Силвија Тешеира

Јас сум Шпанец кој ја сака природата и цвеќињата се моја посветеност. Украсувањето на домот со нив е прилично искуство, поради што повеќе сакате да бидете дома. Покрај тоа, сакам да ги познавам растенијата, да се грижам за нив и да учам од нив.