Produk paling apik kanggo ngilangi siput lan slug

mbusak keong lan slug

Yen sampeyan duwe kebon utawa kebon, sing paling ora dikarepake yaiku serangga kanggo njupuk tanduran, utawa supaya katon godhong-godhongan digodhog. Yen sampeyan nemoni masalah iki, sampeyan uga pengin ngilangi siput lan siput, uga semut lan serangga liyane sing ngancam tanduran sampeyan.

Nanging apa produk sing paling efektif kanggo ngilangi siput lan slug? Kita bakal ngandhani ing ngisor iki ing pandhuan iki kanthi produk paling apik ing pasar.

Ndhuwur 1. Produk paling apik kanggo ngilangi siput lan slug

Pros

  • Bisa digunakake kanthi apik ing kahanan asor.
  • Tumindak kasebut kanthi kontak karo siput lan siput lan ingesting.
  • Iki digunakake kanggo keperluan domestik lan ing papan sing mbukak.
  • Bisa ditambahake ing wit-wohan.

Contra

  • Yen sampeyan duwe kebon utawa kebon sing gedhe, bisa larang.
  • Sawetara semut (utawa serangga liyane) bisa njupuk produk kasebut.
  • Produk kasebut ora trep kanggo ditrapake ing wadhah sabanjure.

Produk paling apik kanggo ngilangi siput lan siput

Anticaracoles Talquera 250 gr

Iki minangka pembunuhan jinis umpan mikrogranulasi. Bakal tumindak kanthi kontak lan konsumsi lan tahan lembab.

Anticaracoles alami. Perlindhungan alami saka siput lan siput. 100% bahan alami

Digawe nganggo bahan alami, yaiku ora mbebayani tumrap manungsa uga kewan ingon. Tahan asor lan minangka perlindungan alami tumrap kewan siput lan siput.

Perlindhungan Tanduran Organik Omah lan Taman C&G saka Slug and Snail 500ml | Non-beracun adhedhasar 100% tetanduran

Produk ekologis kanggo hama siput lan siput kanthi bentuk semprotan. Bisa digunakake yen ana kewan ingon, bocah utawa kewan galak lan sampeyan duwe alangi protèktif tahan lama.

Keong CaraKol 1 Kg - Ngilangi slug

Sampeyan bisa njaga jinis gastropod apa wae. Babagan a umpan granular tahan udan lan angin sing tumindak kanthi kontak lan ngombe.

Envii Feed & Fortify - Pengusir slug organik sing uga nambah tuwuhing tanduran lan aman kanggo kewan ingon

Iki minangka bumi sing diatomasi sing bisa nggawe penghalang sing ngalangi slug lan siput supaya ora nyedhak. Sanalika nambah pangembangan tanduran (kanggo silikat wesi).

Pandhuan tuku kanggo produk kanggo ngilangi siput lan slug

Yen sampeyan duwe kebon, kebon utawa mung panci lan sampeyan ngerti yen godhong digigit utawa ndeteksi ana siput utawa siput, ing kene kita menehi pandhuan kanggo tuku produk sing bakal mbantu sampeyan nglawan.

Lan ing pasar, sampeyan bakal nemokake macem-macem produk, sing diwenehi rega, jinis lan keracunan kanthi beda.

Tipo

Ing pasar, sampeyan bisa nemokake beda jinis produk kanggo ngilangi siput lan slug, kayata:

  • Bubuk. Dheweke umum banget amarga dilebokake ing ndhuwur tanduran kanthi cara sing gampang banget lan nglindhungi kabeh sing ana ing sekitare.
  • Granulated. Mirip karo sing sadurunge, bentuk granit sing dipasang ing lemah. Dheweke duwe kaluwihan sing bisa ditahan ing lemah, amarga bisa uga dicampur kanggo nglindhungi permukaan lan njero ruangan.
  • Jebakan. Efektif amarga narik slug lan siput lan njamin supaya ora metu.
  • Semprotan Kanggo nyemprotake ing tanduran. Kerugian utamane yaiku yen angin utawa srengenge, produk kasebut ora bisa bertahan nganti pirang-pirang jam.
  • Cairan Kanggo digunakake ing cedhak tanduran, dicampur karo banyu, supaya bisa ngilangi permukaan lan njero bumi.

Keracunan

Umumé, lan kajaba kasebut ing paket, meh kabeh produk kanggo ngilangi siput lan siput beracun, ora mung kanggo kewan iki, nanging uga kanggo kucing, segawon lan manungsa.

Mula, sampeyan kudu ati-ati banget nalika nangani lan nyemprotake. Coba adohake bocah lan ingon-ingon saka produk supaya ora ana kacilakan.

