristata)

Berberis aristata minangka shrub deciduous sing, saliyane gampang banget dirawat lan dirawat, bisa digunakake minangka pager perlindungan. Goleki !!

Tampilan kayu manis

Cara ngrawat wit swarga

Kepiye carane ngurus wit swarga? Yen sampeyan mung tuku azedarach Melia lan sampeyan ora yakin apa sing kudu diwenehi perhatian, ketik.

semak kanthi kembang kuning sing ngidinke panas banget

Kari (Helichrysum italicum)

Yen sampeyan pengin seneng grumbulan sing apik sing diisi kembang kuning sing apik banget lan nggunakake apik, temokake italium Helichrysum!

wit cilik sing nembe ditandur

Birch putih (Betula papyrifera)

Yen sampeyan pengin nandur wit ing kebon sing, kajaba ayu, nawakake macem-macem panggunaan, iki minangka papirus Betula. Ngerti kabeh babagan dheweke ing kene !!

Tampilan scolopendrium Asplenium

Asplenium

Nggolek pakis sing apik lan gampang dirawat? Temokake Asplenium, tanduran sing asri banget sing bakal nghias omah utawa kebon kanthi cara sing luar biasa.

Ndeleng altea nalika mekar

Marshmallow (Althaea officinalis)

Yen sampeyan seneng kebon lan teras sing dihiasi kanthi gaya desa, mlebu lan ketemu marshmallow, ramuan sing apik banget sing seneng srengenge.

Boswellia sacra, semak kembang sing apik

Boswellia

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing panas banget lan garing? Temokake Boswellia, wit sing tahan garing lan uga bisa migunani tumrap kesehatan.

Kompos minangka produk alami

Bedane kompos lan pupuk

Apa bedane kompos lan pupuk? Sanajan padha nindakake fungsi sing padha, komposisine ora padha. Ayo mlebu lan golek informasi luwih lengkap babagan kalorone.

Anggrek putih

Ganda anggrek dening wiji

Apa sampeyan pengin ngerti cara nikelake anggrek kanthi wiji? Yen mangkono, aja ragu-ragu mlebu lan kita bakal ngandhani kabeh sing kudu ditindakake supaya germin.

semak kebak kembang ungu lan diarani Delphinium gracile

Larkspur (Delphinium gracile)

Yen sampeyan pengin nyelehake ing kebon tanduran kanthi kembang sing apik banget lan dekorasi, iki gracile Delphinium. Teka lan temokake !!

Gawe auksin organik nganggo lentil

Auxin Ekologis kanggo Wutah

Auksin organik krasan nganggo lentil, lan barang-barang liyane sing bakal ditemokake ing pawon;). Tututi langkah demi langkah kanggo entuk.

ivy kecepit ing rodha sepedha

Ivy Atlantik (Hedera hibernica)

Apa sampeyan pengin ngarep omah sampeyan ditutupi godhong lan kembang sing apik? Ketik lan temokake Hedera sing hibernasi, sampeyan ora bakal getun !!

Tampilan cataractarum Chamaedorea

Reproduksi wit kurma: divisi ngisep

Yen sampeyan pengin nambah telapak tangan miturut divisi, nanging sampeyan ora yakin apa langkah sing kudu sampeyan tindakake, mlebu lan kita bakal mbantu sampeyan :).

semak kanthi kembang kuning cilik

Huacatay (Tagetes minuta)

Yen sampeyan nggoleki tanduran sing menehi panganan rasane beda lan akeh sifat obat, iki Tagetes minuta. Temokake!

Tampilan microcarpa Ficus diwasa

7 jinis Ficus kanggo kebon gedhe

Apa sampeyan pengin ngerti macem-macem jinis Ficus sing bisa ditandur ing kebon gedhe? Dadi, aja ragu-ragu: ketik banjur bakal dakcritakake sapa sing paling populer.

Juncus bufonius

Toad Junco (Juncus bufonius)

Mikir nandur ing kebon sampeyan tanduran sing kuwat, sing angel nandhang lara lan ora butuh perawatan banget? Temokake Juncus bufonius.

