Mayka J. Segu

I apasionuar pas shkrimit dhe bimëve! I jam përkushtuar botës së shkrimit për më shumë se 10 vjet dhe i kam kaluar i rrethuar nga shokët e mi më besnikë: bimët e mia të brendshme. Ndonëse herë pas here më kanë mërzitur problemet me ujitjen apo insektet, kemi mësuar të kuptojmë njëri-tjetrin. Shpresoj që këshilla ime t'ju ndihmojë t'i bëni bimët tuaja të duken më të bukura se kurrë.