Rega

Rega produk kanggo ngilangi siput lan siput cukup beda-beda. Gumantung saka merek, jinis produk, jumlah, lsp. sampeyan bisa uga nemoni kesenjangan sing cukup gedhe. Nanging produk kasebut saka 5-6 euro paling "dhasar", dene sing liyane kanggo panggunaan profesional bisa larang banget (baline efektif banget).

Kepiye cara nyingkirake siput lan slug?

Kepiye cara nyingkirake siput lan slug?

Penyebaran siput lan siput ing kebon sampeyan utawa ing tanduran sampeyan bisa mateni tanduran yen sampeyan ora ngobati. Nindakake, ora mung duwe bahan kimia, nanging uga obat ing omah bisa digunakake, padha utawa luwih efektif tinimbang sing sampeyan tuku ing toko khusus.

Obat ing omah kanggo ngilangi

Yen sampeyan ora pengin nggunakake bahan kimia ing kebon utawa tanduran lan sampeyan kudu nyingkirake siput lan siput, sampeyan bisa milih obat ing omah sing bisa ngrampungake.

Antarane, disaranake:

  • Dijupuk siji-siji. Loro slug lan siput. Mesthine, sampeyan duwe risiko yen ana sing ndhelik, lan bisa direproduksi.
  • Karo kopi. Siput uga siput ora ngidinke ambune. Mula, nyelehake lapangan kopi utawa lemah ing lemah iku efektif banget. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu nggawe lapisan sing lancip karo produk iki, sing bakal menehi nutrisi kanggo tanduran.
  • Awu. Iki minangka pilihan liyane sing sampeyan duwe, amarga bisa nyegah obat. Masalahe yaiku kanggo tanduran ora sehat kaya sing sampeyan kira.
  • Bawang Putih Ngambil papak lan dipotong banjur disebar ing lemah tanduran bakal efektif banget supaya siput lan slug tetep telas. Lan uga tanduran ora bakal rusak.

Ana luwih akeh obat ing omah sing bisa sampeyan coba, apamaneh yen ana gastropoda iki isih tetep bisa ditrapake sadurunge.

Napa slug lan siput metu?

Sing pertama sampeyan kudu ngerti babagan siput lan siput yaiku biasane ora katon nalika awan, nanging luwih seneng peteng lan wengi metu saka papan ndhelik lan nindakake perkara kasebut. Mula esuk nalika sampeyan nemokake karusakan sing bisa ditindakake ing kebon utawa kebon. Nanging kenapa dheweke metu?

Ana rong faktor sing nyebabake munculé loro bug kasebut. Salah sijine yaiku asor. Slug lan siput padha karo lingkungan sing lembab, uga wilayah sing ana banyu, amarga luwih gampang hidrasi lan / utawa bisa mubeng.

Faktor nomer loro sing nyebabake kedadeyan yaiku suhu antara medium lan anget. Ing kene bakal gumantung karo sawetara faktor, lan yen musim salju adhem banget lan bayu, dingerteni yen musim panas bakal luwih tenang amarga ora bakal ana kewan kasebut; lan yen musim panas panas banget lan garing, mula bakal ana kewan sing kurang.

Tuku ngendi

Yen sampeyan luwih seneng ndeleng opsi liyane saliyane rekomendasi sing wis digawe, ing ngisor iki sawetara toko sing uga menarik kanggo produk sing diduweni.

Amazon

Amazon, tanpa mangu-mangu, situs web sing bakal nemokake kabeh jinis produk, lan, mesthine minangka produk kanggo ngilangi siput lan slug iku salah sijine.

Katalog kasebut jembar, sanajan ora padha karo produk liyane, nanging sampeyan duwe sawetara merek sing dicoba adhedhasar apa sing sampeyan butuhake.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin sampeyan bisa nemokake bagean sing fokus ing kebon. Lan ing kana dheweke duwe sawetara produk kanggo ngilangi siput lan slug.

Sanajan ora duwe katalog sing padha karo Amazon (ing babagan jumlah), produk sing adol biasane didol banget lan saliyane sing paling misuwur.

Lidl

Lidl biasane nggawa produk sing gegandhengan karo kebon saka wektu. Ing kasus iki, luwih gampang kanggo sampeyan nemokake kanthi online, nanging uga ing akeh toko sampeyan bakal duwe produk kanggo nyisihake siput lan siput.

Apa sampeyan kudu menehi hasil karo rong critter iki? Apa produk sing disaranake kanggo ngilangi siput lan siput?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.