Kembang lantana montevidensis wungu

Leping creeping (Lantana montevidensis)

Yen sampeyan kudu nutupi wilayah apa wae ing kebon sampeyan kanthi tanduran sing gampang dirawat, aja ragu-ragu banjur mlebu kanggo nemoni Lantana montevidensis. Sampeyan bakal seneng;)

semak kanthi cabang sing tipis lan kembang lilac

Canary Sage (Salvia canariensis)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon utawa teras ing tanduran kanthi kembang kanthi warna sing wangi ing ndhuwur? Temokake Salvia canariensis!

Mandevilla sanderi

Melati Chili sing luar biasa

Jasmine Chili minangka semak tropis sing asale saka tropis sing cocog dikonsumsi ing njero pot, bisa uga ing njobo yen swasana panas, utawa ing njero ruangan.

Muhlenbergia capillaris

Muhlenbergia capillaris minangka ramuan sing sampurna kanggo menehi volume lan gerakan ing kebon sampeyan. Lan ora butuh ati-ati! Maju lan ketemu dheweke;)

Reproduksi wit kurma: wiji

Apa sampeyan kepengin sinau cara nyebar wiji wit kurma? Iki asring dadi siji-sijine cara kanggo njupuk salinan anyar. Ketik banjur temokake kepiye carane rampung;)

tanduran dandelion

Karakteristik lan panggunaan Dandelion

Apa sampeyan ngerti kabeh rahasia dandelion? Temokake kabeh mupangat saka ramuan sing apik iki lan kepiye carane bisa ngrampungake supaya bisa entuk manfaat paling apik.

Melati Azores minangka pendaki

Melati Azores (Jasminum azoricum)

Yen sampeyan seneng melati sing ngasilake kembang putih wangi banget, ketemu karo Jasminum azoricum. Nolak frosts nganti -5ºC! Mlebu;)

Tillandsia minangka tanduran tropis

Tanduran kebon paling apik kanggo pamula

Apa sampeyan ora duwe tangan sing apik karo tanduran? Aja padha sumelang, ing artikel iki kita nuduhake tanduran njero ruangan paling apik sing cocog kanggo pamula.

Ndeleng alata Nicotiana

Nicotiana

Nicotiana minangka herbal utawa shrubs, sing cocog kanggo tuwuh ing kebon utawa ing pot. Temokake kepiye cara ngurus dheweke supaya ayu.

grumbulan ditandur ing taman jambon

Clematis putih (Clematis montana)

Apa sampeyan pengin nduwe tanduran memanjat ing omah sing ngisi fasad kanthi kembang cilik sing apik? Ketik banjur temokake Clematis montana!

Ndeleng saka

Tarage (Tamarix canariensis)

Apa sampeyan manggon ing sacedhake pantai utawa luwih dharat lan pengin tanduran sing kurang sregep, teka lan temokake Tamarix canariensis.

Passiflora alata

Bunga Passion (Passiflora alata)

Yen sampeyan cukup beruntung duwe kebon utawa teras sing apik, temokake Passiflora alata utawa Pasionaria, tanduran kanthi kembang kanthi warna sing cerah.

Kaladium godhong abang

Kaladium, tanduran godhong abang

Temokake caladium, tanduran sing megah kanthi godhong hias sing bisa ana ing njero omah, utawa ing kebon yen iklim tropis. Ketik banjur temokake;)

mimosa hostilis

Yen sampeyan seneng tetanduran tropis sing gampang dirawat, mlebu lan golek Mimosa hostilis. Wit cilik sing apik ing pot! Ngerteni.

Kembang winteri Drimys

Kayu manis (Drimys winteri)

Kayu manis minangka wit ijo sing sampurna tuwuh ing wilayah sing sedheng ing saindenging jagad. Mlebu lan ngerti kanthi temen. Aja nganti lali.

Tampilan pratensis Poa ing Berlin

Spikelet (Poa pratensis)

Yen sampeyan pengin duwe pekarangan sing gampang dijaga, mlebu lan temokake Poa pratensis, suket sing tahan banget kanggo beku lan ngidak-idak.

