Виртуелен хербариум

[не_тока]
Од Виртуелниот Хербариум ќе имате пристап до фајловите со растенија што се објавуваат, наредени по азбучен ред, така што е многу лесно да ги најдете оние од вашите омилени видови. Што повеќе, се прикачени на сликичка со сликички; така, брзо ќе пристапите до информациите што ги барате.

Како да го користите? Само треба да кликнете на буквата за да ги видите сите оние што ги имаме. На пример, Ако сакате да ги видите оние што имаат име што започнува со L, само треба да кликнете на таа букваНа Веднаш потоа ќе се вчита страница во која ќе ви бидат прикажани сите фајлови со фабрики што ги имаме со тој иницијал.

Тоа е алатка со која можете да откриете многу различни видови дека можете да растете во вашата градина, градина или дом. Уживај.

Одете низ горното мени барајќи плочки по име.