Transplantasi kembang lilin sampeyan saben 3 taun supaya tuwuh kanthi bener

Kembang lilin, tanduran sing paling apik

Apa sampeyan ngerti manawa Wax Flower minangka tanduran sing paling apik ing saindenging jagad? Ya, utawa salah sawijining sing paling penting. ;) Temokake kenapa lan kepiye sampeyan bisa seneng banget.

Wiji tunas ing kaca yogurt

Cara nyebar ing gelas yogurt

Apa sampeyan butuh winih winih? Mangan panganan cuci mulut banjur mlebu ing jero kanggo nemokake cara nyebar ing gelas yogurt. Gampang banget! ;)

Penasaran saka Crossandra

Penasaran saka Crossandra

Apa sampeyan diwenehi Crossandra nanging sampeyan ora ngerti babagan perawatane? Priksa lan temokake kabeh rasa kepengin weruh tanduran sing luar biasa iki.

Gagang Stevia rebaudiana

Cara nggawe potongan stevia

Apa sampeyan pengin nambah tanduran sampeyan? Temokake cara nggawe potongan stevia lan supaya bisa ROOT kanthi cepet. Aja nganti lali.

Tanduran Stroberi

Cara nandur stroberi ing omah

Kepiye cara tanduran stroberi ing omah? Yen sampeyan pengin bisa ngrasakake rasa tanpa kudu tuku, mlebu lan kita bakal menehi saran babagan cara ngrampungake.

Garcinia minangka shrub kanthi godhong ijo sing padhang

Apa Garcinia?

Apa sampeyan wis krungu babagan Garcinia utawa Tamarind nanging isih ora ngerti apa sejatine? Apa sampeyan pengin ngerti ciri lan panggunaane? Ayo mlebu lan goleki.

Kaktus Rebutia senilis ing kembang

Karakteristik kaktus

Apa ciri khas kaktus lan perawatane? Kepiye kembang kaktus? Temokake kabeh babagan tanduran sing ora mbutuhake perawatan

tanduran obat kanthi mupangat kesehatan

Tanduran beracun kanggo asu

Apa sampeyan seneng tetanduran lan kembang, nanging apa wedi yen ana sing ngracun kanggo asu sampeyan? Ketik banjur temokake endi sing paling beracun.

Spesimen kaffa akasia

Kepiye ciri khas wit akasia?

Kita ngandhani apa ciri khas wit akasia, tanduran sing tuwuh cepet sing tahan banget kanggo kekeringan, cocok kanggo kebon.

Tongkat banyu

Ngrawat Tongkat Banyu

Kita mbantu sampeyan tips babagan ngurus Water Stick. Temokake ciri khas tanduran hiasan iki. Apa sampeyan ngerti cara ngrampungake kanthi bener?

Godhong Hedera helix 'Buttercup'

Ngrawat ivy

Apa sampeyan duwe tanduran sing apik ing kebon sampeyan lan sampeyan kudu ngerti cara ngrawat ivy? Priksa iki kanthi saran sing ditawakake.

Gawe kebon ing jendhela

Gawe kebon ing jendela kamar

Apa sampeyan duwe windows gedhe ing kamar sampeyan lan pengin urip luwih cepet? Temokake tips iki kanggo dekorasi nganggo tanduran.

Ndeleng Archontophoenix alexandrae enom

Tips tuku wit kurma

Apa sampeyan pengin entuk tanduran iki? Ketik banjur tulis tips iki kanggo tuku wit kurma. Dadi, sampeyan mesthi bakal njupuk sing paling cocog. ;)

Godhong Acer japonicum 'Vitifolium'

Maple Jepang, kaendahan desa

Maple japonica minangka wit sing apik banget, nanging uga pedesaan. Yen sampeyan pengin duwe permata ing kebon sampeyan, mlebu lan kenal kanthi luwih lengkap.

wiji sing diekstrak saka tanduran sing dikenal kanthi jeneng Salvia Hispanica

Chia lan kagunaane akeh

Apa sampeyan ngerti manawa chia minangka panganan sing akeh properti? Apa sampeyan pengin ngerti macem-macem panggunaan sadurunge dituku? Ayo mlebu lan goleki.

tanduran kanggo loteng kanggo dekorasi

Apa sing bakal ditandur ing saben musim?

