gambar nutup eri kuku ing Uncaria tomentosa

Tanduran cakar kucing (Uncaria tomentosa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, asal lan panggunaan obat saka tanduran sing diarani Uncaria tomentosa supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Calea zacatechichi minangka tanduran obat

Herb impen (Calea zacatechichi)

Calea zacatechichi minangka semak tropis sing hiasan banget. Ketik lan kita bakal crita babagan kabeh perawatan supaya sampeyan bisa ngrasakake kaendahane.

Tampilan aliciae Drosera

Sundew (Drosera)

Apa sampeyan seneng karnaval? Yen mangkono, ketik lan temokake Drosera, tetanduran kanthi kaendahan sing luar biasa sing bisa dirawat kanthi gampang;)

Oak minangka wit gedhe

Oak (Quercus)

Oak minangka salah sawijining wit godhong paling endah sing ana. Temokake apa sing disenengi kanggo ditikmati ing kebon sampeyan.

Sea Alder (Alysum Maritimum)

Sea Alder (Alysum Maritimum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya swl Alysum Maritimum supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Kembang undulata anchusa

Lollipop (Anchusa undulata)

Apa sampeyan seneng nandur tanduran liar? Yen mangkono, mlebu lan ketemu Anchusa undulata, ramuan sing ngasilake kembang cilik nanging asri banget;).

Kembang cicera Lathyrus abang

Mountain Almorta (Lathyrus cicera)

Apa sampeyan seneng yen kebon utawa teras wis ganti? Yen mangkono, ketik lan temokake ramuan ramuan Lathyrus cicera, tanduran sing ora bisa ilang ing omah sampeyan.

Gurih minangka tanduran sing gampang banget kanggo dirawat

Gurih (Satureja montana)

Gurih minangka kebon sing menarik (utawa pot;)) sing ditandur. Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan cara ngurus paling akeh.

semak diarani Malva sylvestris utawa Malva kebak kembang

Mallow (Malva sylvestris)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan panggunaan Malva (syvaves Malis) supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan kembang Halimium halimifolium

Jaguarzo Putih (Halimium halimifolium)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan? Ketik lan temokake Halimium halimifolium, semak cemara sing tahan tahan garing lan ngasilake kembang sing apik.

Tampilan pendula Betula ing kebon

Pendulum birch (Betula pendula)

Apa sampeyan seneng wit rontog sing dhuwur? Mlebu lan ketemu pendula Betula, spesies sing cocog kanggo tuwuh ing wilayah sing asrep.

Godhong Myoporum laetum lanceolate lan ijo

Myopore (Myoporum laetum)

Myoporum laetum minangka wit sing gampang dirawat lan uga ngasilake kembang sing asri. Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan cara ngrampungake.

Tampilan kembang simisar Arisarum

Arísaro (Arisarum simorrhinum)

Apa sampeyan nate mikir yen arísaro utawa Arisarum simorrhinum apa gunane kanggo manungsa? Ayo mlebu lan kita bakal ngrampungake misteri kanggo sampeyan;)

lemut macan ing lengen

Tanduran obat nyamuk macan

Apa sampeyan pengin ngerti apa tanduran sing paling apik sing bisa dilebokake ing kebon utawa ing omah sampeyan supaya bisa nolak serangan nyamuk macan?

semak kanthi kembang ungu sing diarani rosemary

Rosemary nggunakake

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, sifat lan macem-macem panggunaan rosemary supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Wit kayu putih tuwuh kanthi cepet

Eucalyptus (Eucalyptus)

Apa sampeyan duwe rencana eucalyptus ing kebon? Sadurunge tuku, bukak lan temokake kabeh babagan: sing apik ... lan sing ora apik.

Tampilan cruciata Lunularia

Lunularia cruciata

Cruciata Lunularia minangka tanduran sing apik banget kanggo kolam: ora tuwuh akeh lan gampang dijaga. Ketik banjur temokake.

Kembang violomo ipomoea

Kamulyan esuk (Ipomea violacea)

Apa sampeyan butuh pendhaki cilik sing tuwuh kanthi cepet? Ketik lan ngerti kabeh perawatan sing dibutuhake Ipomea violacea, tanduran sing apik;)

Lentil tunas ing njero toples kaca

Lentil sprout

Apa sampeyan pengin sinau macem-macem cara sing ana kanggo nggawe tunas lentil ing omah lan nalika nggawe? Mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng gampang banget.

Cabang ireng (Conyza bonariensis)

Apa sampeyan ngerti manawa Conyza bonariensis minangka ramuan sing apik kanggo kesehatan lan tanduran? Ketik lan kita bakal ngandhani propertie, lan liya-liyane.

Tampilan umum Populus nigra

Poplar ireng (Populus nigra)

Yen sampeyan duwe kebon sing jembar lan golek wit sing tahan tahan es, mlebu lan ayo gunakake sampeyan babagan hiasan Populus nigra.

tomat kerdil abang

Tomat kerdil (Solanum pseudocapsicum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Solanum pseudocapsicum supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan hypocistis Cytinus

Chupamieles (Cytinus hypocistis)

Temokake Cytinus hypocistis, tanduran parasit sing, kajaba ngasilake kembang sing apik banget, duwe mupangat sing apik banget kanggo kesehatan manungsa.

Kembang escorzonera kuning

Scorzonera (Scorzonera hispanica)

Apa sampeyan ngerti manawa ana ramuan sing bisa dipangan lan obat sing bisa ditanam ing kebon lan ing pot? Jenengé escorzonera. Ketik banjur temokake :)

Ndeleng maculatum Lamium

Kepiye carane ngurus kembang Lamium?

Apa sampeyan butuh tanduran jamu ing kebon sampeyan? Yen mangkono, temokake Lamium, kanthi gampang ngrawat tanduran sing ngasilake kembang sing asri.

Tampilan kembang Salvia leucantha

Cordoncillo (Salvia leucantha)

Tanduran sing jeneng ilmiahe Salvia leucantha pancen apik banget, luwih apik tinimbang spesies liya kanthi genus sing padha. Y…

Ndeleng godhong podophyllum Syngonium

Singonio (Syngonium podophyllum)

Apa sampeyan pengin duwe podophyllum Syngonium kanggo dekorasi omah sampeyan? Ketik banjur kita critakake apa ciri khas lan kepiye carane ngrawat supaya apik.

semak kanthi kembang kuning cilik sing diarani stan Tacoma

Amatilla bignonia (stan Tacoma)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Tacoma stans supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Convolvulus cneorum minangka tanduran kanthi kembang putih

Silverbell (Convolvulus cneorum)

Convolvulus cneorum minangka shrub evergreen cilik sing cocog kanggo taman pesisir utawa kanggo menehi dek utawa teras. Ayo mlebu lan kenal karo dheweke :)

Tanduran senecio angulatus ing habitat

Senecio ivy (Senecio angulatus)

Yen sampeyan cepet-cepet nutupi kisi utawa tembok lan sampeyan golek pendaki ijo sing gampang dirawat, ketik banjur temokake Senecio angulatus;)

grumbul kebak kembang jambon cilik

Jarum Berdarah (Geranium Sanguineum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan perawatan tanduran sing diarani Geranium Sanguineum supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Komplek Muehlenbeckia, tanduran groundcover

Muehlenbeckia: peduli

Apa sampeyan duwe tembok utawa jubin sing pengin didhelikake ana ing tumpukan godhong? Temokake Muehlenbeckia, upholsteri sing tuwuh banget.

