Kepiye cara milih tendha sing tuwuh?

Apa sampeyan pengin bisa nggunakake paling mangsa, utawa malah ngantisipasi? Tumbuh panganan dhewe minangka salah sawijining pengalaman paling apik lan produktif sing bisa diduweni sapa wae, ora preduli duwe ruangan ing njaba supaya bisa nandur tanduran kasebut. Kanggo nindakake iki, sing sampeyan butuhake yaiku tuwuh tarub.

Bisa uga 'perabotan' iki ana gandhengane karo jagad ganja, nanging sejatine sampeyan bisa duwe tanduran ing kana kanthi keamanan lan njamin bakal tuwuh kanthi apik, prekara sing pancen penting banget, utamane nalika tuwuh ing panganan. tanduran. Nanging, Kepiye milih siji?

Pilihan model paling apik

Apa sampeyan wani nandur tanduran dhewe ing tendha sing tuwuh? Yen mangkono, priksa model sing disaranake:

Kultibox

Model lemari klambi sing cukup cilik, ukurane 80 x 80 x 160 sentimeter, mula bisa disimpen ing ruangan apa wae. Iki digawe saka kain reflektif bermutu, lan cocog kanggo tuwuh tanduran ing pot kanthi lemah, uga kanggo hidroponik.

Ora ditemokake produk

TRAFIKA

Yaiku kabinet berkualitas tinggi kanthi ukuran 60 x 60 x 160 sentimeter, cocog kanggo tuwuh ing njero omah. Kain kasebut nilon kenthel, tahan banget kanggo nangis. Ing sisih ngarep ana lawang, lan jendhela minangka ventilasi, mula tanduran sampeyan bakal kepenak banget.

Ora ditemokake produk

Hyindoor

Tenda sing tuwuh apik banget, ukuran 80 x 80 x 160 sentimeter. Struktur digawe saka logam lan kain digawe saka poliester bermutu lan tahan. Kajaba iku, nyegah cahya, panas lan ambu saka njero ruangan supaya ora uwal, mula sampeyan ora prelu kuwatir bab apa wae.

VITAS

Tenda VITAS sing tuwuh yaiku model sing duwe sawetara kompartemen kanggo tujuan kasebut. Ukurane 240 x 120 x 120 sentimeter, lan strukture digawe saka logam, ditutupi kanvas sing ngalangi cahya saka njero ruangan supaya ora bisa mati. Uga duwe nampan sing bisa dicopot dadi gampang dibersihake.

Supacrop - Kit tuwuh ing njero ruangan

Yen sampeyan butuh kit tuwuh ing njero ruangan kanthi regane dhuwit, saranake model iki. Ukurane 145 x 145 x 200 sentimeter, lan duwe kain sing tahan lan reflektif. Kayane ora cukup, duwe bohlam 600W SHP, katrol kanthi rem, kipas angin, timer digital, 16 pot persegi 7 x 7 sentimeter, 16 bantalan Jiffy, cangkir ukuran 250 milimeter ... Cekakipun, kabeh butuh lan liya-liyane supaya bisa seneng nandur tanduran.

Rekomendasi kita

Tuku tarub sing tuwuh dudu keputusan sing kudu dijupuk tanpa terburu-buru, amarga sanajan sejatine ana model sing murah, nanging sejatine regane ora padha karo sing duwe, kayata panci utawa alat liyane apa wae sing dibutuhake kanggo nandur tanduran. Mula, yen sampeyan pengin ngerti sing disaranake ing ndhuwur liyane, mesthine iki:

Ora ditemokake produk

Pros

  • Kuwat lan tahan. Struktur kasebut digawe saka logam, lan kain poliester kanthi jahitan dobel sing njaga cahya, panas lan mambu ing njero ruangan.
  • Iki nuduhake 100% cahya ing njero, saengga nambah intensitas, mbantu tetanduran supaya tuwuh kanthi luwih apik.
  • Nduwe tray sing bisa dicopot kanggo reresik sing luwih kepenak.
  • Ukurane kaya ing ngisor iki: 80 x 80 x 160 sentimeter, dadi sampeyan bisa nanem macem-macem jinis kembang, jamu, tanduran sing bisa dipangan, lan liya-liyane.

Contra

  • Aksesoris sing pas kanggo tuwuh, kayata lampu utawa kipas, ora kalebu.
  • Regane dhuwit pancen apik banget, nanging sejatine yen suwe-suwe, lan amarga digunakake, ritsleting bisa mandheg bisa digunakake kanthi bener.

Apa tendha sing tuwuh lan kanggo apa?

Tenda sing tuwuh bakal mbantu sampeyan tuwuh maneka jinis tanduran

Tenda sing tuwuh, kaya jenenge, yaiku lemari sing dirancang kanggo nandur tanduran ing njero. Struktur biasane digawe nganggo tiang logam, ditutupi kain poliester utawa nilon. Kajaba iku, sing normal yaiku duwe lawang ngarep lan paling ora siji jendela ventilasi.