Kembang jambon bubblegum sing apik banget sing diarani Dianthus hyssopifolius

Anyelir (Dianthus hyssopifolius)

Yen sampeyan pengin kembang kanggo nghias dalan sing sampeyan lakoni ing kebon, disaranake Dianthus hyssopifolius utawa Clavelina. Ketik banjur goleki !!

Verbascum sinuatum ing habitat

Verbaskum

Temokake Verbascum, sawijining jinis jinis obat herbal sing gampang banget kanggo tahan frost, lan bisa ngasilake kembang ing musim semi.

Wutah euphorbia peplus

Euphorbia peplus

Ing artikel iki, kita mulang babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Euphorbia peplus. Iki minangka tanduran kanthi sipat obat.

gedhe, kembang abang-abang

Melati Brasil (Mandevilla sanderi)

Yen sampeyan pengin nyelehake tanduran pendakian kanthi warna ing kebon sampeyan utawa ing teras omah, iki sandev Mandevilla. Ayo mlebu lan goleki !!

Evening primrose minangka tanduran

Primrose Petang (Biennis Oenothera)

Primrose sore minangka tanduran obat sing apik sing ngasilake kembang kuning padhang wiwit musim semi nganti musim panas. Apa sampeyan pengin ngerti dheweke kanthi tenanan? Mlebu!

Napas Brassica minangka tanduran taneman

Canola (Brassica napus)

Canola minangka tanduran taneman sing apik banget sing bakal nambah padhang ing endi wae ing omah sampeyan yen sampeyan menehi sunshine lan banyu sithik. Temokake.

Karet alus (Hevea)

Temokake Hevea, wit tropis kanthi kaendahan sing apik banget lan bakal menehi sampeyan iyub-iyub sing nyenengake kanthi minimal perawatan.

Infloresensi Spatiphyllum

Napa kembang tentrem ora mekar?

Apa sampeyan duwe Spatiphyllum sing wis suwe ora ngasilake kembang? Ketik banjur kita critakake kenapa kembang perdamaian ora mekar lan apa sing bisa ditindakake kanggo nambani.

Nettle minangka tanduran sing migunani banget

Nettle (Urtica)

Nettle minangka tanduran sing duwe reputasi ala banget, lan kanthi alesan sing apik, nanging mlebu lan sampeyan bakal nemokake sebabe ide sing apik kanggo ditanam ing kebon utawa ing pot. ;)

Kembang bindweed prasaja

Kamulyan Esuk (Convolvulus arvensis)

Yen sampeyan duwe kisi utawa tembok sing pengin didhelikake, ketik banjur temokake Convulvulus arvensis utawa bindweed, gampang banget tuwuh para pendaki.

semak godhonge kusam sing katon garing

Kancil (Nardus stricta)

Temokake Nardus sing ketat, semak invasi sing bisa mateni kabeh tanduran ing sakiwa tengene. Sinau kanggo nyopot saka kebon sampeyan!

Kembang guama putih

Guama (Inga edulis)

Guama minangka wit sing apik banget lan bakal menehi sampeyan iyub-iyub sing kepenak banget kanggo ganti. Mlebu lan ngerti;)

Wit india Azadirachta

Temokake rahasia Wit Neem

Wit Neem minangka tanduran sing luar biasa: duwe tingkat tuwuh sing cepet, menehi shade apik lan uga nduweni sifat sing menarik. Ngerteni.

Tampilan Prunus lusitanica ing kebon

Laurel Portugis (Prunus lusitanica)

Temokake Prunus lusitanica, wit ijo sing cocog kanggo kabeh jinis kebon sing bisa tuwuh minangka spesimen sing terisolasi utawa minangka pager. Mlebu

Tampilan crenise Ilex ing kebon

Holly Jepang (Ilex crenata)

Yen sampeyan duwe kebon utawa teras lan pengin tanduran ijo sing ora gedhe banget, mlebu lan ketemu Ilex crenata.

Wit gedhang minangka ramuan

Budidaya lan perawatan wit gedhang

Kepiye nduwe wit gedhang ing pekarangan utawa kebon? Ketik banjur bakal dakcritakake babagan budidaya lan perawatan tanduran woh sing apik iki.

kembang jambon pucet lan gagang dawa

Ular bawang putih (Allium roseaum)

Yen sampeyan pengin nikmati tanduran sing bisa diganti karo papak ing panganan, iki minangka roseaum Allium. Ketik banjur temokake cirine !!