Alnus glutinosa utawa alder mbentuk alas

Alder (Alnus)

Alder minangka salah sawijining tanduran paling pedesaan ing saindenging jagad. Sinau babagan ciri lan perawatan dhasar sing bisa nikmati.

Ndeleng kembang bicacaro

Bicacaro (Canarina canariensis)

Canarina canariensis minangka pendaki sing bisa sampeyan nikmati ing njero ruangan lan ing kebon. Apa sing nunggu sampeyan mlebu lan ketemu? ;)

Tradescantia pallida

Glitter (Tradescantia pallida)

Glitter (Tradescantia pallida) minangka tanduran kanthi warna eksotik sing sampurna kanggo dekorasi kebon lan teras. Ketik lan ngerti kabeh sing ngurus.

Tampilan payung Portulaca

Purslane (umbraticola Portulaca)

Payung Portulaca minangka succulent sing, sanajan umure mung setaun, dekorasi banget lan gampang dijaga nganti ora bisa ilang ing kebon sampeyan. Kenali dheweke;)

Juniperus chinensis minangka konifer sing nyebabake

Juniper cina (Juniperus chinensis)

Juniperus chinensis minangka konifer dekorasi lan adaptasi sing apik. Ayo mlebu lan goleki kenapa aku ngandhani iki ... lan sampeyan uga bisa tresna karo dheweke;)

kembang abang Psychotria Elata

Kembang ciuman (Psychotria elata)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya Psychotria Elata utawa kembang ciuman supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Ndeleng pendula Carex

Carex pendulum (Carex pendula)

Apa biasane udan deres ing wilayah sampeyan? Apa sampeyan pengin tanduran sing wates karo pekarangan? Ya? Dadi, aja ragu-ragu: ketik lan temokake pendula Carex.

grumbul kembang Salvia Nemorosa

Sage alas (Salvia nemorosa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya Salvia Nemorosa supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan ponticum Rhododendron

Rhododendron ponticum

Rhododendron ponticum minangka semak cemeng ijo sing apik banget kanggo pewarna teras utawa balkon sampeyan. Ketik banjur temokake cara ngurus awake dhewe.

Kembang monopetalum limoniastrum

Limoniastrum monopetalum

Sampeyan manggon cedhak segara? Temokake Limoniastrum monopetalum: tanduran sing garing lan tahan uyah sing ngasilake kembang sing asri.

Davallia canariensis

Davallia canariensis

Davallia canariensis minangka pakis sing ora mesthi gampang dirawat. Ketik banjur tututi saran lan sampeyan bakal bisa ndeleng cara ngatur supaya luwih maju.

cabang saka tanduran sing diarani Gaultheria procumbens kanthi woh-wohan abang

Wintergreen (Gaultheria procumbens)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya tanduran sing diarani Gaultheria procumbens supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Sarracenia, tanduran karnivora sing luar biasa

Sarracenia

Apa sampeyan seneng tanduran karnivora? Banjur aja ragu-ragu mlebu kanggo ngerti kabeh babagan Sarracenia, sing paling gampang diurus.

Kembang solandra maxima

Solandra maxima

Yen sampeyan seneng para pendaki gedhe kanthi kembang aromatik, mlebu lan ketemu Solandra maxima, tanduran sing spektakuler.

Cupressus leylandi ing kebon

Cupressus leylandii

Cupressus leylandii minangka salah sawijining kembang empun sing ditandur ing kebon. Sampeyan pengin ngerti sebabe? Aja ragu-ragu ngetik lan nemokake kabeh babagan.

godhong ijo banget lan kembang semu putih sing ana ing grumbul Eleagnus ebbingei

Eleagno (Eleagnus ebbingei)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan panggunaan semak sing diarani Eleagnus ebbingei supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Godhong cilik ulmus godhong

Ulmus suntingan

Ulmus minor minangka salah sawijining wit paling angel. Ketik lan kita bakal ngandhani apa ciri khas lan kabeh sing dibutuhake supaya sampurna.

Pyrostegia venusta

Yen sampeyan seneng karo para pendaki langka sing mekar ing musim salju-musim salju lan uga ijo ... lebokake lan temokake venusta Pyrostegia;)

Tampilan pandhita Pandanus

Pandano

Pandano minangka wit utawa anak sing megah sing bisa ditandur ing ruangan uga ing kebon yen cuaca apik. Ayo mlebu lan kenal karo dheweke :)

Pandangan Sophora japonica 'pendula'

Sophora

Apa sampeyan pengin tanduran sing apik nanging sekaligus ora biasa? Banjur Sophora minangka pilihan sing paling apik. Mlebu lan kenal karo dheweke.

Tampilan laevis Frankenia

Frankenia laevis

Apa sampeyan pengin karpet ijo sing kurang dirawat? Temokake Frankenia laevis, tanduran tahan tahan sing praktis bisa ngrawat awake dhewe.

Tampilan Tamarix Afrika

Tamarix Afrika

Sapa sing ujar yen duwe wit sampeyan kudu akeh papan ing kebon? Mlebu lan ketemu Tamarix Afrika, tanduran sing apik lan tahan tahan.

telung kembang Colchicum semi-tertutup lan ungu

Autumn Daffodil (Colchicum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan panggunaan tanduran sing diarani Colchicum supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Juniperus phoenicea

Juniperus phoenicea yaiku konifer dhuwur wolung meter sing bisa digunakake kaya sing dikarepake: pager, klompok, terisolasi, ing pot ... Temokake.

Calamintha nepeta var nepeta

Calamintha nepeta

Mlebu lan kita bakal menehi pitutur marang kowe carane ngurus Calamintha nepeta supaya sampeyan bisa entuk ing kebon utawa ing teras ... sampeyan mutusake! ;)

Bauhinia purpurea ing kembang

Bauhinia purpurea

Apa ciri lan perawatan Bauhinia purpurea? Yen sampeyan mikir nandur wit ing kebon sampeyan, ketik lan temokake keajaiban iki.

Cotoneaster franchetii

Cotoneaster franchetii

Cotoneaster franchetii minangka shrub megah sing bisa dilatih kaya sing dikarepake. Ketik banjur temokake perawatan sing dibutuhake :).

Peroli Lolium minangka suket sing digunakake minangka suket

Lolium abadi

Yen sampeyan pengin suket sing gampang dirawat lan dijaga supaya bisa nikmati pekarangan sing megah, bukak lan temokake perine Lolium.

Stenotaphrum secundatum

Stenotaphrum secundatum

Stenotaphrum secundatum minangka salah sawijining ramuan rumput sing paling disaranake kanggo kebon anget. Maju lan goleki sebabe.

