Mesin pemotong rumput robot paling apik

Apa sampeyan pengin suket bisa motong awake dhewe? Tanpa mangu-mangu, iki minangka salah sawijining wayah nalika sampeyan bisa seneng ngrasakake kebon ing taman iki, amarga minangka tugas sing kepenak banget sanajan ana ing musim paling panas ing taun iki, amarga sampeyan bisa ngontrol kanthi nggunakake mobile.

Saiki sampeyan duwe karpet ijo sing bisa dirawat kanthi apik karo mesin pemotong rumput robot, nanging ora mung siji wae, nanging sampeyan bakal ngerti sadurunge yen kualitas kasebut apik banget.

Rekomendasi kita

Kita wis ndeleng sawetara model sing menarik banget, nanging yen sampeyan pengin ngerti model sing paling disaranake, yaiku:

Kaluwihan

  • Cocog banget kanggo pekarangan 350 meter persegi
  • Klebu kabel perimeter 100 meter lan batere ion lithium
  • Biaya mung 45 menit
  • Suket sing sampeyan potong wis disebar rata
  • Sawise pemetaan pertama, sistem Indego bakal menehi saran program sing cocog kanggo ukuran pekarangan sampeyan.
  • Meneng wae

Kekirangan

  • Ora bisa dikontrol liwat ponsel
  • Ngelingi area pekarangan sing disaranake, mesin rumput robot iki bisa uga ora cocog kanggo sampeyan
  • Sampeyan kudu njaga supaya ora direksa udan

Model mesin pemotong rumput robot paling apik

Sale
Gardena SILENO minimal 250...
1.003 Ulasan
Gardena SILENO minimal 250...
  • Konektivitas lengkap: Aplikasi Bluetooth intuisi Gardena (perlu registrasi online) supaya gampang dipasang lan gampang ditangani: minimal SILENO bisa dioperasikake saka jarak nganti 10m
  • Pro-bisu: mung 57 dB(A) iku paling sepi ing kelas lan mulane ora ngganggu sapa wae nalika ngethok
  • Kecerdasan buatan sing tepat: browser berpengalaman sing ngatur lorong sing sempit lan sudhut sing sempit amarga fungsi CorridorCut
Yard Force EasyMow260 -...
264 Ulasan
Yard Force EasyMow260 -...
  • Sel lithium-ion kanthi batere 20 V 2,0 Ah sing kuat. Lebar pemotongan: 160 mm. Dhuwur nglereni: 20mm-55mm (3 level)
  • Fungsi pemangkasan pinggiran supaya kebon tetep rapi
  • Gampang digunakake lan gampang dioperasikake supaya gampang nangani nalika nyetel wektu.
Sale
Mesin pemotong rumput Bosch Robot ...
950 Ulasan
Mesin pemotong rumput Bosch Robot ...
  • Sistematis lan cepet: teknologi logika nggambar pesawat ing pekarangan lan ngidini nglereni garis paralel sing efisien sajrone luwih cepet
  • Manajemen bagean sempit: optimal kanggo bagean nganti sudhut 75 cm ing antarane kabel (ora perlu nggunakake kabel pandhuan)
  • Fungsi tanggalan otomatis: indego kanthi otomatis ngitung program nglereni khusus sing dioptimalake kanggo ukuran pekarangan sampeyan
Mesin Pemotong Rumput Robot UYZ...
  • ★ Cagak ekstensi sing entheng lan gampang digunakake bisa digunakake kanggo motong papan sing angel digayuh, contone wit.
  • ★ tameng lebu bisa nyedhiyani keamanan ekstra lan trimmer nguripake menyang trimmers kuat lan pekarangan edger trimmers.
  • ★ dirancang kanthi ergonomis kanggo panggunaan sing gampang lan gampang ing kebon sampeyan
Greenworks Optimow...
52 Ulasan
Greenworks Optimow...
  • PERFORMANCE Dhuwur lan bisa dipercaya - Cocog kanggo pekarangan nganti 500m2 (ukuran medium) sanajan ana kemiringan, mung nyetel lan pasang ing mesin pemotong lan kanthi meneng bakal ngethok pucuk pekarangan saben dina supaya tetep sampurna, kanthi otomatis ngisi daya ing antarane potongan.
  • A GREENER, LUSHER LAWN LAN LAIN GRATIS WAKTU - Mbebasake dhewe saka ngethok, mesin pemotong rumput otomatis ngethok sawetara milimeter lan ninggalake potongan ing lemah, nyedhiyakake kelembapan lan nutrisi kanggo pertumbuhan sing subur lan sehat.
  • EASY TO SET UP - Pasang kabel pandhuan ing pinggir pekarangan, aman nganggo pasak, tambahake stasiun pangisi daya, sambung menyang aplikasi ing ponsel sampeyan kanggo ngontrol pemotongan mesin pemotong otomatis, ora ana wifi sing dibutuhake.