Tampilan wit willow ing kebon

Willow (Salix)

Salix minangka wit hiasan lan grumbul. Ketik lan temokake spesies utama lan kepiye carane bisa dirasakake kanthi endah.

Salvia pratensis minangka tanduran sing apik banget

Sage Meadow (Salvia pratensis)

Salvia pratensis minangka ramuan abadi sing gampang diopeni sing bakal nggawe sampeyan seneng sepanjang taun, nanging luwih-luwih ing musim panas. Temokake.

semak pelapis kembang

Lipia (Lippia nodiflora)

Apa sampeyan golek tanduran sing ora mbutuhake perawatan sing berlebihan lan meh ora nyiram? Disaranake tanduran Lippia nodiflora. Temokake !!

pot putih karo lancifolia Calathea

Hornbill (Calathea lancifolia)

Yen sampeyan pengin nandur ing kebon utawa duwe tanduran sing endah banget ing omah lan pot, lebokake lan temokake Calathea lancifolia!

Thyme minangka tanduran sing gampang banget kanggo dirawat

Thyme (timus)

Timus gampang nandur tanduran sing bakal migunani banget kanggo dekorasi, masak ... lan uga kanggo kesehatan sing sehat. Temokake.

nettles kanthi kembang putih

Nettle putih (album Lamium)

Yen sampeyan pengin nandur ing kebon utawa kebon ing grumbul sing akeh sifat lan mupangat, iki album Lamium. Teka lan temokake !!

Berberis

Apa sampeyan butuh semak-semak sing regane hias kanggo nggawe pager utawa menehi urip sawetara pot? Ketik banjur temokake Berberis, tanduran sing deso banget.

grumbul kebak kembang kuning cilik

Lonceng emas (Forsythia intermedia)

Yen sampeyan mikir dekorasi kebon utawa teras kanthi grumbul sing kebak kembang lan warna, temokake intermedia Forsythia, sampeyan ora bakal getun!

Sipat chamomile bajingan

Anthemis arvensis

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake ciri khas, panggunaan lan sifat utama Anthemis arvensis. Aja nganti lali!

Ivy minangka tanduran pendakian

Ivy (Hedera)

Hedera minangka tanduran sing tuwuh cepet sing cocog kanggo nutupi taman utawa teras sing sampeyan ora seneng. Temokake;)

Waru waru

May Rose (Kembang api mutabilis)

Apa sampeyan pengin nandur semak kanthi kembang gedhe lan apik ing omah? Ketik banjur temokake Hibiscus mutabilis, sampeyan ora bakal kuciwa !!

Kembang european Ulex

Gorse (Ulex)

Ulex minangka semak cemara sing ngasilake kembang sing apik banget ing musim salju. Sinau babagan ciri khas, spesies utama lan liya-liyane.

