Herbarium virtual

Woh saka Physalis peruviana

Cape gooseberry (Physalis peruviana)

Ana tanduran sing, supaya bisa nikmati, sampeyan kudu nyelehake ya utawa ya ing lemah, nanging ana liyane kayata Physalis peruviana sing tuwuh uga ...
Ulmus

Ulmus

Dina iki kita bakal ngomong babagan wit sing, ing wektu tartamtu taun, ilang kabeh godhonge mung tetep ana ing cabang sing kosong. Aku ngerti ...
Godhong cilik ulmus godhong

Ulmus suntingan

Ulmus minor minangka salah sawijining wit godhong sing tuwuh ing kebon medium nganti gedhe. Tingkat pertumbuhane cepet, lan ...
umbilicus rupestris

umbilicus rupestris

Ana sawetara tanduran sing tuwuh yen sampeyan kudu duwe kebon utawa ditandur ing njero omah. Ana sawetara jinis tanduran sing tuwuh ...
Utricularia minangka tanduran karnivora

Utrikel

Utricularia minangka tanduran karnivora sing rupane alus lan bisa ngasilake kembang cilik. Akeh sing duwe banyu ing njero banyu, ing rawa, ...
Kembang Utricularia graminifolia murni

Utricularia graminifolia

Ana sawetara jinis tanduran karnivora: ana sing katon banget, kayata sarracenia, nanging ana liyane sing ora katon, kayata ...