Robomow PRD9000YG

Yen sampeyan nggoleki robot kanthi regane dhuwit kanthi apik, sampeyan bisa duwe pekarangan sing apik banget nalika sampeyan nglampahi wektu kanggo nindakake perkara liyane, iki minangka model sing bakal sampeyan minat. Desaine solid lan kompak, cocog kanggo makarya nganti 300 meter persegi.

Mung bobote 13,7kg, lan meh ora rame (69 dB), mula ora bakal ganggu sampeyan yen sampeyan duwe acara sing direncanakake ing situs kasebut dina kasebut.

YARDFORCE SA600H

Iki minangka model kanthi kinerja sing bisa dipercaya, sing duwe layar tutul sing praktis banget amarga sampeyan bisa program dina sing pengin ditindakake. Kajaba iku, yen pekarangan duwe slope sampeyan ora kudu kuwatir: bakal bisa mlaku sanajan ana kemiringan nganti 50%!

Bobot 8,5kg lan ngetokake swara 75 dB, saengga sampeyan bisa duwe suket nganti 450 meter persegi kaya sing dikarepake tanpa gaweyan.

Worx WR101SI.1

Mesin pemotong rumput robot digawe saengga wilayah paling sempit ing karpet ijo iku sampurna. Sing diarani Worx WR101SI.1. Nduwe sensor udan, sampeyan bisa ngontrol saka ponsel… apa maneh sing njaluk dijaluk?

Boboté 7,4kg, lan ngetokake swara 68dB. Tanpa mangu-mangu, iki minangka model sing dirancang kanggo nggarap rumput nganti 450 meter persegi tanpa ngganggu kulawarga.

Mesin Potong Rumput Robot GARDENA R40Li

Apa sampeyan manggon ing wilayah sing udan asring utawa ora diduga? Yen mangkono, sampeyan kudu golek mesin pemotong rumput robot sing nolak supaya ora ana kejutan, kayata Gardena R40Li, sing cocog kanggo pekarangan sing jubiné nganti 400 meter persegi.

Bobot 7,4kg lan sepi banget (mung 58dB), iki minangka pilihan sing kudu dipikirake, amarga bisa digunakake ing lereng nganti 25%.

McCullochRob R1000

Yen sing sampeyan goleki yaiku robot sing bisa njaga pekarangan wiyar nganti 1000 meter persegi, lan duwe desain sing elegan, kanthi model iki sampeyan bakal bisa nikmati kebon sampeyan sadurunge.

Bobot 7kg, lan ngetokake swara 59 dB, mula ora bakal angel disimpen.

Worx Landroid L WiFi Mesin Pemotong Rumput

Iki minangka mesin pemotong rumput robotik sing cocog banget kanggo permukaan sing jembar banget, lan kanggo wong-wong sing pengin ngontrol robot saka ponsel. Sampeyan bisa program wektu sing pengin diwiwiti, lan sampeyan ora prelu kuatir amarga duwe sistem anti-nyolong (miturut kode) lan sensor ultrasonik sing bakal nyegah tabrakan.

