Arum ing wulan Oktober

Tanduran gondho ing pot

Apa gondho sampeyan bisa nandur ing wulan Oktober? Jinis apa pot kembang apa sampeyan kudu nandur ing omah? Kapan dheweke bakal diwasa? Kepiye sampeyan kudu ngurus dheweke? Iki sithik tanggalan potong menehi wangsulan cepet.

Aku nemokake amarga aku mutusake tetanduran gondho ngancani sayuran ku pot kembang lan amarga aku seneng banget babagan butuh peterseli lan menyang teras kanggo ngethok, kaya apu. Saben spesies dadi siji pot utawa tanduran, amarga sawetara gondho invasi, kayata tarragon utawa mint. Lan uga amarga kadang-kadang bisa narik sawetara hama lan mula luwih gampang diisolasi.

  • Taman cress. Sows langsung ing garis 12-15 cm. Germinasi cepet. Irigasi langsung lan asring. Aja kena sinar srengenge langsung. Godhong sing bisa dipangan.
  • Chervil. Sows langsung minimal 5 liter panci utawa tandur kanthi misahake 15 cm ing antarane tanduran. Sow ing lemah sing lembab lan teduh. Panen sawise 6-8 minggu. Mbanyoni akeh, njaga asor saka landasan. Panganggone kuliner.
  • Parsley. Sows langsung ing pot paling ora 5 liter. Germinasi ing 15-30 dina. Panen sawise 3 wulan. Mbanyoni kanthi teratur, njaga kelembapan landasan. Panganggone kuliner.
  • Thyme. Sows langsung ing pot paling sethithik 10 liter. Saluran gedhe lan irigasi sithik banget. Ora mbutuhake pelanggan. Iki ngidini budidaya njero ruangan, ing papan sing cerah. Panganggone kuliner.
  • Suket Kucing. Sows langsung ing wadhah kanthi ambane minimal 10 cm. Germinasi cepet. Mbanyoni sing entheng lan asring, njaga asor ing landasan. Iki dipangan dening kucing, nambah pencernaan lan ngilangi bola rambut ing sistem pencernaan.
  • Arugula. Sows langsung ing pot paling ora 3 liter. Germinasi ing 8-10 dina. Panen ing 6 minggu. Mbanyoni akeh, njaga asor saka landasan. Bisa dipangan
  • Kanon. Sows langsung ing pot minimal 5. Perkecambahan ing 8-10 dina. Panen ing 6 minggu. Mbanyoni kanthi teratur, njaga kelembapan landasan. Bisa dipangan

Informasi liyane: tanduran aromatik


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.