Yucca mulya

Yucca mulya

Yen sampeyan butuh tanduran sing tahan garing, mula mlebu lan temokake yucca mulia, semak belukar sing apik banget.

godhong saka Arundinacea Phalaris sing ana sing wungu lan liyane ijo ijo

Suket pita (Phalaris arundinacea)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan tanduran sing diarani Phalaris arundinacea supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Ndeleng fruticans Jasminum

Fruticans Jasminum

Apa sampeyan pengin pendaki cilik sing tahan adhem lan beku lan uga ngasilake kembang kuning? Dadi, aja ragu-ragu: ketemu frutic Jasminum.

Deleng saka Photinia serrulata

Photinia serrulata

Apa sampeyan butuh tanduran sing bisa dadi semak lan wit hiasan sing apik banget? Ketik banjur temokake Photinia serrulata.

Chinensis Palm Livistona

Livistona chinensis

Yen sampeyan seneng wit kurma lan butuh wit sing bisa tuwuh ing semi-shade, mlebu lan ketemu Livistona chinensis, tanduran sing asri banget.

Tampilan sangusus Cornus

Cornus sanguinea

Ketik kanggo ngerti apa ciri-ciri Cornus sanguinea, semak-semak kaendahan sing luar biasa sing adaptasi kanggo pot lan taman.

Deleng saka Pinus ponderosa

Pinus (Pinus)

Apa sampeyan ngerti manawa pinus minangka tanduran primitif? Katon udakara 300 yuta taun kepungkur, lan saiki wis misuwur ing kebon. Ayo mlebu lan ngerteni.

Kembang arborescens colutea

Arborescens Colutea

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan, lebokake lan ketemu arborescens Colutea, semak sing bisa diduweni ing kebon lan ing teras.

Tampilan godhong Casuarina cunninghamiana

Casuarina cunninghamiana

Mlebu lan nemoni Casuarina cunninghamiana, wit ijo sing tahan garing lan bakal njaga kebon sampeyan ayu.

Kembang salviifolius Cistus putih

Cistus salviifolius (Ireng rockrose)

Yen sampeyan manggon ing zona temperate sing ora udan udan, lebokake lan ketemu karo Cistus salviifolius, semak belukar sing apik banget sing bakal menehi kembang sing apik.

Tampilan orientalis Thuja 'Aurea nana'

Thuja orientalis

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh babagan orientalis Thuja, bisa uga konifer sing paling akeh ditanam ing jagad iki amarga rustitas lan adaptasi? Mlebu;)

Kalmia latifolia

Kalmia (Gunung Laurel)

Kalmia minangka shrubs sing cukup cilik sing cocog kanggo tuwuh ing teras utawa teras sajrone urip. Wani ngerti dheweke.

thunder balapan mlayu

Tunas balap (Eryngium campestre)

Tunas pelari (Eryngium campestre) minangka tanduran abadi kanthi sifat obat sing dhuwur. Ing artikel iki, sampeyan bisa sinau babagan kabeh.

Ceanothus minangka shrub sing ngasilake kembang sing apik

Ceanothus

Apa sampeyan butuh tanduran sing ngasilake akeh kembang lan gampang dijaga? Bebas bae mlebu lan ketemu karo Ceanothus.

kembang terbuka saka tanduran Epilobium roseum putih

Pink willowweed (Epilobium roseum)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan macem-macem panggunaan tanduran Epilobium roseum supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Perovskia atriplicifolia

Perovskia

Apa adhem ing wilayah sampeyan nalika musim salju? Apa sampeyan butuh tanduran sing menehi warna ing kebon sampeyan? Ketik lan temokake Perovskia, grumbulan sing luar biasa;)

Larix decidua minangka konifer kanthi iklim pegunungan

Larix decidua

Apa ana es sing dadi protagonis ing wilayah sampeyan lan apa sampeyan butuh tanduran sing bisa ngejarke? Aja ragu-ragu: mlebu lan gumun karo Larix decidua.

Cabang semak diarani Retama raetam kebak kembang putih

Sapu Moor (Retama raetam)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan macem-macem panggunaan tanduran Retama raetam supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Wit cemara Natal akeh digunakake kanggo dekorasi omah ing wulan Desember / Januari

Cemara Natal (Abies nordmanniana)

Yen sampeyan pengin utawa pengin seneng wit cemara Natal ing kebon sampeyan, aja ragu-ragu mlebu kanggo menehi perawatan sing paling apik.

Tanduran koin ngasilake kembang kuning

Lysimachia nummularia

Apa sampeyan duwe lantai sing pengin sampeyan urip? Temokake Lysimachia nummularia, tanduran creeping sing gampang ngasilake kembang sing apik.

Stellata Magnolia

Stellata Magnolia

Apa sampeyan seneng kembang gedhe sing ngetokake aroma wangi? Nah, sampeyan wis beruntung: Magnolia stellata minangka salah sawijining, lan saiki sampeyan wenehake ing kene.

Kigelia kembang africana

Kigelia africana

Apa sampeyan ngerti manawa ana wit tropis sing ngasilake kembang gedhe sing disenengi lawahe? Yaiku Kigelia africana, lan minangka tanduran sing apik. Ngerti

Godhong Catha edulis

Catha edulis

Ana akeh tanduran sing asipat ketagihan, nanging sawetara bisa dibandhingake karo Catha edulis, wit sing, yen ora dingerteni, bisa mbebayani. Mlebu

Kembang Grevillea sprouts nalika musim semi

Grevillea

Grevillea minangka semak ijo lan wit-witan sing ngasilake kembang sing apik sing bisa nyenengi taman apa wae. Ketik banjur kita bakal crita kabeh babagan sampeyan.

aucuba japonica

Laurel sing katon (Aucuba japonica)

Laurel sing katon (Aucuba japonica) minangka tanduran sing apik banget kanggo dekorasi interior. Sinau kabeh babagan perawatane ing artikel iki.

Urginia maritim kebak oyot lan lahan

Bawang squab (Urginea maritime)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya, jinis lan hama tanduran Maritim Urginea sing bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

ROOT jahe, temokake cara nandur

Asal-Usul Jahe lan apa Gunaane?

Apa sampeyan nate ngerti apa asale saka jahe? Ana akeh keraguan babagan iki, mula kita bakal mangsuli pitakon sampeyan. Mlebu;)

nutup cabang saka wit makro Cupressus utawa Cypress lemon

Lemon Cypress (Cupressus macrocarpa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya, jinis lan hama wit sing diarani cemara Lemon supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

guillomo

Guillomo (Amelanchier ovalis)

Guillomo (Amelanchier ovalis) minangka semak-semak lan woh-wohan sing legi legi banget lan enak. Sinau ing postingan iki kabeh babagan perawatan lan properti.

Wiji waluh

Kepiye cara nyebar wiji waluh?

Apa sampeyan pengin ngerti babagan nandur wiji waluh? Yen mangkono, aja ragu-ragu ngetik lan tindakake langkah-langkah sing bakal ngidini sampeyan nambah.

kumis

Mostard (Sorbus aria)

Mostard (Sorbus aria) yaiku wit kanthi ciri khas hias lan panggunaan liyane sing nyebar. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Granadillas

Delima Cina (Passiflora ligularis)

Apa sampeyan nggolek pendaki kanggo nutupi tembok sing sampeyan ora seneng? Ketik lan temokake delima Cina, sing uga bakal menehi woh-wohan sing bisa dipangan.