Apa sampeyan seneng tanduran lan kembang? Apa sampeyan duwe kebon sing bisa ditandur, nanging ora ngerti taman endi sing paling cocog miturut musim iki? Mlebu lan goleki.

Tanduran Pring Untung Ing Ruangan

Ngurus pring bejo pot

Kepiye ngurus pring begja pot? Kita critakake kabeh ing kene. Temokake carane duwe tanduran sing larang regane wis pirang-pirang taun.

Asparagus

Cara ngembang asparagus pot

Kita mulang sampeyan kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan cara tuwuh asparagus pot. Temokake apa sing sampeyan butuhake supaya bisa panen ing omah.

Cabang Rosemary

Cara ngeringake jamu aromatik

Kepiye cara ngrampungake jamu aromatik kanthi sukses? Yen sampeyan pengin digunakake ing pawon utawa nindakake kerajinan, aja ragu-ragu mlebu.

Mupangat jahe

Cara nandur jahe ing omah

Apa sampeyan seneng karo rasa jahe ing masakan pawon? Apa sampeyan pengin nandur jahe ing omah sampeyan lan sampeyan ora ngerti kepiye? Ayo mlebu lan goleki.

Tanduran obat

Kepiye cara ambegan tanduran

Apa sampeyan ngerti manawa tanduran uga ambegan? Apa sampeyan pengin ngerti kepiye cara nindakake proses iki? Mlebu lan cathet kanthi apik.

tanduran kanggo loteng kanggo dekorasi

Kapan tanduran mekar?

Sampeyan ora bakal kliwat artikel iki amarga kita bakal mulang nalika tetanduran mekar lan cara mekar saben taun.

Spesimen diwasa saka Dioon spinulosum

Tanduran teduh ruangan

Apa sampeyan duwe area ing kebon sing wis kosong? Yen sampeyan ora entuk akeh cahya, urip maneh nganggo tanduran teduh iki. Temokake.

Spesimen Pseudotsuga menziesii

Apa wit konifer?

Apa sampeyan nate mikir yen conifers minangka wit? Yen sampeyan duwe pitakon iki, aja ragu-ragu ngetik kanggo nemokake wangsulan.

umbi-umbi

Jinis umbi

Temokake macem-macem jinis umbi sing ana lan ciri khas. Aja tetep tanpa ngerti apa sing biyasane digunakake. Mlebu

Spesimen Acer palmatum 'Koto no Ito'

Kepiye cara ngrawat maple Jepang pot?

Apik banget lan dekorasi banget. Yen sampeyan wani tuku, aja ragu-ragu mlebu kanggo ngerti carane ngurus maple Jepang pot lan bisa, kanthi mangkono, kanggo pamer.

Godhong ficus pumila

Apa perawatan kanggo Ficus pumila?

Temokake carane ngrawat Ficus pumila utawa Climbing Ficus, tanduran sing luar biasa lan tahan yen sampeyan bisa duwe ing omah lan ing kebon.

Konifer

Napa konifer dadi coklat?

Apa sampeyan duwe pager lan wis garing? Temokake sebabe konifer dadi coklat lan apa sing bisa ditindakake kanggo nyegah lan ndandani.

Nefrolepis Fern

Pakis pari

Kita nuduhake serangkaian paku pakis sing gampang dirawat kanthi hiasan ing njero omah. Temokake.

Sequoiadendron giganteum plantita

Cara tuwuh sequoia raksasa

Apa sampeyan pengin duwe pengalaman luar biasa karo wit paling gedhe ing saindenging jagad? Sinau babagan cara tuwuh sequoia raksasa kanthi langkah demi langkah.

Wiji marigold

Cara njaga wiji ing omah

Kepiye cara njaga wiji ing omah lan supaya luwih awet? Yen sampeyan kudu ngerti, sampeyan teka ing panggonan sing bener. Mlebu ;)

Kemangi pot

Cara nyiram kemangi

Apa sampeyan nembe tuku tanduran sithik lan pengin tetep ayu? Ayo mlebu lan kita bakal critakake kapan lan cara ngombe kemangi.

Woh-wohan annatto sing wis mateng

Kabeh babagan achiote

Achiote minangka semak tropis sing nduweni akeh sifat menarik. Aja tetep tanpa ngerti kabeh babagan tanduran obat sing megah iki.

