Encarni Arcoya

Pasionin për bimët më rrënjos nëna ime, e cila ishte e magjepsur nga të pasurit e një kopshti dhe bimët e lulëzuara që do t'i ndriçonin ditën. Për këtë arsye, pak nga pak fillova të hulumtoj botanikën, kujdesin e bimëve dhe të mësoj për të tjera që më tërhoqën vëmendjen. Kështu, pasionin tim e ktheva në pjesë të punës sime dhe prandaj më pëlqen të shkruaj dhe të ndihmoj me njohuritë e mia të tjerët, të cilët, si unë, i duan lulet dhe bimët. Jetoj i rrethuar prej tyre, ose kështu përpiqem, sepse kam dy qen që magjepsen duke i nxjerrë nga tenxheret dhe duke i ngrënë. Secila prej këtyre bimëve kërkon kujdes të veçantë dhe, në këmbim, ato më japin gëzim të madh. Për këtë arsye, përpiqem të siguroj që në artikujt e mi të gjeni informacionin që ju nevojitet në një mënyrë të thjeshtë, argëtuese dhe, mbi të gjitha, duke ju ndihmuar të përvetësoni sa më mirë ato njohuri.