Sawetara model sing luwih lengkap duwe sawetara kompartemen, sanajan iki mung disaranake nalika tuwuh akeh tanduran, lan / utawa sampeyan duwe ruangan sing cukup amba. Alesané dimensine biasane gedhe, paling ora udakara 2 meter kanthi ambane 1 meter lan dhuwure 1,4 meter.

Nanging yen ora, minangka pilihan sing apik kanggo ningkatake musim taneman sing akeh, kalebu edibles.

Tuwuh Pandhuan Tuku Tenda

Tumbuh tenda minangka perabotan sing cocog kanggo tanduran sing akeh

Aja cepet-cepet tuku. Nalika arep tuku lemari klambi jinis iki, kudu jelas babagan apa sing bakal digayuh. Amarga alasan iki, sampeyan kudu ngrampungake keraguan sing sampeyan alami, kayata:

Cilik utawa gedhe?

Sampeyan bakal gumantung karo papan sing sampeyan duwe, jumlah tanduran sing pengin ditanam lan anggaran sampeyan. Contone, yen sampeyan ora duwe akeh ruangan, kanthi lemari 80 x 80 x 160 sentimeter, utawa malah kurang, sampeyan bisa duwe selusin pot diameter 10 sentimeter. Nanging yen sampeyan duwe cukup ruangan lan pengin nambah akeh maneh, mula aja ragu-ragu lan pilih lemari sing luwih gedhe.

Kanthi kompartemen utawa tanpa?

Kompartemen kasebut cocog kanggo bisa nglumpukake tanduran, gumantung saka fase perkembangane (tuwuh / ngembang), kayata. Makane Yen sampeyan pengin nandur akeh tanduran, sampeyan bisa uga luwih seneng lemari kanthi kompartemen.

Kit lengkap utawa mung tendha sing tuwuh?

Maneh, dhuwit bakal ngomong. Lan iku Kit kualitas lengkap bisa regane minimal 200 euro, dene tenda sing paling murah, regane udakara 40-50 euro.. Apa regane ngenteni 200 euro? Dadi, yen sampeyan ora duwe apa-apa ing wektu iki lan / utawa pengin duwe kabeh aksesoris penting, mesthine bakal migunani. Nanging, yen sampeyan pengin entuk aksesoris kasebut kanthi sethithik, utawa yen sampeyan wis duwe, mula mung tuku lemari klambi bakal luwih saka cukup.

Regane

Rega, kaya sing wis dakkandhakake, bakal beda-beda gumantung karo dimensi utamane. Dadi luwih, Nalika sing cilik regane udakara 70 euro, sing dawa 2 meter bisa regane luwih saka 100 euro. Kajaba iku, yen sing dikepengini minangka kit lengkap, mula rega kasebut bakal munggah lan bisa nganti 200, 300 utawa malah 400 euro. Dadi, gumantung saka anggaran sampeyan, sampeyan bisa milih siji utawa liyane.

Apa pangopènan tendha sing tuwuh?

Amarga minangka papan sing bakal dijaga tanduran, lan nimbang manawa kalebu organisme urip sing bisa rentan tumrap hama lan penyakit, penting banget kanggo ngresiki saben-saben supaya ora ana masalah. Dadi sampeyan kudu ngresiki interior nganggo gombal, banyu lan sabun sabun, lan garing banget.

Penting banget kanggo mesthekake sabun kasebut ora bisa kontak karo tanduran sawayah-wayah, amarga ora ana masalah. Yen ora nggunakake mesin cuci piring, luwih milih nggunakake liyane, disaranake serangga ekologis kayata sabun kalium (didol Kene).

Menehi tuku tendha sing tuwuh?

Yen sampeyan wis mutusake tuku, sampeyan bisa tuku saka situs iki:

Amazon

Ing Amazon, dheweke adol sawetara model tenda sing tuwuh, kanthi ukuran lan rega sing beda. Entuk saka web iku gampang banget, amarga sampeyan bisa menehi review sawise tuku, sampeyan bisa tenang wiwit pisanan. Iku luwih, Nalika sampeyan milih siji, sampeyan mung kudu nambah ing kranjang, mbayar lan ngenteni kanggo nampa ing omah.

Ikea

Ikea kadang adol tuwuh tenda, nanging sampeyan luwih seneng golek aksesoris kayata lampu LED, nampan, wiji, lsp. tinimbang lemari. Oalah, yen sampeyan menyang toko fisik, sampeyan mesthi bisa takon.

Tangan kapindho

Ing portal kayata Segundamano utawa Milanuncios, uga ing sawetara aplikasi kanggo adol produk ing antarane individu, bisa uga golek lemari sing tuwuh. Nanging yen sampeyan pengin, aja ragu-ragu takon karo pihak sing adol, lan kanggo ketemu dheweke ndeleng lemari. Iki bakal mbantu sampeyan priksa manawa ana ing kondisi sing apik.

Muga-muga sampeyan bisa nemokake tenda sing lagi digoleki. Sugeng budidaya!