Bunga kembang

Cara nandur kembang srengenge ing omah

Apa sampeyan seneng kembang srengenge nanging ora duwe kebon sayuran utawa kebon cilik? Ketik banjur temokake cara nandur kembang srengenge ing omah kanthi gampang.

Beech Antartika, rinci babagan godhong

Beech Antartika, permata alam

Saka wektu ke wektu, ing Gardening On kita seneng ngenalake sampeyan tanduran sing, sampeyan bisa uga ora bakal weruh ing ...

Teresita minangka tanduran sing duwe awake rada cilik

Perawatan Teresita

Apa sampeyan diwenehi tanduran Teresita nanging ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Ora yakin manawa nandur tanduran ing njero ruangan utawa njobo? Ayo mlebu lan goleki.

Tanduran Azalea mekar

Kapan azalea ditandur

Temokake kepiye lan nalika azalea ditandur, tanduran shrubby apik sing ngasilake kembang sing luar biasa nalika musim semi.

warna wortel

Wortel ireng

Apa sampeyan nate krungu wortel ireng utawa ndeleng? Temokake babagan wortel aneh iki.

Spesimen Darlingtonia californiaica

7 jinis tanduran karnivora

Kita nuduhake 7 jinis tanduran karnivora, supaya sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan jagad tanduran sing megah iki, lan kanthi sengaja nambah koleksi sampeyan. ;)

sedge

Sedge, tanduran invasi

Jeneng ilmiah Cyperus rotundus minangka ramuan abadi saka kulawarga sedge. Tanduran iki invasi lan pengin diilangi saka pirang-pirang panggonan.

warna begonias

Karakteristik lan pilihan Begonias

Begonias minangka tanduran kanthi kembang lan godhong sing ternyata sampurna kanggo dekorasi ing pojok omah. Sinau babagan cara ngurus dheweke.

Bibit oleifera moringa

Cara tuwuh moringa ing omah

Kita pitutur marang kowe carane tuwuh kelor ing omah supaya sampeyan bisa duwe wit sing apik ing kebon sampeyan. Ketik banjur goleki carane bisa entuk.

godhong acalifa

Acalifa

Acalifa asale saka wilayah tropis ing Asia Tenggara lan kepulauan Pasifik. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan tanduran iki?

pupuk wit zaitun

Pelanggan wit zaitun

Wit zaitun mbutuhake kabutuhan nutrisi kanggo unsur sing dikonsumsi sajrone siklus vegetatif. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki?

Spesimen Baobab diwasa

Kepiye cara tuwuh baobab?

Kita pitutur marang kowe carane tuwuh baobab, salah sawijining wit sing paling apik ing donya tropis. Temokake carane duwe ing omah utawa kebon sampeyan.

digitalis

kembang wungu

Dekorasi kebon utawa teras karo 6 tanduran iki kanthi kembang ungu sing disaranake. Dheweke gampang banget dirawat lan larang, apa sampeyan ngerti kabeh?

Wit flamboyan

Flamboyan

Flamboyan minangka wit hias banget. Temokake ciri khas lan perawatan sing kudu dikembangake kanthi bener.

wit anggur cilik sing tuwuh cedhak lemah

Creepers

Kabeh babagan wit anggur. Kita ngandhani ciri-cirine, cara munggah lan jinis anggur sing paling penting. Apa sampeyan ngerti tanduran iki? Temokake!

Wit Acer Palmatum

Pentinge wit

Wit-witan lan tanduran penting banget kanggo njaga keseimbangan ekosistem kita. Kowe ngerti kenapa? Temokake sebabe kita gumantung karo wit sing ana.

nemokake conifers

Conifers

Kabeh babagan konifer, ciri khas lan sawetara jinis tanduran sing paling penting yaiku wiji saka jinis sing diarani kerucut. Temokake!

Godhong sing tiba ing lemah bosok lan ngeculake nutrisi

Godhong kobong utawa garing

Temokake sebabe kadang-kadang ana godhong sing dibakar ing pinggir tanduran lan godhong dadi kuning utawa coklat lan kepiye cara ndandani.