Kembang warna sing warna pinkish diarani Centaurea aspera

The Centaurea aspera (Tramaladros)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya, jinis lan panggunaan tanduran sing diarani Centaurea aspera supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Spartium junceum ngasilake kembang kuning

Spartium junceum

Spartium junceum minangka shrub dekoratif sing cocog kanggo taman xero: dekoratif, gampang dirawat ... Ayo lan wenehi kesempatan kanggo ketemu.

Cerastium tomentosum

Cerastium tomentosum

Yen sampeyan butuh tanduran groundcover sing tuwuh cepet lan ngasilake kembang sing apik, bukak lan temokake Cerastium tomentosum;).

Carissa macrocarpa bisa dipotong nalika pungkasan mangsa salju

Carissa macrocarpa

Apa sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim anget lan butuh semak-semak sing gampang dirawat lan uga duwe kembang wangi? Temokake makrocarpa Carissa. :)

Wit mulberry dikalikan karo wiji utawa stek

Mulberry

Wit mulberry minangka wit rontog sing bisa nyenengake kita: ora mung menehi shade nanging uga bisa dipangan. Mlebu lan ketemu.

Granadillo

Granadillo (Dodonaea viscosa)

Apa sampeyan urip ing wilayah sing tuwuh frost nganti -7ºC utawa yen sampeyan manggon ing wilayah tropis, teka lan ketemu wong lanang gedhe kasebut. Sampeyan bakal seneng! ;)

Bencomia caudata

Bencomia caudata

Yen sampeyan butuh tanduran ijo sing bisa dirawat tanpa kuwatir bab apa-apa, bukak lan lawuhi Bencomia caudata.

Kembang saka Gaura lindheimeri

Gaura lindheimeri

Sawetara tanduran ngasilake kembang sing apik nganti dawa kaya Gaura lindheimeri. Mlebu lan sinau kanggo ngenali lan ngurus.

Gendhong ek

Apa sing diarani oak?

Apa sampeyan wis krungu babagan oak? Yen sampeyan pengin ngerti apa sejatine, kepiye carane dibentuk lan apa panggunaane, aja ragu-ragu mlebu;).

tanduran sing diarani Senecio rowleyanus utawa tasbeh

Tanduran rosario (Senecio rowleyanus)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan, tanduran lan hama tanduran sing diarani rosario supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Kembang radicans Campsis dekorasi banget

Radikal kampus

Radicans kampus minangka salah sawijining pendaki paling pedesaan sing kasedhiya: ndhukung nganti -18ºC! Ketik banjur temokake kepiye sampeyan bisa nikmati kaendahane.

Skimmia japonica

Skimmia japonica

Skimmia japonica minangka semak kembang wangi sing apik banget sing bisa diduweni ing pot lan ing kebon sampeyan. Ketik banjur temokake cara ngrampungake.

Tanduran registri Osmunda

Pakis kraton (Osmunda regalis)

Ketik lan temokake pakis kraton, tanduran dekorasi sing apik banget sing bisa diduweni ing pot utawa ing pojok taman sing teduh.

Maneka jinis tanduran sing diarani Kochia scoparia ditandur ing lemah

Kochia scoparia (Bassia scoparia)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan tanduran sing diarani Kochia scoparia supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Andryala integrifolia minangka tanduran hias banget

Andryala integrifolia

Andryala integrifolia minangka ramuan umum ing ara-ara, nanging iku ora apik amarga umume. Ketik banjur temokake kabeh panggunaan sing ana;)

Tanduran Russelia

Russelia equisetiformis

Yen sampeyan seneng nggantung semak-semak sing ngasilake kembang sing apik banget, mula mlebu lan temokake Russelia equisetiformis.

Acer Holdreichii

Maple Yunani (Acer Holdreichii)

Maple Yunani minangka wit rontog sing bakal katon apik ing kebon sampeyan. Ketik banjur temokake cara ngurus supaya bisa ngrasakake kaendahane.

Kembang metel datura

Datura metal

Metel Datura iku ayu banget, nanging sampeyan kudu ngajeni banget. Ketik lan kita bakal menehi katrangan babagan cara ngrampungake supaya sehat.

Sawit cilik sabal

Bocah cilik sabal

Bocah cilik Sabal minangka salah sawijining telapak tangan sing tahan adhem sing ana. Bisa tahan nganti -18ºC tanpa flinching, lan gampang banget dirawat. Mlebu

Tampilan klompok pungens Picea

Picea pungens

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing iklim kasebut adhem? Mlebu lan ketemu Picea pungens, konifer ijo sing mesthi ayu ing kebon sampeyan.

Robinia hispida

Robinia hispida

Yen sampeyan duwe kebon sing rada cilik lan butuh wit sing bisa ngasilake kembang sing apik, ketik banjur temokake hispida Robinia.

bagean saka kebon kanthi kembang warna sing beda-beda, kalebu Craspedia globosa

Craspedia globosa (Pycnosorus globosa)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, budidaya lan nyebar tanduran sing diarani Craspedia globosa supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Alocasia goii

Alocasia goii

Alocasia wenbtii minangka tanduran megah sing dekorasi banget lan sampeyan ora bakal percaya kepiye gampang dirawat. Ketik banjur temokake.

Strelitzia reginae minangka tanduran sing apik banget

Strelitzia

Strelitzia reginae utawa manuk swarga minangka tanduran sing megah, sing ngasilake kembang sing apik banget. Kajaba iku, gampang diurus. Ayo mlebu lan ngerteni.

Rugosa agastache

Agastache

Agastache minangka tanduran abadi sing, kajaba larang regane, bisa uga obat lan tahan. Mlebu lan kenal karo dheweke.

Pring begja kanthi cabang sing gegandhengan

Pring begja (Dracaena braunii)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, sifat, penyakit Dracaena braunii supaya bisa nyelehake tanduran iki ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Hebe x Andersonii

Hebe andersonii

Hebe andersonii minangka salah sawijining shrubs paling gampang kanggo dirawat. Sanajan butuh perlindungan saka kadhemen, nanging cocog kanggo pamula. Ngerteni.

Croton gratissimus

Lavender croton (Croton gratissimus)

Yen sampeyan nggoleki semak utawa wit sing hiasan banget lan gampang dirawat, mlebu lan temokake Croton gratissimus. Iki minangka tanduran sing ora bakal menehi sampeyan preduli.

Ardisia krenata

Ardisia krenata

Apa sampeyan pengin dekorasi omah utawa teras kanthi grumbulan sing apik? Ketik banjur temokake Ardisia crenata, tanduran sing ana woh-wohan sing apik banget.

