Perawatan kaktus echinopsis oxygona

Kaktus ochgopsis echinopsis

Yen sampeyan bagean saka klompok penyayang kaktus, tanpa mangu-mangu, sampeyan kudu duwe salah sawijining spesies sing paling apik ing omah, yaiku Echinopsis oxygona, amarga iki spesies sing apik banget sing bakal nggawe teras sampeyan asli lan istimewa.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan spesies iki lan perawatane, aja mandheg maca artikel iki, wiwit saiki kita bakal menehi informasi supaya sampeyan ngerti kepiye nggayuh tuwuh lan pangembangan sing apik saka Echinopsis oxygona.

Perawatan kaktus echinopsis oxygona sing dibutuhake

perawatan kaktus Echinopsis oxygona

Iki minangka kaktus sing duwe bentuk bola lan umume ora biasane dhuwur, amarga mung tekan 30 sentimeter.

Sing nggawe spesies iki dadi terkenal yaiku kembang-kembang lan nalika musim semi pungkasan lan matur nuwun a area lateral batang, nggawe kabeh kaktus katon apik banget. Kembangé gedhe banget amarga biasane Diameter 12 sentimeter lan apik banget.

Umume cenderung duwe warna pink nanging uga wis ana kasus kembang putih. Sawise mekar banjur dadi tanduran sing apik sing nambah warna lan urip ing kebon sampeyan.

Minangka kanggo kasarasan lan budidaya Kita bisa ujar manawa kaktus jinis iki ngucapke matur nuwun banget.

Nalika nggoleki pot kanggo nandur kaktus, sampeyan bakal kuwatir amarga wis ojo jero banget lan amarga jembar. Sampeyan uga kudu njupuk bahan kasebut, amarga sampeyan kudu golek bahan sing bisa napas kayata keramik supaya kaktus bisa tuwuh tanpa masalah.

Yen kita mikir babagan substrat, iki mesthine a landasan khusus kanggo perawatan kaktusIng jalur iki sampeyan kudu ngati-ati, utamane karo banyu, sampeyan ora kudu ngluwihi jumlah cairan iki amarga kedadeyan sing padha biasane kedadeyan ing tanduran sing subur, kelembapan berlebihan bisa ngrusak oyot.

Sajrone preinan musim panas sampeyan kudu nyiram tanduran seminggu kepungkur, nanging ing mangsa adhem sampeyan kudu nindakake saben wulan sewulan.

Yen sampeyan prihatin babagan suhu, sampeyan kudu ngerti manawa tanduran iki cenderung srawung karo musim panas, nanging ing mangsa adol, kedadeyan sing disaranake, mula dianjurake kanggo nyelehake ing njero omah lan supaya tanduran iki duwe ngembang apik Sampeyan kudu mbayar kaktus saben wulan lan nambah jumlah sing padha nalika sampeyan ngombe.

Apa jinis kaktus iki gampang dirawat?

kembang kaktus Echinopsis oxygona

Cacti umume minangka tanduran sing gampang dirawat lan mung yen sampeyan ngluwihi irigasi bisa nyebabake masalah gedhe lan banyune kudu pas lan yen sampeyan ngluwihi jumlah kasebut, bisa nyebabake oyot Echinopsis oxygona bisa bosok.

Masalah liyane sing bisa dideleng yaiku a wabah dening mealybug pondokanYen kedadeyan kasebut sampeyan kudu ngresiki nganggo sabun khusus kanggo tanduran iki.

Yen ngomong babagan reproduksi, kita kudu ngerti Echinopsis oxygona Mengkono liwat potongan utawa wiji.

Disaranake supaya ana kanthi stok amarga sampeyan mung kudu nandur loro ing pot liyane lan ngenteni tanduran bakal tuwuh. Merata sampeyan kudu ati-ati karo srengenge lan sampeyan kudu nyelehake landasan khususKaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan mung kudu ngetutake seri perawatan sederhana kanggo ndeleng cara tuwuh lan dadi kaktus sing luar biasa.

Yen sampeyan seneng tetanduran lemak, aja mikir sadurunge sadurunge golek spesies sing istimewa kaya Echinopsis oxygona. Kanggo sing kembang ayu Sampeyan bisa menehi sentuhan warna-warni ing kebon sampeyan, nanging sing paling apik babagan jinis tanduran iki yaiku sampeyan ora prelu duwe akeh ilmu ing wilayah kebon supaya bisa ngrasakake tuwuh lan ndeleng kembang sing luar biasa.

Dadi yen sampeyan seneng kaktus, sampeyan kudu duwe salah siji tanduran ing kebon sampeyan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Analia andrade ngandika

    Penjelasan sing apik banget, aku kudu ngerti babagan pupuk kasebut. Matur nuwun.

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Hai Analia.
      Disaranake nggunakake pupuk kanggo kaktus, sing wis adol siyap digunakake ing nursery.
      Mesthine, sampeyan kudu ngetutake instruksi sing kasebut ing kemasan.
      Greetings.

  2.   Herve ngandika

    Good evening,
    Aku wis suwe duwe kaktus sing apik iki, sejatine aku ora peduli karo dheweke, nanging saben taun menehi kembang-kembang sing endah kanthi durasi sing sithik lan apik banget, wis tuwuh dadi saya gedhe. ngerti carane nggawe supaya luwih akeh papan. Aku wong anyar babagan masalah iki.
    Apa sampeyan bisa ngirim prosedur kanggo menehi papan luwih akeh?
    Cathetan: Aku bisa ngirim foto yen perlu kanggo nuduhake prosedur (critakake carane ngirim foto pf).
    Matur nuwun kanthi sanget Herve

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Hai Herve.

      Yen sampeyan butuh luwih akeh ruangan, sampeyan bisa nandur ing pot sing luwih gedhe. On artikel iki kita nerangake kepiye cara tanduran ditanam.

      Yen ora ragu-ragu, takon kita 🙂

      Greetings.