Kembang saka Loropetalum chinense var rubrum

Loropetalum, wit kebon sing apik banget

Loropetalum minangka tanduran ijo kanthi nilai hias sing dhuwur. Godhong, kembang, lan keanggunane bakal nggawe kebon sampeyan dadi papan sing luar biasa. Mlebu

Daphne odora

Tanduran transplantasi

Apa sampeyan ngerti cara transplantasi tanduran? Kita nuduhake nalika wektu sing tepat kanggo nindakake, cara nindakake lan perawatan sing dibutuhake sawise tanduran.

Poinsettia Bush

Poinsettia: peduli sawise Natal

Nyegah poinsettia mati sawise Natal. Kita mulang sampeyan kanggo ngurus tanduran Natal taun suwene mekar maneh ing wulan Desember.

Fagus sylvatica 'Quercifolia'

Wit teduh

Kita wis milih sawetara wit-witan shade, kanggo kebon tropis lan ing iklim sing adhem.

Godhong lutecens dypsis

Kepiye ciri khas wit kurma?

Tanduran dekoratif banget, nanging kepiye ngakoni? Supaya ora ana papan sing salah, kita nerangake apa ciri khas wit kurma.

Godhong tanduran Coffea arabica, tanduran kopi

Kepiye cara tanduran tanduran kopi?

Tanduran kopi minangka semak-semak sing bisa dihiasi interior omah sampeyan pirang-pirang taun, nanging kepiye? Ing kene kita nuduhake menyang sampeyan. ;)

Kaisar Acer palmatum

Maple Jepang

Tips nambah lan ngrawat maple Jepang. Rekomendasi kanggo pangembangan optimal, mula bisa nikmati kanthi maksimal.

Sensevieria utawa pedhang Saint George

Perawatan tanduran Sensevieria

Sensevieria minangka tanduran sing uga dikenal kanthi jeneng ilat sapi, ilat macan, ilat ibu mertua, lan nganggo pedhang Saint George.

Mandevilla abang

Dipladenia

Bosen tuku Dipladenia lan kudu mbuwang saben mangsa? Iki ora bakal kelakon maneh. Ketik lan temokake kepiye supaya dheweke bisa urip taun-taun.

pompa wiji ing kebon

Apa lan carane nggawe bom winih

Pompa wiji digunakake kanggo ngirit wektu lan gaweyan amarga ora mbutuhake pupuk. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan bom wiji?

Tanduran heather, cocog kanggo lemah asam

Apa perawatan heather?

Tanduran sing apik banget sing bisa digunakake kanggo dekorasi teras lan kebon, nanging kepiye supaya bisa tetep sehat? Temokake apa sing diarani heather.

Cedrus atlantica 'Glauca' ing kebon

Cedar, konifer hias paling

Cedar minangka konifer sing bakal katon apik ing kebon sampeyan. Gampang tuwuh lan dirawat, menehi iyub-iyub banget lan menehi keanggunan sing nggumunake. Mlebu

Lanta kembang jambon

Kepiye cara tuwuh lantana

Kita nerangake kanthi rinci babagan cara tuwuh lantana, semak belukar sing apik sing ngasilake kembang kanthi warna cerah nalika musim semi lan musim panas. Mlebu

Wit-witan ing taman ing Jerman

Kabeh babagan wit-witan

Wit-witan apik tenan: nyedhiyakake oksigen, shade lan woh, uga ngasilake kembang sing apik. Apa sampeyan pengin ngerti babagan kabeh? Mlebu

Kembang saka Prunus cerasifera 'Atropurpurea'

Prunus, wit kanthi kembang megah

Prunus minangka wit sing duwe kembang sing apik banget, mula ora bisa menehi cadangan kanggo dheweke ing kebon. Ketik banjur temokake kabeh babagan.

Kembang kembang bunga syriacus

7 tanduran njobo cilik

Nggolek tanduran ruangan cilik sing tenan hardy lan gampang dirawat? Temokake 7 sing bisa sampeyan lakoni wiwit dina kaping pisanan.

Herb panci

Cara nandur jamu

Sampeyan ora prelu duwe kebon supaya bisa ngrasakake macem-macem jinis kasebut. Yen sampeyan ora precaya marang aku, coba golek cara kanggo tanduran jamu.

wiji transgenik nyebar ing saindenging jagad

Apa wiji transgenik lan kanggo apa?

Ing kiriman iki, kita bakal ngomong babagan wiji transgenik supaya duwe sawetara ide dhasar lan ngerti apa sing ditindakake. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan iki?

