Herbarium virtual

Quercus humilis kabeh

Quercus humilis

Dina iki kita bakal ngomong babagan jinis oak. Yaiku oak. Dikenal kanthi jeneng ilmiah Quercus humilis lan uga ...
O

Quercus robur, oak jaran

Yen sampeyan saka sisih lor Spanyol utawa yen sampeyan urip ing iklim sing adhem, bisa uga luwih saka sepisan ...