Kepiye milih set kebon?

Set taman kudu tahan cuaca

Akeh wong seneng nikmati santai ing taman utawa teras. Mula ora kaget yen ana macem-macem set kebon ing pasar. Iki bisa digawe saka tabel kanthi kursi, meja kanthi kursi tangan lan sofa, utawa meja kanthi kursi santai. Sing paling apik babagan paket kasebut yaiku bareng-bareng lan katon apik ing njaba.

Yen sampeyan golek prabotan ruangan sing apik kanggo omah, aku saranake supaya tetep maca. Kita bakal ngomong babagan babagan kebon sing paling apik, aspek apa sing kudu dipikirake sadurunge tuku lan endi sing arep dituku.

🥇 Taman paling apik 🥇

Kode:

Antarane kabeh kebon kebon, sing paling apik yaiku Keter Emma. Nduwe evaluasi sing apik banget saka para pembeli, sing umume wis wareg banget. Iku kalebu meja, sofa loro-kursi lan loro kursi tangan individu kanthi bantal poli katun kanggo nolak njobo. Desain mebel modern lan digawe saka rotan rata. Cocog kanggo nolak kahanan cuaca.

Pros

Taman iki duwe kauntungan yaiku perakitan gampang nggunakake sistem klik go. Kajaba iku, warna lan desain mebel kasebut apik banget ing jinis eksterior.

Contra

Gumantung saka kabutuhan, set kebon iki bisa uga ora disetel kanthi lengkap. Dheweke dudu perabotan sing paling pas lan nyenengake kanggo mangan awan utawa nedha bengi, utawa bisa uga cilik banget kanggo sawetara wong.

Pilihan saka kebon sing paling apik

Yen sampeyan durung yakin karo sing paling penting nalika nerangake babagan kebon, ora ana masalah. Amarga isih ana akeh model ing pasar, mula gampang golek model sing cocog karo kita. Kanggo nggampangake tugas kasebut, kita bakal menehi komentar babagan pilihan enem set taman paling apik.

PRODUK INDOOR / LUAR SET 2 ARMCHAIRS 1 TREE MODEL TREE WITH CONJINES

Kita miwiti dhaptar kanthi set Garasi Taman Rumah, kasusun saka meja lan loro kursi lengen kanthi bantalan. Bahan-bahan saka furnitur kasebut digawe kanthi kualitas dhuwur lan cocog kanggo elemen kasebut. Kajaba iku, amarga desaine bisa dadi ayu ing njero omah lan ing njobo.

Set Taman outdoor PRO GARDEN: Taman, Teras

Ing papan nomer loro, kita duwe paket Pro Garden iki. Iku kalebu sofa loro-kursi, loro kursi tangan, meja sisih karo nampan kanggo nyimpen obyek lan telung bantal. Bahan sing digawe saka mebel kasebut yaiku resin polipropilena sing tahan udan. Desain minimalis ngidini nggabungake pesawat iki ing kebon, ruang tamu, lan teras.

BENEFFITO Tulum - Set mebel Resin Taman Kepang Abu-abu

Taman liyane sing bakal ditemtokake yaiku dening Beneffito Tulum sing kasusun saka sofa loro-kursi, loro kursi tangan individu, gunggunge telung bantal lan meja kopi sing ana gelas ndhuwur empuk. Amarga ukurane, pesawat iki cocog kanggo papan cilik ing teras, galeri lan kebon. Kajaba iku, gampang kanggo kumpul lan pamindhahan. Perabotan tahan banyu, sinar UV lan cuaca umume. Dheweke duwe resistensi sing apik amarga struktur baja galvanis.

MARKAH KUALITAS CREVICOSTA MARKUT KUALITAS Setelan

Kita terus nganggo set Luxe saka Markah Kualitas Crevicosta. Ora kaya wong liya sing wis kasebut, iki dirancang kanggo mangan ing njaba. Klebu total enem kursi karibia sing bisa ditumpuk sing digawe saka resin. Rampunge nirokake tekstur anyaman. Dene struktur kursi, iki digawe saka resin sing tahan banyu lan panase srengenge. Ringan, gampang diangkut, lan ora prelu dirakit. Saben kursi bobote 2,75 kilo lan dhukungan nganti 120 kilo. Dene pangukurane, ukurane padha karo 85 x 54 x 44 sentimeter. Tabel Karibia persegi dowo lan nganti enem kursi. Struktur kasebut digawe saka nilon bermutu tinggi lan tahan banyu lan panas srengenge. Bobot total 10,80 kilo lan ukuran 150 x 71 sentimeter. Wis bolongan tengah kanggo payung 5 sentimeter.

Shaf Manhattan | Set Mebel Taman Warna Grafit

Uga ora ana furnitur kebon dening Shaf Manhattan sing ilang. Iku kalebu kursi tangan individu, sofa telung kursi, pouf lan meja kopi sedheng. Perabotan kasebut digawe saka resin tahan cuaca. Opo maneh, Dheweke ora duwe komponen logam kanggo nyegah karat. Disaranake ngresiki nganggo banyu lan sabun netral. Pangukuran kursi tangan individu cocog karo 72 x 74 x 66 sentimeter, lan sofa kasebut 72 x 190 x 66 sentimeter. Dene pouf, ukuran iki 56 x56 x 39 sentimeter lan meja kopi 34 x 57 x 57 sentimeter.