Cercis canadensis pancen apik banget amarga kembang jambon sing akeh lan alus.  Sajrone wulan April lan Mei, ana acara musim semi sing apik banget sing padha karo ilustrasi saka dongeng.  Wit sing gampang tuwuh lan ngrawat iki menehi lanskap sing apik banget kanggo dideleng.  Minangka semak utawa wit cilik, gampang dirawat lan mulya banget.  Struktur cabang lan bentuk godhong nggawe gabungan kanthi sampurna karo iklim sedheng.  Wit cilik iki cocog kanggo tuwuh ing sisih lor garis khatulistiwa.  Asal-Usul lan karakteristik Cercis Canadensis Cercis canadensis minangka spesies wit ing kulawarga Fabaceae.  Papan asal usul spesies iki yaiku Timur Amerika Utara.  Kiro-kiro saka Ontario ing Kanada nganti Florida ing Amerika Serikat lan spesies uga dikenal ing sisih wétan Meksiko.  Wit iki uga misuwur kanthi jeneng Kanada redbud, redbud wétan, lan wit Yudas.  Tembung Cercis asale saka basa Yunani kuno sing artine redbud.  Canadensis minangka epithet sing jelas nuduhake saka ngendi, Kanada.  Ciri khas Yaiku wit cilik utawa semak gedhe sing bisa tuwuh udakara antara 6 nganti 9 meter.  Cabange nyebar antara 8 nganti 10 meter lan umure sepuluh taun umure bisa udakara limang meter kanthi batang kanthi ciri bengkong lan kulit kayu peteng  Cabang kasebut disebar ing zigzag lan warnane ireng lancip.  Batang lan cabang kasebut ngalami pirang-pirang warna kastanye, warna abang, coklat lan ireng gumantung saka mateng tanduran.  Godhonge awujud ati, ambane 7 nganti 12 cm.  Teksturane kertas lancip wulu, nalika isih enom, yen wis diwasa umume ijo tuwa lan alus.  Ing musim gugur, warna godhonge kuning lan cerah.  Kembang wit iki apik banget, warnane jambon magenta lan malah ana sing putih, violet lan lavender.  Kembang kasebut awujud klompok patang utawa wolu kembang ing antarane wulan Maret lan Mei.  Kembang kasebut duwe limang kelopak kanthi kelopak abang peteng sing bentuke lonceng.  Iki duwe sepuluh benang sari lan pistil minangka ovarium unggul sing diserbuki dening lebah sing dawa.  Wohé cilik lan rata sing isiné wiji coklat 6 mm elips sing mateng antarané wulan Agustus lan Oktober.  Budidaya Cercis canadensis minangka wit utawa shrub sing sederhana kanggo ditandur lan dirawat.  Babagan sing kudu ditindakake yaiku golek lokasi sing apik kanggo dheweke.  Adaptabilitas ngidini ngidinke srengenge langsung, utamane nalika musim salju lan tedha entheng nalika musim panas.  Wit sing luwih enom, luwih gampang transplantasi.  Luwih becik dituku ing nursery sing dununge ing wilayah sing padha bakal ditandur amarga bakal padha karo kondhisi.  Cercis luwih milih lemah sing longgar kanthi saluran sing apik, mula bisa ditambah pasir utawa pari-parian.  Pupuk ora perlu.  Langkah sabanjure yaiku nggali bolongan kaping papat diameteripun oyot, ambane padha karo dhuwur oyot.  Banjur wit kasebut kudu diselehake kanthi jejeg sabisa, nambahake sithik lemah banjur akeh banyu, sawise lemah nyedhot banyu, sisa lemah diselehake.  Pungkasane, disiram maneh lan mulsa sing bisa dadi keripik kulit dilebokake kanggo njaga kelembapan.  Pangopènan Penting kanggo mesthekake manawa oyot tetep lembab lan lemes.  Bisa ngidinke kahanan garing, nanging kanggo wektu sing cendhak.  Pruning rampung ing pungkasan mangsa gugur utawa pungkasan musim semi yen sampeyan ora duwe kembang maneh.  Kayu sing lara, cabang-cabang lawas lan sing lagi ana gandheng utawa mbengkong dibuwang.  Aja prune luwih saka 25% wit.  Wit judas ora mbutuhake pupuk amarga wit iki bisa nyedhot nitrogen dhewe.

Wit Yudas (Cercis canadensis)

Yen sampeyan pengin nandur wit ing kebon sing misuwur amarga kaendahan kembang lan warnane, iki Cercis canadensis. Ketik banjur goleki !!

Cypress minangka konifer

Cypress (Cupressus)

Cypress minangka salah sawijining conifer paling populer, lan ana alesan sing apik! Resist frost, it can be pruned ... Temokake carane ngrawat awake dhewe lan tetep sehat.

Genus Celtis

Celts

Ing kiriman iki, sampeyan nuduhake ciri lan perawatan saka Celtis australis lan Celtis occidentalis. Aja nganti lali!

Tampilan Epilobium parviflorum ing kembang

Epilobium (Epilobium parviflorum)

Epilobium parviflorum minangka ramuan abadi sing apik banget, kanthi macem-macem khasiat obat sing bisa sampeyan manfaatake nalika pengin. Temokake.