Colocasia esculenta

Malanga (Colocasia esculenta)

Taro minangka tanduran sing bisa dimakan sing apik banget, amarga uga dekorasi banget lan gampang dirawat. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

Kembang lantana camara nutup

Lantana (Lantana camara)

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye cara nandur lan njaga Lanta Camara supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ketik banjur goleki, amarga gampang banget

Nepenthes miranda

Nepenthes miranda

Nephentes miranda minangka tanduran karnivora sing cocog kanggo ing njero ruangan sing akeh cahya. Jebakan kasebut hiasan banget, nanging sampeyan ngerti carane ngurus? Mlebu

Aquilegia vulgaris gampang diurus

Aquilegia vulgaris

Apa sampeyan seneng duwe tanduran kanthi kembang biru utawa putih sing apik ing kebon sampeyan? Ya, aja ragu-ragu! Ketik banjur ketemu vulgaris Aquilegia.

Tanduran caperata peperomia

Peperomia caperata

Sampeyan seneng tantangan? Yen mangkono, mlebu lan kita bakal menehi tahu babagan cara ngurus Peperomia caperata, tanduran sing apik sing bisa ditandur ing njero omah.

kembang diarani Pulmerias putih sing narik kupu

Bunga tembok putih (Plumeria alba)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, sifat, penyakit lan budidaya Plumeria Alba supaya bisa dilebokake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Chinense Alangium

Chinense Alangium

Yen sampeyan pengin duwe wit sedheng sing tahan es, lebokake banjur temokake chinense Alangium. Ora mung ayu, nanging uga gampang dirawat;)

Furcraea foetida mediopicta

Furcraea foetida 'Mediopicta'

Ayo mlebu lan ketemu Furcraea foetida 'mediopicta', semak-semak sing sampurna kanggo iklim panas lan garing uga kanggo taman perawatan sing kurang. Temokake

Tanduran chaya

Chaya (Cnidoscolus aconitifolius)

Tanduran chaya minangka semak utawa wit hiasan sing penting, nanging ing ndhuwur kabeh migunani banget kanggo kesehatan. Ketik banjur temokake apa sing dadi perhatiane.

Pinus contorta nanas

Pinus contorta

Kontur Pinus minangka wit sing paling apik sing uga nolak banget karo embun beku. Yen sampeyan duwe kebon sing jembar, aja ragu-ragu riko.

Cassia didymobotrya

Cassia didymobotrya

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora ana es? Ketik lan temokake Cassia didymobotrya, semak belukar mekar kanthi kembang kuning sing apik banget.

Calandrinia grandiflora

Calandrinia grandiflora

Califinia grandiflora minangka tanduran sing asri kanthi kembang jambon sing apik banget. Dekorasi banget lan gampang dijaga supaya sampeyan kaget;).

Jubaea chilensis minangka wit kurma sing tuwuh alon

Jubaea chilensis

Jubaea chilensis minangka salah sawijining palem godhong pinnate sing paling apik sing ana. Kajaba iku, gampang banget dirawat. Ketik banjur temokake.

Acer Mono Kab

Maple sing dicet (Acer mono)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing tuwuh saben beku? Mlebu lan ketemu Acer mono, wit sing tahan nganti minus 18 derajat.

Raphis excelsa minangka wit kurma kanthi godhong kipas

Raphis unggul

Raphis excelsa minangka wit kurma cilik kanthi pirang-pirang batang, sing cocog kanggo dekorasi omah lan kebon. Ketik banjur temokake.

Pothos perak ing pot cilik

Pothos perak (Scindapsus gambar)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri, perawatan lan budidaya sing dibutuhake Potus perak supaya bisa diselehake ing Taman sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tampilan kembang Calocephalus platycephalus

Calocephalus

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing ora udan udan? Ketik banjur temokake Calocephalus, tanduran Australia asli sing bakal nggawe kebon sampeyan spektakuler.

Kembang montana Arenaria putih

Arenaria montana

Montana Arenaria minangka tanduran taneman sing bakal nggawe taman utawa teras luwih gampang. Budidaya lan kembang putih iku luar biasa. Temokake.

Reclinata Phoenix minangka wit kurma sing hiasan banget

Phoenix lenggah

Reclinata Phoenix minangka wit kurma multi-batang fantastis sing apik banget. Gampang dirawat, tahan adhem lan kekeringan ... Ngerteni!

Batang capitata Butia lurus lan rada kandel

Jelly Palm (Butia capitata)

Yen sampeyan manggen ing wilayah sing asrep lan pengin wit palem sing asri uga gampang diopeni, mlebu lan ketemu kapital Butia. Sampeyan bakal seneng;)

Kembang damiana cilik lan kuning

Damiana (Tunera diffusa)

Damiana minangka tanduran shrubby kanthi dhuwur rong meter (utawa kurang) lan kembange nggawe wilayah apa wae katon apik banget. Ayo mlebu lan ngerteni.

Kembang ballota hirsuta

Horehound (Ballota hirsuta)

Apa biasane sampeyan ngalami pilek utawa masalah sing padha? Ya, mlebu lan ketemu karo Ballota hirsuta, tanduran sing bakal migunani banget.

Pistacia atlantica minangka semak utawa wit hiasan sing apik banget

Pistasia Atlantik

Pistacia atlantica minangka wit hiasan sing tahan tahan garing luwih apik tinimbang liyane. Ketik banjur temokake perawatan sing gampang.

alergi pariet

Parietaria: ciri lan perawatan

Parietaria minangka tanduran kanthi kapasitas gedhe kanggo njembarake wilayah kasebut. Sinau kabeh babagan alergi lan ciri-cirine.

Acorus gramineus

Acoro (Acoro)

Acoro iku gampang banget kanggo ngrawat tanduran herba sing bisa ditindakake tanpa ana masalah ing wilayah rawa. Ayo mlebu lan ngerteni.

Kembang palustris Caltha

Caltha palustris

Apa biasane sampeyan ngenteni irigasi? Kanthi Catlha palustris sing ora bakal dadi masalah. Mlebu lan ketemu tanduran sing megah iki sing uga obat.

macem-macem hellebore jambon

Hellebore: ciri lan perawatan

Hellebore minangka jinis tanduran kanthi adaptasi, resistensi, lan kaendahan sing apik. Yen sampeyan pengin menehi warna kebon karo wong-wong mau, mlebu lan kenal karo dheweke.

Attalea speciosa wit kurma

Barbaçu (Attalea speciosa)

Attalea speciosa minangka lontar sing megah sing bisa ditanam ing njobo ing ruangan sing anget lan ing njero ruangan. Ayo mlebu lan ngerteni.

Kanadensis populus

Kanadensis populus

Populus canadensis minangka wit sing tuwuh cepet, kanthi gampang ngidinke mbanyoni banyu. Ketik banjur temokake cara ngurus awake dhewe.

Godhong saka Archontophoenix cunninghamiana pinnate

Archontophoenix cunninghamiana

Archontophoenix cunninghamiana minangka wit kurma sing tuwuh cepet kanthi gampang ing kebon utawa teras. Ketik banjur temokake cara ngurus awake dhewe.

Phoenix roubleni

Dwarf Palm (Phoenix roebelenii)

Phoenix roebelenii minangka palem dekorasi sing bisa ditandur ing pot utawa ing kebon cilik. Ketik banjur temokake cara ngurus awake dhewe.