Perabotan Taman Outsunny Set Ruang Makan 9 Potongan Rotan kanthi Bantal kanggo Teras

Pungkasan, isih tetep nyorot kebon iki saka Outsunny. Iki minangka ruang makan sing kasusun saka 9 perabotan: Tabel sing ndhuwur digawe saka gelas, 4 kursi lan 4 kursi. Kajaba iku, kalebu bantal kanggo menehi kenyamanan sing luwih gedhe. Perabotan iki digawe saka logam galvanis berkualitas tinggi lan rotan PE awet, saengga bisa tahan cuaca lan gampang diresiki. Kajaba iku, desain kompak ngidini kursi bisa disimpen ing sangisore kursi, dene iki bisa didhelikake ing sangisore meja. Meja ukuran 109 x 109 x 72 sentimeter, kursi ukuran 56 x 52 x 87 sentimeter, lan jubin ukuran 41 x 41 x 35 sentimeter. Babagan kapasitas muatan maksimal, ing meja kasebut 50 kilo, ing kursi 120 kilo lan ing kursi umume 60 kilo.

Pandhuan tuku kanggo kebon

Ana sawetara aspek sing kudu dipikirake nalika ndeleng set kebon, kayata papan sing kasedhiya lan jinis prabot sing dikarepake. Sabanjure, kita bakal menehi komentar babagan dheweke.

Space

Kaping pisanan sing kudu ngerti papan sing kasedhiya kanggo nyelehake perabotan ing kana. Sing paling disaranake yaiku ngukur banjur priksa manawa kabeh kebon kasebut pas, dadi papan sing cukup antara perabotan lan prabotan.

Furnitur

Uga jinis perabotan sing dikarepake penting. Kanggo area sing adhem, sing paling cocog yaiku sofa lan kursi tangan. Saliyane, yen pengin area ruangan kanggo sarapan, nedha awan utawa nedha bengi, meja karo kursi luwih cocog.

Bahan

Aspek penting liyane sing kudu dipikirake yaiku bahan-bahan sing digawe taman. Dheweke kudu tahan cuaca, awit sedina muput ana ing njaba. Kajaba iku, disaranake supaya ora duwe komponen logam kanggo nyegah karat.

Rega

Temenan, rega kasebut bisa ditemtokake nalika milih produk. Ing kasus kebon, luwih akeh furnitur sing dicakup lan luwih gedhe, regane bakal luwih dhuwur. Nanging, kita mesthi duwe pilihan kanggo entuk perabotan ruangan liyane.

Ana ing endi papan kebon?

Set taman kalebu macem-macem perabotan ruangan

Taman set Dheweke dirancang kanggo nggawe area istirahat ing njaba utawa kanggo nedha awan utawa nedha bengi ing njobo. Mula kita bisa nyelehake ing kebon, teras utawa uga balconies, yen kita cukup papan. Nanging, desain mebel kasebut biasane apik banget, mula kita uga duwe pilihan kanggo nyelehake ing njero omah, yen kita seneng kanthi estetis.

Tuku ngendi

Dina iki kita duwe macem-macem pilihan nalika tuku set kebon. Kita bisa nemokake bungkus furnitur kasebut online uga ing macem-macem olahraga kebon, DIY lan uga supermarket utawa pusat blanja. Kita bakal ngrembug sawetara opsi ing ngisor iki.

Amazon

Platform penjualan online Amazon sing apik nawakake produk tanpa wates, kalebu set kebon. Iki minangka cara sing paling nyaman kanggo entuk produk apa wae, Amarga kanthi sawetara klik, kita wis tuku, lan umume, wektu pengiriman ora suwe.

Pengadilan Inggris

Kejaba Amazon lan perkebunan lan DIY, uga area gedhe kayata pusat blanja El Corte Inglés, adol set kebon. Keuntungan gedhe saka toko kasebut yaiku kita bisa ndeleng perabotan ing situs lan malah nyoba kepenak. Kanthi cara iki, kita kudu ngerti apa sing wis dituku.

persimpangan

Kita uga bisa nemokake set kebon ing sawetara supermarket gedhe, kayata Carrefour. Utamane ing musim panas, biasane ana sawetara model sing kapapar.

Menyang lapangan

Tuladha liyane ing supermarket yaiku Alcampo. Yen pengin ngirit wektu sabisa, kita bisa njupuk kesempatan kanggo tuku lan kanthi sengaja entuk kebon. 

Ikea

Ikea uga ora bisa ilang dadi adol perabotan ruangan. Ing pendirian fisik iki Kita bisa nemokake macem-macem desain sing bisa dituku kanthi kemasan utawa kanthi individu.

Tangan kapindho

Kita mesthi duwe pilihan kanggo tuku set kebon bekas. Iki bisa luwih murah, nanging sampeyan uga kudu mikir manawa perabotan wis bisa mlaku akeh. Amarga produk sing wis suwe saya suwé, umume bakal luwih suwene kita luwih saka taun tinimbang perabotan anyar. Kajaba iku, kita kudu eling yen tuku iki dheweke ora kalebu jinis jaminan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem pilihan kanggo tuku set kebon lan model sing kasedhiya ing pasar. Wis jelas babagan apa sing dikarepake lan papan sing ana, kita bisa nemokake prabot sing gampang diadaptasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.