Tampilan kluster ing habitat

Arraclán (Frangula alnus)

Temokake arraclán utawa Frangula alnus, wit tanpa eri sing kaendahane gampang katon ing kebon, teras utawa teras;).

tetanduran godhong spiky kanthi eri

Agave (Agave parryi)

Temokake succulent sing misuwur banget sing diarani Agave parryi, tanduran sing njupuk kauntungan saka kabeh perkara lan katon apik ing endi wae. Mlebu!

Hamamelis virginiana

Hamamelis virginiana

Kita nerangake kanthi rinci babagan sifat-sifat obat lan karakteristik Hamamelis virginiana. Temokake kabeh babagan dheweke ing kene.

Pemandangan Acacia farnesiana

Whitehead (Acacia farnesiana)

Temokake Acacia farnesiana, wit sing sampurna kanggo tuwuh ing wilayah sing ora ana udan sing bakal menehi sampeyan iyub-iyub sing nyenengake tanpa angel dirawat;)

Calendula arvensis

Calendula arvensis

Ing artikel iki, kita nerangake ciri utama, cara tuwuh lan apa sifat Calendula arvensis.

wit godhong-godhongan sing godhonge amba banget

Linden perak (Tilia tomentosa)

Tilia tormentosa minangka wit umum ing Eropa lan akeh kagunaane, mula luwih dhisik ngerti lan nikmati ing kebon sampeyan. Mlebu

barisan semak utawa wit cilik

Wicker (Salix viminalis)

Yen sampeyan pengin nandur wit sing ora tuwuh akeh, gampang dirawat, lan ing endi cabang-cabange bisa digunakake, iki minangka penjahat Salix. Goleki !!

Tampilan enggeri Arenga

Harangue

Arenga minangka wit kurma sing asri sing bisa diduweni tanpa ana masalah ing njero omah. Temokake.

bolam saka tanduran sing diarani jonquil putih

Jonquil putih (Narcissus triandrus)

Yen sampeyan pengin tanduran sing menehi kembang putih sing luar biasa ing kebon sampeyan, iki Narcissus triandrus. Ketik banjur temokake cirine.

Elm Tionghoa minangka wit godhong

Elm Cina (Ulmus parvifolia)

Elm Tionghoa utawa Ulmus parvifolia minangka wit sing tuwuh cepet lan ora butuh ati-ati supaya sehat. Ayo mlebu lan ngerteni.

Melilot ing habitat

Melilot (Melilotus officinalis)

Apa sampeyan ngerti manawa semanggi manis minangka ramuan sing bisa mbantu sampeyan nambah sirkulasi getih? Teka lan temokake kepiye dheweke ngurus supaya dheweke cedhak;)

kembang putih sing endah katon saka grumbul

Celinda of paku (Deutzia)

Yen sampeyan pengin nyelehake ing kebon semak kanthi kembang sing madhangi kebon sampeyan sajrone wulan Mei lan Juni, iki Deutzia. Teka lan temokake !!

Lamium amplexicaule

Nettle jinak (Lamium amplexicaule)

Kita nuduhake karakteristik utama, panggunaan lan perawatan sing dibutuhake Lamium amplexicaule. Sinau luwih lengkap babagan tanduran iki.

Leptospermum duwe kembang cilik

Leptospermum

Apa sampeyan duwe kebon cilik utawa balkon? Dekorasi karo sawetara tanduran Leptospermum - gampang banget dirawat! Kenali dheweke.

Wit pir minangka wit buah

Wit pir (Pyrus)

Wit Pyrus utawa pir minangka tanduran sing cocog kanggo kebon lan pot. Ketik banjur sampeyan bakal nemokake spesies utama, perawatan lan liya-liyane.

#gardening #cedar

Cedrela odorata (Red Cedar)

Yen sampeyan nggoleki wit sing larang banget kanggo kayu, iki wit cemara abang. Temokake ciri lan perawatan sing dibutuhake kanggo nandur.

Ndeleng saka Lonicera nitida

Honeysuckle Leaf (Lonicera nitida)

Lonicera nitida minangka shrub sing bakal menehi sampeyan rasa seneng: pedesaan, bisa dibentuk kanthi cara sing disenengi, lan gampang dirawat. Ngerteni.