Germán Portillo

Unë kam qenë i apasionuar pas bimëve që e vogël. Unë jam i magjepsur nga shumëllojshmëria dhe bukuria e natyrës, dhe nga mënyra se si bimët përshtaten me kushte dhe mjedise të ndryshme. Prandaj vendosa të studioj Shkenca Mjedisore, për të mësuar më shumë rreth botës së botanikës dhe llojeve të ndryshme të bimëve që na rrethojnë. Jam diplomuar me nderime dhe që atëherë kam punuar si shkrimtare e bimëve për media dhe platforma të ndryshme. Më pëlqen gjithçka që lidhet me bujqësinë, dekorimin e kopshtit dhe kujdesin për bimët zbukuruese. Unë jam gjithashtu i interesuar për ekologjinë, qëndrueshmërinë dhe ndryshimet klimatike, dhe se si ato ndikojnë tek bimët dhe tek ne.