Kembang jambon ing alas sing diarani Peonia

Peony (Peony umure)

Apa sampeyan pengin ngerti ciri lan sifat sing dibutuhake Peonies supaya bisa diselehake ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Tanduran glukosa Festuca duwe godhong biru

Glauca Fescue

Gula Festuca minangka salah sawijining suket sing paling apik lan tahan tahan tahan. Ketik banjur temokake perawatan apa -few perlu sing sampurna.

Kembang juncea coronilla

Makutha ragi (Coronilla juncea)

Juncea Coronilla minangka shrub sing tahan banget kanggo kahanan garing, saengga bisa tuwuh ing kebon xero tanpa kuwatir. Ayo mlebu lan ngerteni.

Tanduran areca catechu

Wit aren areca

Palem saka genus Areca minangka tanduran tropis lan asri banget sing bisa diduweni ing kebon tanpa es utawa ing njero omah. Mlebu lan kenal karo dheweke.

Sawit lutescens Dypsis minangka tanduran kebon sing apik

Areca (Dypsis lutescens)

Apa sampeyan pengin ngerti kabeh rahasia arteri utawa lypsis Dypsis? Temokake ciri khas, perawatan lan liya-liyane.

Godhong truncatum Acer

Shantung Maple (Acer truncatum)

Apa sampeyan manggon ing wilayah kanthi iklim sedheng? Mlebu lan ketemu Acer truncatum, wit godhong hiasan sing uga gampang diopeni.

Perkebunan pinus ing dharatan

Kapan nandur wit lan semak?

Apa sampeyan kudu ngerti kapan nandur wit lan semak ing kebon? Ketik banjur kita critakake kapan wektu paling pas kanggo urip ing pojok ijo favorit.

Woh-wohan kayu waja

Log baja (Bumelia lycioides)

Tanduran utawa wit sing diarani kayu waja cocok kanggo kebon cilik. Ketik banjur temokake perawatan sing dibutuhake.

Fir minangka tanduran njaba

Apa sing diarani abietáceos?

Ketik lan temokake apa sing diarani abietáceos lan perawatan apa sing dibutuhake kanggo tuwuh kanthi apik, tanpa masalah, ing kebon sampeyan. Aja nganti lali.

Tanduran Victoria amazonica

Victoria Amazon

Amazonica Victoria minangka salah sawijining tanduran akuatik paling gedhe ing saindenging jagad. Nanging apa sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa nandur ing kolam utawa wadhah? Mlebu

ambulia

Ambulia (Limnophyla sessiliflora)

Ambulia (Limnophyla sessiliflora) minangka salah sawijining tanduran paling apik kanggo akuarium. Sinau babagan carane sampeyan kudu ngurus supaya sehat.

Hyssop

Hyssop (Hyssopus officinalis)

Hyssopus officinalis minangka tanduran sing nduweni kabeh supaya bisa entuk papan ing kebon utawa teras: iku apik banget lan uga migunani banget. Ayo mlebu lan ngerteni.

sainfoin

Sainfoin (Onobrychis viciifolia)

Sainfoin (Onobrychis viciifolia) minangka tanduran kulawarga legum sing akeh digunakake ing pertanian. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

kayu manis

Kayu manis (Melia azedarach L.)

Kayu manis (Melia azedarach L.) minangka wit kanthi hiasan kanggo menehi shade ing taman lan kebon. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Thevetia peruviana

Wit Ayoyote (Thevetia peruviana)

Apa sampeyan duwe kebon sing cilik utawa yen mung duwe teras, Thevetia peruviana minangka shrub sing sampurna kanggo sampeyan. Ayo mlebu lan kenal karo dheweke :)

Fennel kasusun saka tanduran hortikultura jamu kaping kalih

Fennel (Foenikulum vulgare)

Apa sampeyan pengin ngerti babagan perawatan lan tanduran sing kudu ditandur tanduran adas ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

Wit Acer velutinum

Maple Beludru (Acer velutinum)

Yen sampeyan duwe kebon gedhe ing wilayah kanthi iklim sing adhem, adhem banjur temokake maple sing alus. Yaiku wit sing bakal sampeyan tresnani. ;)

Tinus Viburnum minangka semak dekoratif banget

Durillo (Viburnum tinus)

Viburnum tinus minangka semak utawa wit sing asem banget, gampang dirawat kaya umume. Ketik lan ngerti kabeh rahasia.

Pennyroyal minangka tanduran sing apik banget

Pennyroyal (Mentha pulegium)

Pennyroyal minangka tanduran aromatik lan obat sing menarik banget kanthi perawatan minimal sampeyan bakal bisa ngrasakake akeh. Temokake.

Cassia Cinnamomum minangka wit ijo sing asale saka Indochina

Cassia (Cinnamomum Cassia)

Apa sampeyan pengin ngerti perawatan lan tanduran sing kudu ditanam Cinnamomum Cassia ing kebon sampeyan? Ayo mlebu lan goleki.

cendol

Celindo (Philadelphus coronarius)

Celindo (Philadelphus coronarius) minangka shrub sing akeh digunakake ing kebon kanggo ornamen taman lan kebon. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Woh saka papaya Carica

Cara nandur pepaya

Apa sampeyan pengin duwe salinan pepaya Carica? Ketik lan kita bakal ngandhani kabeh langkah sing kudu sampeyan tindakake. Sinau babagan cara tuwuh pepaya.

Godhong wit klapa pinnate

Wit klapa (Cocos nucifera)

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing anget lan ora ana frost lan sampeyan pengin palem tropis sing uga ngasilake woh-wohan sing bisa dipangan, mlebu lan ketemu Cocos nucifera.

Aglaonema nitidum, umume dikenal minangka Ratu Perak

Ratu Perak (Aglaonema nitidum)

Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan Aglaonema nitidum utawa Silver Silver, sampeyan ora bakal lali karo artikel iki lan ngerti ciri lan perawatane.

Eri lan godhong saka Acacia karoo

Akasia Prickly (Acacia horrida)

Apa sampeyan duwe peternakan utawa kebon lan sampeyan butuh tanduran sing bisa nglindhungi sampeyan kanthi sawetara cara? Mlebu lan ketemu akasia eri. Sampeyan bakal kaget;).

Godhong pleroksida Acer

Royal Maple (Acer platanoides)

Apa sampeyan kudu nyelehake wit gedhe sing menehi iyub-iyub apik? Ketik lan temokake maple sing nyata, tanduran sing bakal ngejutake sampeyan kanthi kaindahan lan gampang ditandur.

Godhong zapota Manilkara

Sapodilla (Manilkara zapota)

Sapodilla minangka wit tropis sing ternyata cocog banget kanggo kebon gedhe, amarga ora gampang dirawat, menehi papan warna. Ngerteni.

Tampilan wit Casuarina equisetifolia ing habitat

Casuarina (Casuarina equisetifolia)

Yen sampeyan manggon ing sacedhake segara, duwe kebon sing gedhe lan pengin golek wit sing tahan lan asri, mlebu lan nemoni ekuisetifolia Casuarina.