Penasaran babagan tanduran obat

Apa sampeyan ngerti manawa kita wiwit nuladha kewan kanggo nambah kesehatan? Yen sampeyan pengin ngerti babagan iki lan rasa penasaran liyane babagan tanduran obat.

Kembang saka Cornus florida 'Rubra'

Cornus, shrub sing kebak kembang

Apa sampeyan ngimpi duwe kebon utawa teras karo sawetara grumbul sing ngasilake akeh kembang? Yen mangkono, aja ragu-ragu ketemu karo Cornus. Sampeyan bakal tresna mau. ;)

Tanduran Houttuynia cordata 'Chameleon'

Houttynia cordata, tanduran bunglon

Tanduran bunglon minangka tanduran herba rhizomatous sing apik kanthi godhong warna kanthi gampang tuwuh. Apa sampeyan wani ketemu karo dheweke? Mlebu!

Kembang bombax ceiba

Kapan wit mekar?

Meruhi tanduran iki mekar minangka pengalaman sing nyenengake, nanging apa sampeyan ngerti nalika wit mekar? Mboten? Kita bakal ngandhani. Mlebu ;)

serpol utawa thyme semak

Kepiye ciri khas Serpol?

Iki uga dikenal minangka thyme semak lan minangka saus angon, tanduran sing bisa ditemokake utamane ing negara-negara Mediterania.

Kembang hydrangea biru

Apa perawatan hidrangeas?

Kita bakal ngandhani babagan ngurus hydrangea, sawetara grumbul kanthi kembang sing apik sing bisa dekorasi teras utawa kebon sampeyan.

cara garing ara

Kepiye cara garing ara?

Iki cocog kanggo panganan cuci mulut, kanggo ditambahake menyang nedha bengi utawa nedha awan utawa mung minangka sandwich lan sampeyan bisa nggayuh tujuan kasebut.

kécap kanthi nutrisi mangan sing dhuwur

Kabutuhan Mangan ing tanduran

Mangan dianggep dening akeh ilmuwan lan ahli sains minangka salah sawijining mineral paling akeh sing ngasilake urip ing tanduran.

Tanduran Gynura

Gynura, tanduran buludru

Gynura minangka salah sawijining tanduran sing kepengin weruh: duwe rambut ing godhonge sing katon apik banget. Ngerteni.

Vaccinium corymbosum, bilberry

Kepiye cara budidaya blueberry?

Kita nerangake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan blueberry sing tuwuh, semak tahan dingin sing bisa tuwuh ing pot lan ing kebon.

Gandum minangka panandhang tahan kekeringan

Cara nandur germ gandum

Apa sampeyan pengin ngerti cara nandur germ gandum? Yen sampeyan pengin entuk panen dhewe, entuk winih lan winih ing ngisor iki kanthi langkah demi langkah.

Wiji saguaro germin

Kapan nandur kaktus?

Apa sampeyan pengin ngerti kapan nandur kaktus lan carane nggawe dheweke sukses? Yen mangkono, mlebu banjur tututi saran supaya duwe kaktus sing apik.

Euonymus europaeus ing kembang

Napa roket ing kebon?

Bonet minangka tanduran semak sing menarik banget kanggo kebon perawatan sing kurang: tahan suhu, adhem, lan hama banget. Ngerteni.

Stratiote pistia utawa tanduran aptu banyu

Lettuce banyu, tanduran invasi

Lettuce banyu minangka tanduran akuatik sing apik banget sing kudu sampeyan ati-ati: mundhak kanthi cepet, kakehan. Ngerteni.

Kembang tanduran Achillea millefolium

Sinau babagan rahasia ing Aquilea

Aquilea minangka tanduran sing nduweni sifat obat sing apik banget kanggo njaga kesehatan. Kajaba iku, gampang banget dirawat. Temokake.

Bibit oleifera moringa

Kepiye cara germin biji kanthi sukses?

Apa sampeyan wis nyoba germin bibit suwe, nanging durung sukses? Aja padha sumelang. Tindakake saran lan sampeyan bakal bisa ngerteni manawa kahanan sampeyan owah. ;)

Kembang srengenge lan kucing ireng

Tanduran beracun kanggo kucing

Yen sampeyan duwe kucing ing omah lan sampeyan kuwatir pot bisa nyebabake masalah, mlebu lan temokake tanduran sing beracun kanggo kucing.

