Ayo nyebar! Piranti lan aksesoris

Tunas ing cangkir yogurt

Sampeyan bisa nggawe bibit krasan, nganggo cangkir yogurt

Akhir minggu iki kita bakal tanduran. Aku wis maca tanggalan panen september lan aku wis milih palawija sing ditandur pungkasan wulan iki utawa ing wulan Oktober: apu, chard, endives, wortel lan kembang kol. Dadi aku bakal butuh wiji kabeh iki lan sawetara aksesoris. Nanging, khusus, apa sing dibutuhake kanggo nyiyapake pot kembang utawa kebon kutha?

Sajrone fase sing beda-beda sing ditandur, kita butuh sawetara aksesoris lan alat khusus. Ing kebon cilik, kayata ing omah, alat kasebut beda karo sing digunakake ing kebon lemah.

Kepiye cara nandur wiji, kita bakal tuku ing toko khusus (uga bisa dituku online) sing cocog karo pamilihan sing dipilih.

Kita bakal butuh lemah wiji, sing ora liya yaiku substrat kompos sing asor supaya ora ngobong oyot cilik.

Kanggo germination wiji, bakal digunakake winih winih, kita bisa tuku utawa nggawe cangkir yogurt, kaya sing dituduhake ing kiriman kasebut Lettuce pot.

Kita bakal nggunakake spanduk kanggo nulis apa sing wis ditandur. Ing minggu pisanan bisa migunani banget, amarga nganti germin utawa tuwuh sawetara sentimeter maneh, angel yen kita mbedakake jinis panen apa, apamaneh yen kita wiwit nggawe kebon kutha.

Sampeyan bisa nggawe spidol gawean nganggo tusuk gigi lan karton, nanging ana liyane sing tahan, ing bahan plastik, sing didol ing toko khusus. Label iki nggampangake organisasi lan dekorasi banget yen diwenehi warna, utawa uga kanthi bentuk sayuran sing kita tuwuh.

Sawise wiji wis germin, kita bakal kudu transplantasi. Iki kudu dibutuhake landasan utawa kompos sing ngasilake lemah sing langka ing kebon kita.

Lan kita bakal milih wadhah: panci, tandur, tuwuh tabel o bacsac.

Kanggo kebon cilik ing teras kita, ing panci, tanduran, bacsac utawa ing meja budidaya, kita ora butuh alat akeh. Disaranake golek sawetara alat tangan, kayata sekop, cangkul utawa garu, kanggo nindakake transplantasi lan sawetara gerakan bumi, uga gunting pemangkasan. Kanggo banyu, kita bakal nggunakake a mbanyoni bisa lan yen kudu ngetrapake perawatan utawa banyu ing wiji, kita bakal nggunakake panyemprot tangan

Informasi luwih lengkap - Tanggalan Potong September, Lettuce pot, Chard pot, Pot kembang, Substrat kasebut, Tabel budidaya, Bacsac: wadhah tekstil, Piranti kanggo budidaya


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.