Kembang Gardenia putih lan wangi

Gardenia (Gardenia jasminoides)

Gardenia minangka shrub gedhe utawa sapling sing apik sing ngasilake kembang putih sing megah. Apa sampeyan pengin ngerti cara ngrampungake? Mlebu!

Basil minangka tanduran sing bisa ditandur ing pot

Cara ngrawat tanduran kuliner pot

Apa sampeyan seneng tuwuh ing pot? Ayo mlebu, kita bakal menehi pitakon babagan cara ngurus tanduran kuliner ing kontainer supaya sampeyan bisa ngrasakake rasane luwih akeh.

Kembang celinda wernane putih utawa kuning

Celinda (Philadelphus coronarius)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing asrep? Apa sampeyan pengin semak sing menehi kembang wangi? Yen sampeyan mangsuli ya kanggo kalorone pitakon kasebut, mlebu lan nemoni Celinda. ;)

Potos minangka tanduran sensitif kadhemen

Potus (Epipremnum aureum)

Poto minangka salah sawijining tanduran sing paling ditanduri kanthi kaendahane lan polahe tuwuh ing njero omah. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh rahasia? Mlebu!

Liquidambar minangka wit sing megah

Liquidambar stycariflua

Yen sing sampeyan butuhake yaiku wit sing apik ing pirang-pirang taun lan bisa nahan hawa salju, mlebu lan ketemu karo Liquidambar styraciflua. ;)

Tanduran makrofit

Apa tanduran macrophyte?

Ana istilah teknis sing asring banget ana ing jagad gardening. Ngerti apa makrofit lan ciri khas apa.

Lemon thyme minangka tanduran aromatik

Lemon thyme (timus citriodorus)

Thymus citriodorus, dikenal kanthi jeneng lemon thyme, minangka shrub Iberia sing asri banget lan duweni sifat obat sing menarik banget. Temokake.

Tampilan dracunculus Artemisia

Tarragon (Artemisia dracunculus)

Yen sampeyan butuh tanduran sing bisa digunakake kanggo ngicipi macem-macem piring lan gampang diopeni, sampeyan ora bakal nemokake liyane kaya tarragon. Ayo mlebu lan ngerteni.

Franco sonchifolia

Mahkota Pengantin (Francoa)

Yen sampeyan ora duwe pengalaman akeh ngurus tanduran lan sampeyan golek sing gampang lan asri, ketik banjur temokake makutha penganten. Ayu tenan! Ngerteni;)

Kabeh tanduran butuh cahya kanggo ngrampungake fotosintesis

Apa Partial Sun kanggo tanduran?

Kabeh tanduran butuh cahya kanggo tuwuh lan urip. Nanging yen sampeyan ora ngerti manawa sunar sunar utawa langsung langsung iku apik kanggo tanduran sampeyan, priksa!

Fremontia kembang abang

Fremontia (Fremontodendron)

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing asrep? Aja padha sumelang! Ketik lan sampeyan bakal ketemu karo fremontia, sawetara wit gedhe utawa semak sing sampeyan bakal seneng.

Tanduran truffle misuwur banget ing negara-negara Eropa lan dianggep minangka panganan enak

Tanduran truffle lan cara tuwuh

Apa sampeyan pengin sinau apa truffle lan cara nandur panen sing apik? Ketik lan temokake tips sing wis disiapake kanggo sampeyan.

Wiji ing kothak kayu

Napa nggawe wiji?

Apa sampeyan kepengin ngapa nggawe winih winih tinimbang nyebar wiji langsung menyang lemah? Yen mangkono, ketik lan kita bakal ngatasi keraguan sampeyan.

Kembang akokantera

Acocantera (Acokanthera oblongifolia)

Yen sampeyan butuh grumbulan gedhe utawa wit cilik sing bisa ngasilake kembang sing asri lan bisa urip kanthi apik nalika anget, mlebu lan temokake akasia. ;)

Dracaena Massangeana utawa mung Dracaena

Dracaena (Dracaena Massangeana)

Sampeyan ora ngerti tanduran apa sing bakal dipasang ing omah sampeyan? Kita ngusulake salah siji sing bakal sampeyan tresnani, yaiku Dracaena Massangeana. Temokake.

Iki Bergamot utawa Monarda didyma

Bergamot (Monarda didyma)

Apa sampeyan pengin ngerti tanduran sing wis dadi sekutu sing sampurna, bisa digunakake ing infus lan malah kanggo panganan musiman? Ketik banjur temokake.

Tanduran evonim akeh digunakake minangka pager sing kurang

Evonimo (Euonymous japonicus)

Eponim kasebut minangka wit cilik / shrub sing apik banget sing bakal menehi sampeyan kepuasan: gampang banget dirawat, lan dekorasi banget yen bisa ngrasakake. Mlebu!

Birch putih

Birch putih (Betula alba)

Birch Putih (Betula alba) minangka wit sing ditemokake ing wilayah sing adhem. Wit kasebut minangka wit sing diarani cadufolio. Sinau kabeh babagan dheweke ing kene.

Tanduran alang-alang

Carrizo (Arundo donax)

Reed minangka vegetasi sing tuwuh kanthi cepet, saengga bisa diwatesi kanthi winates. Ayo mlebu lan ngerteni.

Ara mbukak

Kepiye cara germin winih ara

Kepiye cara germin winih ara? Yen sampeyan pengin duwe wit anjir ing kebon utawa kebon sampeyan, mlebu banjur kita critakake kepiye carane bisa entuk.

Quercus alnifolia

Oak emas (Quercus alnifolia)

Yen sampeyan butuh wit ijo sing bisa menehi iyub-iyub sing apik lan tahan frosts moderat, bukak lan ketemu wit emas kasebut.

Billia columbiana

Billia

Yen sampeyan nggoleki wit tropis sing menehi iyub-iyub lan kembang sing luar biasa, ayo mlebu lan ayo ngerti babagan Billia. ;)

Tampilan microcarpa Ficus diwasa

Laurel India

Lurel India duwe tampilan sing padha lan panggunaan karo laurel umum. Sinau kabeh babagan spesies iki ing artikel kasebut. Ketik ing kene!

peduli kanggo digawa menyang tanduran Tradescantia utawa uga dikenal minangka Amor de hombre

Katresnan manungsa (Tradescantia)

Tradescantia utawa katresnan manungsa minangka salah sawijining tanduran njero ruangan sing paling apik: dekorasi banget lan meh ora kudu dijaga. Ngerti kekarepane.

Royal melati minangka pendhaki kebon sing apik banget

Royal melati (Jasminum grandiflorum)

Yen sampeyan nggoleki pendaki sing rada cilik sing bisa ngontrol kanthi apik, lan uga ngasilake kembang sing asri, bukak lan temokake melati kerajaan.

Fitur utama

Photinia fraseri

Photinia fraseri minangka shrub sing paling umum digunakake kanggo dekorasi taman. Sinau perawatan lan kondisi sing sampeyan butuhake ing kene.

Gypsophila utawa Gipsófila umume diarani jilbab manten

Kerudung Pengantin (Gypsophila)

Apa sampeyan pengin nandur ing kebon utawa dekorasi omah kanthi tanduran sing apik banget? Temokake ciri, perawatan lan budidaya Bril Veil.