Tanduran muscipula Dionaea

Penasaran tanduran flytrap

Tanduran flytrap minangka salah sawijining karnivora sing paling penasaran ing jagad iki: jebakane ditutup sanalika serangga nyentuh. Sampeyan pengin ngerti luwih lengkap? Mlebu

camellia minangka tanduran acidophilic

Ngrawat tanduran acidophilic

Apa sampeyan urip ing iklim sing anget lan pengin ngerti cara tetanduran acidophilic? Ngerti tips kanggo nggawe dheweke ayu.

Detil babagan nudil Psilotum

Apa tanduran primitif?

Saiki sampeyan bisa mikir babagan tetanduran primitif sing njajah planet pirang-pirang taun kepungkur, lan bisa uga ana ing omah. Mlebu

jamur anggur sing mengaruhi potong

Jamur saka anggur

Apa sing diarani jamur anggur, kepiye cara nyegah, gejala sing bisa kita deleng lan sawetara perawatan supaya ora ana ing panen

Kembang panciflora Brunfelsia

Brunfelsia, pot utawa tanduran kebon

Yen sampeyan salah siji sing golek tanduran tropis sing gampang dirawat, mesthine sampeyan bakal seneng karo Brunfelsia. Kembange apik banget saengga bisa menehi urip akeh ing omah.

Tanduran Fitttonia verschaffeltii

Perawatan Phytonia

Kita ngandhani apa sing diarani perawatan fittonia, tanduran cilik sing bisa digunakake kanggo dekorasi ing pojok omah sampeyan.

Godhong ulmus glabra

Tanduran ruangan Hardy

Priksa patang tanduran ruangan sing tahan lan proporsional kanggo taman sing paling sithik sing sampeyan impen.

Baki winih karo bibit

Nalika nggawe wiji wiji?

Yen sampeyan pengin entuk tanduran anyar kanthi rega murah, tuku wiji kasebut. Kita kudu ngurus nalika nggawe wiji wiji. Mlebu ;)

Wiji wit apel

Apa bagean wiji?

Sinau babagan macem-macem bagean wiji lan kenapa apik tenan. Thanks kanggo dheweke, jagad iki ditutupi tanduran sing asri lan endah.

Potong godhong tanduran rhubarb

Apa rhubarb?

Iki minangka ramuan sing akeh ditanduri ing kebon, amarga resep sing enak bisa disiyapake nganggo petioles, nanging sampeyan ngerti apa rhubarb kasebut?

Woh-wohan saka Sorbus domestik

Sorbus domestik, rowan umum

Sorbus domesticica minangka wit pedesaan sing apik lan gampang ditanam lan cocog kanggo taman sing kurang sithik, kayata sampeyan. Mlebu ;)

Godhong pakis

Kepiye perawatan pakis?

Kita nyritakake babagan perawatan pakis, sawetara tanduran sing apik banget kanggo dekorasi omah.

Gardenia brkukii nalika mekar

Apa perawatan taman?

Yen sampeyan pengin nghias teras utawa kebon kanthi semak sing menehi kembang sing apik lan wangi, ketik banjur temokake apa sing dadi perhatian taman.

Spesimen Acer palmatum 'Ornatum'

10 jinis maple Jepang

Tanduran sing apik banget ing musim gugur, gampang digodhog. Priksa 10 jinis maple Jepang iki, lan rasakake.

tanduran menek

Bignonias utawa koor trompèt

Bignonia minangka tanduran pendakian lan sabanjure kita bakal menehi sawetara jinis Bignonias, mula priksa, amarga tanduran iki apik.

Godhong poplar putih

Kabeh babagan poplar putih

Poplar putih minangka wit sing mengesankan sing dhuwuré udakara telung puluh mèter lan ndadekake iyub-iyub endah. Ngerti kabeh babagan dheweke. Mlebu

pruning tanduran kayu

Nalika prune tetanduran kayu?

Ora ana sing luwih apik tinimbang motong nalika godhong-godhongan isih ana, nyatane, nindakake nalika semana ngidini tanduran kayu diwenehi bentuk sing dikarepake.

Lansekap suket

Kepiye cara nyebar wiji suket?

