Virginia Bruno

Shkrimtar i përmbajtjes për 9 vjet, më pëlqen të shkruaj për një larmi temash dhe të hulumtoj. Unë e dua natyrën, pemët, bimët dhe lulet.Që e vogël më pëlqen të kaloj kohë në natyrë dhe tani e marr si filozofi të jetës. I apasionuar pas bimëve dhe kopshtarisë, më pëlqen të shkruaj dhe ndaj njohuritë e mia që kam marrë duke studiuar kopshtarinë dhe peizazhin, përveç përfitimeve që bimët ofrojnë për shëndetin fizik dhe mendor. Bashkëpunoni në projekt Jardineriaon, më ofron mundësinë e madhe për të transmetuar gjithçka që di për këto tema emocionuese. Unë jam një redaktor dhe shkrimtar i përmbajtjes në internet dhe një kontribues aktiv në disa faqe interneti që lidhen me bimët dhe ekologjinë. Pasioni im për mjedisin më ka çuar në këtë faqe informative për t'u përpjekur të rris ndërgjegjësimin dhe të mësoj më shumë për botën përreth nesh.