Aquilegifolium thalictrum ngasilake macem-macem batang kembang kanthi warna sing apik

Talictro (thalictrum aquilegifolium)

Yen sampeyan pengin nandur tanduran ing kebon sing ngasilake kembang sing apik saben taun, disaranake Talictro. Ketik lan temokake ciri lan budidaya kasebut.

Pteris cretica

Peteris (Pteris)

Peteris minangka pakis sing apik banget kanggo dekorasi interior utawa kebon. Mlebu lan ngerti kanthi tliti kanggo ngerti apa sing dibutuhake.

Gynostemma pentaphyllum utawa uga dikenal kanthi jeneng umum Jiaogulan

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum)

Apa sampeyan ngerti jinis tanduran obat sing diarani Jiaogulan? Iki mbantu nglawan kolesterol, diabetes lan obesitas. Ketik banjur temokake cirine

Anthurium utawa Anthurium, minangka salah sawijining jinis tanduran vegetasi tropis Amerika

Anthurium (Anthurium)

Apa sampeyan pengin duwe tanduran ing omah utawa kebon sing pancen tahan lan asri? Ketik banjur temokake tanduran Anthurium.

Xanthosoma sagittifolium

Xanthosoma (Xanthosoma)

Ketik lan temokake xanthosoma, tanduran jamu sing apik banget sing bisa digunakake kanthi sudut sing spesial.

dracena lara

Kepiye aku ngerti manawa tanduran saya lara?

Bolongan ing godhong, bosok, bintik-bintik abnormal, sekresi caket, malformasi, minangka pirang-pirang gejala sing bisa dadi tandha Yen tanduran sampeyan lara, bisa uga lara liyane. Dadi, sampeyan kudu ngerti sebab lan gejala sing kudu diatasi.

Ndeleng saka Cercis occidentalis

Cercis occidentalis

Yen sampeyan kepengin golek wit godhong utawa asem yen nalika mekar cukup katon, mlebu lan nemoni oktalisalis Cercis. ;)

Tanduran ngisor yaiku area ing sangisore wit sing luwih dhuwur

Apa tanduran ngisor iki?

Tanduran ngisor yaiku area ing sangisore wit sing luwih dhuwur. Dheweke ditemokake ing sangisore kanopi wit-witan kaya ngono, nanging dudu Undergrowths minangka area sing ditemokake ing sangisore wit sing luwih dhuwur. Apa sampeyan pengin ngerti ciri lan spesies? Cathet.

Iki kalebu jinis pring sing kalebu bagean sing ora mrambat

Pring Fargesia (Fargesia murielae)

Pring dianggep salah sawijining tanduran sing paling anget sing bisa dilebokake ing kebon. Kita bisa nemokake macem-macem jinis tanduran iki lan Apa sampeyan ngerti Fargesia Bambu lan pengin ditandur ing kebon sampeyan? Ketik lan temokake ciri, perawatan lan budidaya.

Tanduran Nematanthus

Hypocirta (Nematanthus)

Kita menehi shrub hipocirta kanggo sampeyan, tanduran sing apik banget sing bisa diduweni minangka liontin ing pot, ing njero omah lan njaba omah.

Wit hias kanthi kulit putih mengkilap iki tahan adhem banget.

Himalayan Birch (Betula utilis var. Jacquemontii)

Birimal Himalaya kanthi jeneng ilmiah Betula utilis var. Jacquemontii lan anggota kulawarga Betulácea asale saka wilayah Himalaya, sing The Himalayan Birch minangka wit sing nyedhiyakake migunani lan mupangat kesehatan sing gedhe, kajaba digunakake kanggo dekorasi.

Karakteristik saka thyme lemon

Karakteristik lan perawatan thyme lemon

Apa sampeyan duwe pitakon babagan perawatan lan pangopènan sing kudu sampeyan wenehake kanggo limau lemon? Umume wong takon babagan sing padha. Tanduran Temokake kabeh rahasia, karakteristik, budidaya lan keperluan lemon thyme. Ketik banjur temokake!

Kacang Brasil

Kacang Brasil (Bertholletia excelsa)

Kacang Brasil (Bertholletia excelsa) minangka panganan sing apik banget sing menehi mupangat kanggo kesehatan. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine?

Stroberi ing tanduran

Cara nandur stroberi?

Ketik banjur temokake cara nandur stroberi kanthi selangkah kanggo entuk tanduran sing sehat lan bermutu. Aja kantun kesempatan kanggo nikmati rasa asli.

Tanduran juru kunci

Cerraja (Sonchus congestus)

Cerraja minangka semak endemik ing Kepulauan Canary sing apik banget supaya katon apik ing kebon utawa teras. Ayo mlebu lan goleki.

Frutescens Perilla minangka ramuan ornamen sing apik banget

Perilla (Perilla frutescens)

Yen sampeyan nggoleki tanduran hias sing uga hiasan ... sampeyan ora bakal njaluk sing mokal. Mlebu lan ketemu tombol. Sampeyan mesthi seneng. ;)

Tanduran peperomia obtusifolia 'Variegata'

Peperomia (Peperomia obtusifolia)

Peperomia obtusifolia minangka tanduran sing luar biasa sing bisa ditemokake ing pot sajrone urip, sanajan ing njero omah. Ayo mlebu lan ngerteni.

Pallenis spinosa

Castanets (Pallenis spinosa)

Pallenis spinosa minangka ramuan sing bisa mbantu nyuda rasa nyeri. Ketik banjur temokake cara sampeyan bisa ngolah.

Tampilan Basil

Alfabega (Ocimum basilicum)

Alfabega minangka tanduran sing akeh digunakake ing pawon. Ketik banjur temokake perawatan sing kudu sehat, lan supaya bisa entuk manfaat paling apik.

Kembang akasia melanoxylon

Wattle Ireng (akasia melanoxylon)

Akasia ireng minangka wit sing megah tahan kanggo kahanan garing lan udan nalika sampeyan bisa ngrasakake kebon kaya liyane. Temokake.

Tanduran lavandula latifolia minangka semak dekoratif banget

Lavender (Lavandula latifolia)

Lavandula latifolia minangka shrub sing apik banget sing bakal menehi sampeyan kepuasan: gampang banget dirawat lan dirawat, lan uga tahan tahan garing! Mlebu

Asclepias curassavica

Kembang getih (Asclepias curassavica)

Apa sampeyan seneng kupu-kupu? Lan tanduran kembang? Yen mangkono lan sampeyan urip ing iklim sing anget, sampeyan bisa entuk loro karo Asclepias curassavica. Mlebu

Wit Acer x freemanii

Acer freemani

Acer freemanii minangka wit godhong-godhongan sing apik banget lan sampeyan bisa nikmati taman sing luar biasa wiwit dina kaping pisanan. Ngerteni.

Vaccinium corymbosum

Kapan lan cara nandur blueberry?

Apa sampeyan pengin nandur blueberry ing kebon? Apa sampeyan duwe pot lan kudu transplan? Ya, aja ragu-ragu: mlebu banjur bakal mbantu sampeyan.