Yen ngomong babagan bobote, ukurane 10,1 kg, lan amarga ora rame, dadi model sing sampeyan aja ketinggalan yen duwe pekarangan nganti 1500 meter persegi.

Pandhuan tuku kanggo mesin pemotong rumput robot

Pandhuan tuku mesin pemotong rumput Robot

Kepiye milih siji? Yen sampeyan wis mutusake keputusan, apa sampeyan mesthi ora ragu-ragu, bener? Aku bakal nyoba ngatasi kabeh ing ngisor iki:

Lumahing pekarangan

Kabeh model mesin pemotong rumput robotik (sabenere, lawnmower) dirancang supaya bisa digunakake kanthi apik ing permukaan tartamtu. Iki ora ateges sampeyan ora bisa nindakake ing kebon sing luwih gedhe, nanging sampeyan bakal luwih larang lan sampeyan bakal nglampahi luwih saka kudune.

WiFi, ya utawa ora?

Iku gumantung. Mesin pemotong rumput robotik kanthi WiFi luwih larang tinimbang sing ora duwe, sanajan sejatine dheweke luwih kepenak bisa ngontrol liwat ponsel.

Tahan udan?

Yen sampeyan manggon ing wilayah sing udan kanthi rutin, tanpa mangu-mangu, sampeyan kudu golek model sing tahan udan supaya ora nemoni masalah. Nanging yen, ing sisih liya, sampeyan ana ing papan sing meh ora udan, ora prelu.

Bising

Kurang swara sampeyan bakal saya apik. Ana macem-macem level desibel lan masing-masing padha karo jinis swara. Yen kita ngomong babagan mesin pemotong rumput robotik, sing ngetokake antara 50 dB lan 80 dB, sampeyan kudu ngerti manawa sing paling sepi bakal nggawe swara padha karo sing ana ing kantor sing sepi, lan sing paling rame sing digawe lalu lintas kutha.

Anggaran

Anggaran sing kasedhiya, pungkasane, apa sing paling akeh dideleng. Dadi, manawa sampeyan duwe sithik utawa akeh, aja kesusu golek mesin rumput robot. Deleng, bandhingake rega, waca pendapat saka pembeli liyane yen bisa,… Dadi, sampeyan mesthi bakal tuku sing sampurna.

Ngendi bisa tuku mesin rumput?

Ngendi tuku mesin pemotong rumput robot

Amazon

Ing Amazon, dheweke adol kabeh, lan mesthine uga duwe katalog mesin pemotong rumput robot kanthi rega sing beda. Disaranake dipikir, amarga sampeyan uga bisa maca pendapat saka para pembeli.

Pengadilan Inggris

Ing El Corte Inglés, dheweke adol pirang-pirang barang, nanging duwe sawetara model mesin rumput robotik. Sanajan ngono, menarik kanggo ngunjungi situs web utawa toko fisik dheweke duwe model kualitas apik.

Kepiye cara njaga mesin pemotong rumput robot?

Sanajan mesin kasebut praktis bisa digunakake dhewe, penting kanggo nindakake tugas pangopènan kanthi rutin. Mula, aja ragu ngresiki kanthi nganggo kain garing lan copot sisa suket sing dipotong nganggo sikat alus sing bisa uga tetep ana ing rodha lan / utawa as. Kajaba iku, sampeyan kudu priksa manawa agul-agul nglereni wis sampurna, yen ora, sampeyan kudu ngganti.

Babagan panyimpenan, elinga yen sampeyan kudu tetep condong ing kabeh rodhane ing panggonan sing garing lan dilindhungi saka srengenge langsung. Lan, mesthine aja lali ganti batere yen sampeyan wis ngerti yen wis entek.

Muga-muga sampeyan wis sinau akeh babagan mesin rumput robot lan bisa milih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Aja lali ngunjungi pandhuan blanja liyane, kalebu sampeyan bakal nemokake:

Yen sampeyan seneng, sampeyan uga bisa ndeleng perbandingan babagan lawnmowers paling apik dianyari kanggo taun iki.