Kasus Claudi

Liwat bisnis kulawarga, aku mesthi ana gandhengane karo jagad tanduran. Pancen nyenengake yen bisa nuduhake ilmu lan bisa nemokake lan sinau nalika dakwartakake. Simbiosis sing cocog banget karo sesuatu sing aku seneng banget, nulis.