Yen sampeyan kepengin duwe karpet ijo ing swarga cilik sampeyan, tututi pandhuan kanggo nyebar suket, lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa bakal entuk lawn sing apik.

Wit ficus

Apa ana wit njero ruangan?

Pengin menehi omah sampeyan warna anyar? Temokake apa ana wit ing njero ruangan lan wit sing bisa digunakake supaya katon biasa.

jinis wicaksana

Macem-macem jinis Salvia

Ing macem-macem budaya, bijak dikenal minangka ramuan sing kuat banget kanggo "ngeculake" lingkungan lan njaga supaya masarakat ora adoh saka energi negatif.

tanduran upholsteri

Jinis tanduran pelapis

Apa sampeyan seneng nikmati karpet sayur ing kebon tanpa mbuwang dhuwit akeh? Priksa tanduran upholsteri.

Wiji astrocaryum

Cara nandur wit kurma

Yen sampeyan ora pengin nglampahi akeh dhuwit kanggo tanduran sing apik iki, apa cara sing luwih apik tinimbang tuku wiji lan deleng tuwuh. Sinau babagan cara nandur wit kurma.

Tanduran lancifolia calathea

Kepiye cara ngrawat kebon omah

Kita menehi kunci kanggo duwe omah sing dihiasi pot sing sehat lan apik. Ketik kanggo ngerti carane ngurus tanduran ing njero ruangan.

Centaurea nigra ing kembang

Kepiye cara nyebar wiji rami?

Bibit hemp minangka tanduran sing tuwuh kanthi cepet sing ngasilake kembang sing endah banget supaya bisa digunakake kanggo dekorasi pojokan teras. Mlebu

Mrica pot

Apa perennial?

Abadi minangka jinis tanduran sing wis ngembangake pirang-pirang langkah adaptasi sing unik. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Tanduran Gaura

Alternatif Ijo kanggo Turf

Apa sampeyan ngimpi duwe karpet ijo sing ora butuh ati-ati? Ketik lan temokake alternatif ekologis kita menyang suket.

Nyebar winih ing pot

Cara nandur wiji ing pot

Newbie kanggo donya kebon? Ketik lan kita bakal nerangake kanthi rinci babagan cara nyebar wiji ing pot. Aja nganti lali.

Kembang wort St.

Properti wort St. John utawa wort St.

Iki minangka ramuan kanggo tanduran, ing Kajaba iku, ana ing kebon, bisa digunakake kanggo nambah kesehatan. Kita ngandhani apa sifat-sifat wort St. John.

Wit ing taman

Pentinge nandur wit

Iki minangka tanduran sing penting banget kanggo urip kanthi ngeculake oksigen sing larang, nanging apa pentinge nandur wit ing kebon?

Bibit sing anyar thukul

Apa penyakit sing bisa diduweni wiji wiji?

Apa tanduran sampeyan mati yen wis thukul? Sampeyan ora bakal kelakon maneh. Ketik lan kita bakal ngandhani carane sampeyan bisa nyegah penyakit sing kena pengaruh bibit.

Cornicabra ing lapangan

Tumbuh cornicabra ... ing kebon?

Cornicabra minangka wit cilik sing tuwuh alami ing pedesaan Mediterania, nanging ... apa sampeyan bisa nindakake ing kebon? Ngerteni.

Cherry vs pillory

Bedane ceri lan gandum

Sanajan buah kasebut katon padha karo woh-wohan sing padha, ana bedane antara ceri lan picotas, sanajan kudu diarani yen kalorone apik banget.

Gobis abang

Tanduran kubis abang

Kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan tuwuh salah sawijining tanduran hortikultura sing paling ayu: kubis abang. Mlebu

Anyelir kuning ing pot

Tanduran apa sing bisa ditandur ing pot?

Ora yakin manawa tanduran endi sing bisa ditandur ing pot? Aja kuwatir: mlebu lan kita bakal mangsuli pitakon sampeyan. Aja ngenteni maneh kanggo dekorasi teras. ;)

carane mbagi tanduran

Cara mbagi tanduran

Temokake cara tandurane dipecah lan kepiye cara ditandur maneh, dadi informasi sing sampeyan aja lali.

wit anjir lan wit anjir

Hama lan penyakit wit anjir

Wit anjir uga minangka wit sing gampang kena hama lan penyakit, mula cathet lan sinaoni cara gampang nglawan hama kasebut.