Teresa Bernal

Unë jam gazetar me profesion dhe me profesion. Që i vogël jam magjepsur nga bota e letrave dhe fuqia e komunikimit. Ndaj dhe bëra çmos për të marrë diplomën në gazetari, një ëndërr që e arrita me shumë punë dhe përkushtim. Që atëherë, kam marrë pjesë në projekte të shumta dixhitale të llojeve të ndryshme, duke mbuluar të gjitha llojet e temave, nga politika te sporti, përfshirë kulturën, shëndetin dhe kohën e lirë. Jam përshtatur me nevojat dhe preferencat e çdo publiku, duke kërkuar gjithmonë të ofroj përmbajtje cilësore, rigoroze dhe tërheqëse. Kam mësuar shumë nga çdo përvojë dhe vazhdoj ta bëj çdo ditë, sepse besoj se nuk ndalon së rrituri si profesionist dhe si person. Përveç letrave, pasioni tjetër im i madh është natyra. I dua bimët dhe çdo qenie të gjallë që sjell energji dhe dridhje të mira rreth meje. Unë besoj se bimët janë një burim jete, bukurie dhe harmonie dhe se kujdesi për to është një mënyrë për t'u kujdesur për veten dhe planetin. Për këtë arsye, kohën e lirë ia kushtoj kopshtarisë, një aktivitet që më relakson, më argëton dhe më pasuron. Më pëlqen të shikoj bimët e mia të rriten dhe të lulëzojnë, dhe të mësoj për karakteristikat, kujdesin dhe përfitimet e tyre. Kopshtaria është, për mua, një terapi e shkëlqyer stresi dhe një mënyrë për të shprehur kreativitetin dhe dashurinë time për natyrën.