Вивиана Салдаријага

Јас сум Колумбиец, но моментално живеам во Аргентина. Јас по природа се сметам за curубопитна личност и секогаш сум желен да учам за растенијата и градинарството малку повеќе секој ден. Значи, се надевам дека ви се допаѓаат моите статии.